"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

mutluyum cunki elif mor ve:dance: ali baba morum kiziyim mutluyum cunku ikiz oglan annesiyimmutluyum cunki :nazar:kardeslerimle her seyimizi paylasa biliyorum mutluyum cunki sevdigim insanlar saglikli mutluyum cunki :içelim:ise alinma ihtimalimne bileyim iste mutluyum cunki merhametliyim allah hakkeden herkesi mutlu etsin mutluyum cunki semah donebiliyorum

Mutluyum çünki ,mutsuzluk bana mutlu olmanın yollarını öğretti...

Allah herkese mutluluk versin...
Mutluyum çünkü eşim var (Allah herkesle beraber eşime de sağlık-mutluluk versin, her türlü kötülükten, kazadan, beladan korusun)...
Mutluyum çünkü ailem bana uzak da olsa, sağ ve ufak tefek şeyler dışında sağlıklı...
Mutluyum çünkü çok sevdiğim ve emeklerimin karşılığını alabildiğim bir işi yapıyorum, en önemlisi takdir ediliyorum...
.....
Mutsuzum çünkü dünyanın gidişatı hiç iyi değil...
Mutsuzum çünkü mevsimler kalmıyor...
Mutsuzum çünkü su kalmıyor...
Mutsuzum çünkü bir çok tür yok oluyor...
Mutsuzum çünkü dünyanın pek çok yerinde doğal felaketler gerçekleşiyor...
Mutsuzum çünkü dünyanın bir yerlerinde "savaş ve terör" yüzünden birileri birilerini öldürüyor...
Mutsuzum çünkü dünyadaki yaşam alanı ve kaynakları daraldıkça birileri birilerini daha da çok öldürecek...
Bütün bitkiler, hayvanlar ve dünyacığımız için çok korkuyorum...
Mutsuzum çünkü bu konularda elimden bir şey gelmiyor...

mutluyum çünkü şükrediyorum.şükretmek bana her gün biraz daha mutluluk katıyor

mutluyum çünkü az önce aşkımla msn de konuştum uzun uzun Allahım bi de kavuşabilsek daha da mutlu olucam..

mutluyum çünkü az önce aşkımla msn de konuştum uzun uzun Allahım bi de kavuşabilsek daha da mutlu olucam..

İNŞALLAH KAVUŞURSUNUZ CANIM TEZ ZAMANDAAAA..
BENDE ÇOK MUTLUYUM ÇÜNKİ SEVDİĞİM İNSANLA (BAZENLERİ BENİ SİNİR ETSEDE)CANIM KOCAMLA EVLİYİM MUTLU Bİ YUVAM VARR:nazar::nazar:
BİDE SĞLICAKLA BEBİŞİM ARAMIZA GELSE DAHADA MUTLU OLCAM İNŞALLAHH..:emir_bebek::nazar:

mutluyum cumku sagligimda bi problem yok
mutluyum cunku ailem beni bende onlari cok seviyorum
mutluyum cunku kilo verdim
mutluyum cunku esimi seviyorum oda beni tabi
mutluyum cunku kk var
mutlu olmak icin o kadar cok nedenimiz varki onemli olan bunlari gorebilip mutlu olmayi basarabilmek....

mutluyum çünkü kimseye muhtaç degilim
mutluyum çünkü kendimi çok sevioyrum
mutluyum çünkü kocamı çok seviyorum
mutluyum çünkü beni benden daha çok seven kocam var yanımd aher daim
mutluyum çünkü müslüman olarak dünyaya geldim
mutluyum çünkü alalhımın beni sevdiğin einanıyorum
mutluyum çünkü bugüne kadar yapmak istediğim herşeyi yaptım
mutluyum çünkü beni çok ama çok seven ailem var
mutluyum çünkü beni bnden daha çok seven düşünen b insnalar var
mutluyum çünkü gerçekten dostalrım var
ne yaparasam yapayım beni hiç bırakmıyorla relifim elif ablam buketim cemrem tubişim
mutluyum çünkü çoksevdiğim çok deger verdiğim ablam var
mutluyum çünkü saglıgım yerind ekanser degilim beynimd etumör yok mutluyum çünkü kon uşabilioyrum zaman zaman salaklıklarım olsada düşünebiloyrum mutluyum çünkü ......................... tabi ki de kuzumu unutamam hep yanımd aolan kuzum var hepinize duacıyım arkadaşlarım allahım hepimizn gönlündekileri nasip etsin inşaallah v esayamadıgım pek çok insannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olim senide çok seviyorum

Mutluyum,mutluyum,mutluyum, şükürler olsun ki Rabbime çok mutluyum.

