"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

Mutluyum çünkü hayattayım
Mutluyum kendi paramı kazanıyorum bir işim var
Mutluyum beni çok seven bir eşim var
Bu akşam kardeşim ve eşi gelecek uzunnnn süreden beri ilk kez gelcekler bu yüzden daha da mutluyumm.

mutluyum çünkü bugün birsürü hastama yardım ettim onlara gülücükler saçaak ve psikolojik olarak rahatlattıktan sonra ultrasona aldım:1yes2:

mutluyum çünkü bugun cuma:)
mutluyum çünkü yarın işe gelmiyorum(tabi kk dan mahrum kalıcam ama:(
mutluyum çünkü mutlu olmak için sebep yokken bile sırıtabiliyorum:sm_cool::sm_cool:

Mutluyum çünkü en sonunda düzenli ders çalışmaya başladım sınav geçse daha mutlu olucam o ayrı :smiley-cool: bide artık kendime zaman ayırıyorum kilo vermeye başladım :teytey::sm_cool:

Mutluyum tatlı bir eşim var,
Mutluyum ailem yanımda
Mutluyum okunacak çok kitabım var
ve Mutluyum kk var :)

Mutluyum çünkü küçücük sorunlarım ve bunları büyük sorunlara dönüşmeden çözecek bir aklım var. Sağlığım yerinde büyük bir ameliyatı başarıyla atlattım. Böylece kötü bir hastalıkla başedebildim.

Mutluyum küçük sorunları büyük sorunlara dönüşmeden çözebilecek bir aklım var. Büyük bir hastalığı başarılı bir ameliyat sonrası yendim. Ben çok güçlüyüm. Kocaman bir kalbim var herkezin sorunlarına yardımcı olabilirim. Herkezi mutlu eder ve bende daha mutlu olabilirim. Hayat güzel yaşamak güzel mutluyum...

canım benim hep mutlu ol sağlıyıunı kaybetme zaten hanği hastalık olursa olsun yenmek için zeka ve moral çok önemli

Mutluyum küçük sorunları büyük sorunlara dönüşmeden çözebilecek bir aklım var. Büyük bir hastalığı başarılı bir ameliyat sonrası yendim. Ben çok güçlüyüm. Kocaman bir kalbim var herkezin sorunlarına yardımcı olabilirim. Herkezi mutlu eder ve bende daha mutlu olabilirim. Hayat güzel yaşamak güzel mutluyum...

bu harika bi haber inan suan daha mutluyum ya iyiki yapmısım hadı devam edelim.ve daha neleri ne zorlukları yenerek mutlu olmayı basarıyorus yada hayatta neler bızı mutlu edıyor devam kızlar paylastıkca artabn en buyuk deger mutluluk:)

mutluyum cünkü; saglıklıyım, cok sevdigim ve sevildigim bir esim var, 2 saglıklı cocugum var,mutlu oldugum bir isim var, kimseye ihtiyacim olmadan yasamimi surdurebilecek maddi olanaklarım var. Birlikte olmaktan mutlu oldugum kardeslerim,annem ve arkadaslarım var.
allah herkesin mutlulugunu daim etsin insallah.

Mutluyum çünkü Canim Annem Var
Canim Babam Var
Canim Kardeşim Var
Allah Onlari Başimdan Eksik Etmesin

mutluyum çünkü tüm sevdiklerim sağlıklı...
mutluyum çünkü artık ege'de yaşıyorum...
mutluyum çünkü oğlumun boyu 78 cm olmuş:))
mutluyum çünkü oğlum hiç sebep yokken boynuma sıkı sıkı sarılıp,öptü...
mutluyum çünkü eşim bikaç saat sonra eve gelecek...
mutluyum çünkü kayınvalidemler yarın gidiyor:))))))))))))))))))
mutluyum çünkü doğum kilolarım yavaş da olsa gidiyor...
mutluyum çünkü oğlum henüz 1 yaşında olmasına rağmen,2.sine karar verdim bile...
mutluyum çünkü akşama prison break var...
mutluyum çünkü oğlum ,eşim,annem,kardeşim varlar...
ah bi de babam bu kadar erken gitmeseydi :(

mutluyum çünkü
iyi bi ailem var evim var okula gidiyorum maddi zorluk çekmiyoruz elim ayağım sağlam kalıcı bana çok zorluk çıkaracak bi hastalığım yok inşallah odtüyü kazanıcam....falan filan

Back