"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

bugün çoookkkkkkkkk mutluyum çünkü lostu indiriyorum:)
bugün mutluyum çünkü kulağımı 6.yerden deldireceğim:)
bugün mutluyum çünkü alışverişe çıkacağım:)
sanırım bugün benden mutlusu yok:)))

mutluyum çünkü bu gün evimi badana yapmaya gideceğiz ve inş 2 ay sonrada eşimle birlikte daha çok mutlu günlerim geçecek:)

mutluyum cunkı harıka bır babanın kızıyım.mutluyum cunkı hayatım boyunca durust oldum,ınsanların kalbını kırmamaya calıstım,cevremde sevıldım.bazen aptallık derecesıne varacak kadar ıyı oldum hıc deymeyen ınsanlara.ama olsun ben boyleyım.mutluyum cunkı tatlı bır erkekım var.duymasın sımarmasın

mutluyum çünkü aşkım benim onu sevdiğim kadar çok seviyor :asigim:
mutluyum yarın anneler günü ve aşkımın annemle konusması için iyi bi fırsat sengözlerimebaksanab

ya arkadaslar mutluluk bır gulucuk bır bakıs bır dokunus kucuk ayrıntılarda farkındamısnız kucuk seyler ama nasıl mutlu olabılıyorus .bu cok gusel hadı devam edelımmm mutlulugu asılamayaaaa.teskr hepınıze

mutluyum çünkü
bugün derya gankamla mesajlastım...şakkıdı :asigim: :asigim:

mutluyum çünkü ........(yav aklıma sabah sabah sebep gelmedi hehehe:)
mutluyum işte ben ya:)

Mutluyum, çünkü mutlu olmayı seviyorum.

Mutluyum çünkü elimdekilerle yetinmeyi biliyorum.

Mutluyum çünkü kin, nefret, kıskançlık duygularından uzak duruyorum.

Mutluyum çünkü kişisel haklarımı çiğnetmiyorum.

mutluyum çünkü beni çok seven bi eşim var mutluyum çünkü evlatlarım sağ sağlıklı benim yanımdalar mutluyum çünkü temmuzda ailemin yanına gidicem kısmetse mutluyum çünkü şu anda candan erçetin elbette yi dinliyorum bu şarkı bana yaşama daha sıkı sarılmam gerektiğini hatırlatır mutluyum çünkü hayatı yaşamayı seviyorum oda beni seviyor kısacası mutluyum işte umarım herkes mutlu olur

mutluyum çünkü 17,30a az kaldı yani işten çıkmama.mutluyum çünkü acıktım ve bisküvi yiyeceğim:)mutluyum anam ben polyanna oldum:))

Polyana Kim Ya Sizin Yaninizda Canimm:) Sizler Mutlulugu Hakederek Yasayan Ksilersiniz.hep Mutlu Olun Ve Yazdikca Mutlulugnuz Artsin....:)

sağol canım biz hayata olumlu bakmaz isek zaten mutluluğu nasıl yakalarız:)

bugünde mutluyum çünkü geç kalktım:)
mutluyum çünkü akşam arkadaşlarımla buluşacağım:)
mutluyum çünkü şuan iş yapıyorumlaelaelaelaelae :Roflol:

mutluyum çünkü sağlıklıyım
mutluyum çünkü bir işim var
mutluyum çünkü Allah dualarımı çoğunlukla kabul ediyor
mutluyum çünküz beni seven bir eşim var içi tertemiz bir insen
mutlumu çok akıllı bir annem var
mutluyum çünkü çok tatlı bir kardeşim var
ama isterdim ki babam da bunları görseydi beni gelinlikle annemi damadıyla şakalaşırken....
yine de MUTLUYUM ÇOK ŞÜKÜR...

Back