Kocamla 2 gündür süren problemimizi çözdük. Haklı olduğumu gördü,af diledi!!! Ben de akşam için ona güzel bir sofra hazırlıycam. Yarın da ctesi olduğu için sabaha kadar otururuz.

Çok ama çok mutluyum ki annem zeytinyağlı yaprak sarması ve yoğurtlu semizotu salatası yapmış,bana da verdi. Akşam güzel yemeğimizde bunlar olacak. Bir de rakımızı açarsak, değmeyin keyfimize!!!

Allah sevenleri ayırmasın inşallah!!!

:asigim::nazar::nazar::asigim:

mutluyum........ bu gün aldığım test sonucum iyi çıktıı :sm_cool:

Mutluyum çünkü şimdi görümcem aradı bizim evimize gelmek istediklerini söyledi. Ben de "şu anda kocam uyuyor, siz bizim eve 15 dakika kala arasanız, onu uyandırırım, giyinip aşağı ineriz. Dışarı çıkarız, yemek yeriz" dedim. Sevgili görümceciğim de "hımm kem küm tamam o zaman" dedi!!!!

Mutluyum çünkü az önce kocamı uyandırdım olanları anlattım ve "Hadi sen uyumaya devam et ben seni sonra uyandırırım" dedim. Mutluyum çünkü; Canım kocam da "Çok iyi yapmışsın aşkım" dedi ve şu anda horlamaya devam ediyor...

:teytey::teytey::teytey:

mutluyum çünkü direksiyon sınavını da geçmişim artık ehliyetim olucak

mutluyum çünkü Allahım tüm dualarımı kabul ediyo istediklerim birbir gerçekleşiyo

mutluyum çünkü zaman çok hızlı geçiyo

mutluyum çünkü 8 gün sonra 3. yılımızı doldurucaz

mutluyum çünkü dün annemle ve babamla vakit geçirdim onları öptüm bu benim için çok güzel bişey

mutluyum çünkü kendime yeni ciciler aldım

mutluyum çünkü uzakta da olsa her saniye beni düşünen bi sevgilim var

Mutsuzum Keşke Mutlu Olabilsem şuan Kk Olmasa Daha Mutsuz Olurdum Herhalde Herşey Ters Gidiyor Herşey Kötü Ama Yinede şükür Aç Değilim Açikta Değilim Ve çok Sevdiğim Bir Oğlum Var

Mutluyum çünkü;:1rolleyes: herşeyi bir kenara bırakıp büyükadaya tatile gittim 1 hafta istediğimi yaptım kimseyi kafama takmadım, tamamıyla kendime zaman ayırdım. Uzun zamandır yapmak istiyordum, ve çok ihtiyacım vardı...
:1hug:

Mutluyum cünkü güzel bir ailem, arkadas cevrem, mutlu yuvam, canlarim cocuklarim ve esim var.Rahat bir hayatim var gel keyfim gel :kahve:
Mutluyum cünkü namaz kilmaya basladim ve icim tamamen huzurla doldu.
Mutluyum cünkü alti saat sonra kizimin ilk anaokulu günü.
Bugünde özellikle mutluyum cünkü türkiyeden ablam kizkardesim abim ve yegenlerim geliyorlar simdi havaalanindalar :teytey:
nasib olursa 3 gün sonra mutlulugum yine katlanacak annem babam yengem ve minik yegenim selinim geliyor türkiyeden.
ve tüm bunlar icin Allahima binlerce kez tesekkür ederim a.s
herkese mutluluklar dilerim......................................................

Back