"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

:nazar:bol cilveli az sırnaşık birazda şımarık bi kızım olduğu için...yakında evime eşime kavuşacağım için....kızımın eşimin ve benim sağlığım yerinde olduğu için....karnımızı doyurup üstümüzü örtebildiğimiz için...MUTLUYUM....umarım herkes mutlu olurr...:1hug:

MUTLUYUM.. çünkü yeni bir fotoğraf makinesi aldım.. artık çekmeye kaldığım yerden devam edebilicem(eskisini ancak değiştirebildim)

mutluyum,çünkü,eşim,ben ve çocuklarım sağlıklıyız.
mutluyum,çünkü,ailemiz akşamları birarada.
mutluyum,çünkü,kızım sevdiği biri ile evliliğe hazırlanıyor.
mutluyum,çünkü,oğlum sevdiği bir bölümü okuyor.
mutluyum,çünkü,çok şükür kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz.
bizler bir düşünürsek mutlu olacak ne çok şeyimiz olduğunu görebiliyoruz .
tekrar teşekkürler bu sayfa için canım.

Mutluyum çünkü nefes alıyorum
Mutluyum çünkü sağlıklıyım
Mutluyum çünkü seviyorum
Mutluyum çünkü seviliyorum
Mutluyum çünkü bir ailem var
Mutluyum çünkü okuyorum
Mutluyum çünkü bir işimde var
Mutluyum çünkü bir evimiz var
Mutluyum çünkü burdayım :1hug:
Ve tüm bu sahip olduğum güzellikler için şükürler olsun....

Mükemmel Bir Eşe Sahip Olduğum Için Mutluyum Hepimiz Ailemiz Sağlikli Olduğumuz Için Mutluyum.kizkardeşim Ikinci Evliliğinde Mutluluğu Yakaladiği Için Mutluyum.eşim 45 Gün Sonra Türkiyede Olcaği Için (allahin Izniyle)mutluyum.atanamadim Diye Dert Yanmayi Birakabilmeye Başlayabildiğim Için Mutluyum.karşiyaka Caddeyi Keyfimce Dolaşabildiğim, Eve Geleceğimdede Dolmuş Durağinin Yanindaki Firindan Ekmek Alabildiğim Için Mutluyum (mis Gibi Kokuyordu:)

mutluyum çünki sağlıklıyım
mutluyum çünki melek gibi bir annem var
mutluyum çünki cadaloz iki kedim var:Roflol:
mutluyum çünki erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz
mutluyum çünki izmirde yaşıyorum
bütün olumsuzluklara rağmen mutluyum diyebildiğim için mutluyum:kahve:

mutluyum çünkü sağlıklıyım
mutluyum çünkü güselim
mutluyum çünkü ewe gittiğimde annemin leziz yemeklerini yiyeceğim
mutluyum çünkü mali müşavir olucam
mutluyum çünkü k.k. sitesini çok sewiyorum ve üyeyimmm

mutluyum çünkü eşime sabah kahvaltısı hazırladım ardındanda yanına tost hazırladım ve beni kocaman öptü
mutluyum çünkü hamile olma ihtimalim var ve eşim hep göbeğimi öpüp sewio çok mutluyum:):):):):):):):):):):)

mutluyum çünkü beni çekemediğini gözüme soka soka belli eden, kıyafetimden yemeğime kadar gizlice araştıran ve bir türlü kurtulamadığım arkadaş demeyeceğim( çünkü insan olduğundan bile şüpheliyim) şahısa öyle bir laf ettim ki ağzını kapatmayı unuttu:))) 100 kere yüzüne söyledim benimle uğraşma diye ama kendi kaşındı.

insanları üzmekten nefret ederim ama bazıları gerçekten insanı çileden çıkartıyor

mutluyum çünkü eşimle boşanmıştım tekrar evlendik.ve herşey istediğim gibi,allah hep yanımda oldu.ve daha çok mutluyum.sevgiler

mutluyum çünkü mutlu olmak istiyorum acılarımı silip güzel günleri hatırlıyorum ve gelecegede öyle bakıyorum.mutluyum cocuklarımı seviyorum.mutluyum eşimi çok seviyorum.mutluyum kendimi seviyorum

mutluyum çünkü dün gece aşkıma yazdıgım şiire sevgilim hayran kaldı ve ben mutlulukdan ucuyorum.:1rolleyes::dance:
mutluyum çünkü "aşk" kelimesinin yetersiz kaldıgı bir duygu yaşıyorum.:asigim:Şeniz
mutluyum çünkü aşkım beni çok seviyooo:sm_cool::sm_cool:

mutluyum cunku beni cok seven bir erkek arkadasim var
mutluyum cunku beni cok seven arkadaslarim var
mutluyum cunku psikoloji bolumude okuyorum

eşimin görevi bitti eve döndü sabahtan o gelene dek toz alma ve eşimin en sevdiği yemekleri hazırlamakla geçti ama çok güzeldi.onu çok seviyorum ya:asigim:Şeniz

Back