"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

Mutsuzum cunki esim uzun suredir issiz
Mutsuzum cunki bir suru borcumuz var
Mutsuzum cunki iliskimizde sorunlar var
Mutsuzum cunki dogumdan sonra psikolojik sorunlarim olustu
Mutsuzum cunki Turkiyede degilim
Mutsuzum cunki burada cok fazla dostum yok
Mutsuzum cunki nedenini anlayamadigim bas donmelerim var
Amaaaa herseye ragmen
Mutluyum cunki biricik oglum var
Mutluyum cunki Annem ve babam hayatta
ve kafami kaldirip insanlarin sorunlarini gordugumde aslinda benimkilerin ne kadar basit olduklarini goruyor ve Allahima binlerce kere sukrediyorum

Çok mutluyum çünki ilk motifimi yaptım örgüde kardeşimin elinden kaptığım bebek yeleğine başardım:) yapabilirim herşeyi hemde bunun için mutluyum..milli takım kazandı mutluyum ...

mutluyum çünkü ilkdefa doğru bişey yaptımm ve aşkımı sevdimmm yupiiii:hooray::enbuyukkk:a.s.:nazar::içelim::asigim::kahve::icecream:

mutsuzdum çünkü hala işim yook :(
amaa
mutluyum çünkü bugün arabamla alışverişe gittim kendime ve kocişe kazaklar aldım :)
mutluyum çünkü deli gibi aşık olduğum bi kocişim var
mutluyum çünkü o da bana aşıkk :))

Mutluyum çünkü; eşim bana öğleyin tlf. edip canıııım seni özledim dedi
ashamed0002.gif

Mutluyum cunku az once askerdeki esim telefon etti, daha onemlisi iyi oldugunu soyledi.

mutluyum cunku saglikliyim mutluyum cunku esimle cocuklarimla hepberaberiz mutluyum cunku evimizde huzur var allahima sukrler olsun

mutluyum çünkü sağlığım yerinde
mutluyum çünkü eşim yanımda ailem le aynı şehirdeyiz
mutluyum bugün çook güzel bi gündü
mutluyum çünkü kilo vermek için fıtnesse başladım
mutluyum çünkü eşimle ikimiz özel yüzme dersi almaya başlıycaz 3 mayısta

Allahıma binlerce şükür

hepinizi mutlu görünce bende mutlu oldum .....a.s.
Daim olsun mutluluğunuz.....Şeniz

:teytey:mutluyum cunku gururumu bırakıp sewgılımle bırlıkteyım! asla benı kıracak bısı yapmamastı,bunu hakettıgını dusundum! ıkımızı dusndum!

hep mutluyum! cunku en yakın arkadsımla neyı koyduysak aklımıza yaptık.. asla pısman deılız.. bedellerını odeyebılecegnız seylerı yapmaya cesaretımız oldugu ıcın mutluyus bız:sm_cool:

Mutluyum çünkü sorunlu geçen 7 yıllık evliliğim boyunca savaştım cok zor günler geçirdim yılmadım çünkü ben kadındım çekip gitmek çok kolaydı gitmedim pes etmedim sonunda ben kazandım.Allah kadınlara güç,sabır ve mutluluk versin.Kadınlar kulubündeyim siz güzel kadınlarla herşeyi paylaşıyorum daha ne isterim...

mutluyum çünkü 2 yıllık ilişkimden sonra çok sevdiğim erkek arkadaşımla evleniyorum bir ay sonra nişanım var. evleniyorum çünkü beni ne kadar çok sevdiklerini gördüğüm mükemmel bir ailem var. mutluyum çünkü az da olsa güvenebileceğim bir kaç arkadaşım var. mutluyum çünkü inancım var Rab'bimin bana verdiği huzuru görebiliyorum. mutluyum çünkü henüz arkadşım olmasada KK üyesiyim. hayatı ve yaşamayı seviyoruummmm

mutluyum çünkü çocukluk arkadaşım benim okuduğum üniversite de yüksek lisansa başlıyor, aynı şehirde olacağızkaydirigubbakcemile2 daha bir çok madde ekleyebilirim, sağlıklıyım,iyi bir ailem ve sevgilim var,oooo saymakla bitmez:dance:

mutluyum 3 gündür spor yapıyorum
mutluyum çünkü sağlıklıyım
mutluyum çünkü dünyalar tatlısı bir oğlum var
mutluyum kocamı seviyorum

Back