"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

mutluyum çünkü annemi babamı ve sevdiklerimi göreceyim ve mutluyum çünkü çok iyi anne ve babam ailem var herkesi çok seviyorum mutlu olmak için bir çok nedenvar . mutluluk yağmurunda daima şemsiyesiz kalın.

mutluyum çünkü iyibir eşim akılllı ve sağlıklı bir bebişim var.
mutluyum çünkü maddi manevi hiçbir sıkıntım yok.
mutluyum çünkü sahip olduğum herşeyi seviyorum.
mutluyum çünkü tam istediğim gibi yaşıyorum.

mutluyum çünkü hayatımda en sewdiğim kişiler war mutluyum çünkü yarın annemin doğum günü mutluyum herkes bugün çok sexi olduğumu syledi mutluyum çünkü herşeye rağmen hayat güzel

mutluyum bu sabah bitanem beni aradı çok güzel konuştuk

mutluyum aşkımla olan sorunlarım artık halloldu

mutluyum sağlıklıyım başarılıyım güzelim

mutluyum herkes beni çok seviyo

mutluyum KK bağımlılık yaptı

mutluyum aşkıma deliler gibi aşığım

mutluym çünkü çok sevdigim canım arkadaslarımla buluştm ve annelerimizi tanştrdk
mutluyum çünkü ailem ve arkadaslarm tarafndan seviliyor ve seviyorum:):):):)

yerimseniben mutluum çünkü sewdiklerimle beraber mutlu,huzurlu,sağlıklı bi yaşantım war..beni sewen bi çok arkdaşım war we onlar tarafından hep hatrlanıorm..mutluyum çünküü;okul biter bitmez iş buldum..mutluyum çünkü çook güzel bi aileye sahibimm..ailemi arkdaşlarımı hayatı yaşamayı çok sewiorm..dha ne olsn..çok şükür:)yerimseniben

mutluyum ...
çünü yakışıklımı yakışıklı dünya tatlısı bir oğlum var
mutluyum..
çünkü eşim yanımda..

mutluyum sadece bana deger veren herkes yanımda ve benı sevıyo oldukları ıcın.ama esas anlamda mutsuzum.cogu zaman.

Ben mutluyum diyemiyorum çünkü çok yorgunum ayaklarım ağrıyor eşim ve oğlum uyudu ve ben nihayet oturdum.buna mutlu olmak isterim ama oturunca yaklarımın ağrısını daha çok hissetmeye başladım :(

Ne güzel bir konu açmışsın... Canı gönülden tebrik ederim. İzin verirsen, hergün uğramak isterim...

Mutluyum. Çünkü anam,babam,kızkardeşim ve ablam sağ ve sağlıklı.
Mutluyum. Çünkü kocam o kadar anlayışlı ki, tüm ailemle evimizin arası en fazla 7 dakika. Hepimiz birbirimize yakınız. Kocam da bu düzene alıştı.
Mutluyum. Çünkü, kendimi,ailemi,tüm arkadaşlarımı, KK'yı ve tüm hayatımı çok seviyorum.

Mutluyum. Çünkü tüm bu mutluluklarım için Rabbime şükredebiliyorum....

mutluyum çünki; hayatımın en güzel ,en iyi,en vefalı,en anlayışlı annesine sahibimmm...CANIM ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN İYİKİ BENİM ANNEMSİNNN...........
mutluyum çünki;seviyor seviliyorumm...
mutluyum çünki;kimseye muhtaç değilim binlerce şükürki
mutluyum çünki;dünya güzeli bir evladım var
mutluyum çünki;eşimi seviyorum vede seviliyorumm
mutluyum çünki;MUTLUYUMMM:))))

mutluyum çünkü yaşıyorum sağlıklıyım
mutluyum çünkü dünyalar güzeli bir kızım var
mutluyum çünkü...

Mutluyum çünkü Allahım hep yanımda oldu tüm dualarımı kabul etti
Mutluyum çünkü harika giden bi ilişkim var Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Mutluyum çünkü ailemle beraberim okuldayken onları çok özlüyodum
Mutluyum çünkü sağlıklıyım huzurluyum herşey yolunda gidiyo..

Bi de aşkım gelse mutlululuğum bin kat daha artıcak :asigim:

Back