• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTSUZ EVLİLİK

Mayda25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2
5
1
37
1 buçuk yıllık evliyim hiç beklediğim gibi olmadı evlilik, kocam her şeye küsüyor 10 gün kadar konuşmuyor artık çok bunaldim başından beri böyle bi bebegimiz oldu hamileyken beni evden kovmuştu hep alttan aldim ama artık gücüm kalmadi ayrılmak da kolay değil çok kötüyüm çok napacagimi bilmiyorum

Yemek yemiyor evde durmuyor yanımıza gelmiyor o kadar üzülüyorum ki annemlere gidip biraz kafa dinlemek istiyorum daha kötü oluruz diye de korkuyorum baristigimiz zamanlar konuşuyorum tamam diyor ama yine aynı huy edinmiş ne yapsam bilemiyorum

Onunda huyu böyle demek ki sende küs konuşma o zamsn onun davrandığı gibi Karşılık ver

1 buçuk yıllık evliyim hiç beklediğim gibi olmadı evlilik, kocam her şeye küsüyor 10 gün kadar konuşmuyor artık çok bunaldim başından beri böyle bi bebegimiz oldu hamileyken beni evden kovmuştu hep alttan aldim ama artık gücüm kalmadi ayrılmak da kolay değil çok kötüyüm çok napacagimi bilmiyorum
Alttan almak her zaman iyi değildir!

Belki hayatında başka biri vardır bana normal gelmedi esinin yaşı kaç

Back