gülpmbecım ben hiç et almadım burdkaı amrktlerden ben köyden getirttim annemlere kilosu 23tl falndı cnm kıymamın son kutusu kaldı ette bi parça kladı ama almam zaten byrm geldi .
yok cnm ucuz ?=)=) istnbulda dahada pahalı köyden aldım için bukadr uygun ve taze taze kesilio çektirosun kıymöanı süper yane==)=) orda dahamı ucuz =)=)genede 23 lira pahalı :2:
yok cnm ekmk faln karıştırmıcan sadece evdeki market alışverişi aylık kaça tekabul edıoki sizde ya varya heleki detrjnların bittiği ay ferfeci oluooay bn ft bakmadım o yuzden rakm soleyemıcem eve gıdınce not edım yarn solerım:)
canm 1 lt mı ne oluyo ya plastık kutuda ondan alıyorum ama bnde artık tenekeye gecıcem ındırımlerı takıp edıp bıızm falan alıırm artık :)
yok canm 95 bi ay tutumuyo aylık 300 350 faln tutr herlde faturalara harcamamız cunku ekmekıdı osuydu buusydu burdakı bimden de bişseyler alıyorum sürekli :)
kuzm sen öle indirimdekilerden alma onalrın içine bişiyler krışıtıromlar parça eetten çktir odaha sağlıklı kuzumgulpembe burdakı et fıytları tavan yapmıs durumda zatııı :S bnde kıyma alıyorum 27 tl kılosu realde mesela gecen 18 e dusmusdu o zamn almısıdm duruyoo ole yaniii :)
yok cnm ucuz ?=)=) istnbulda dahada pahalı köyden aldım için bukadr uygun ve taze taze kesilio çektirosun kıymöanı süper yane==)=) orda dahamı ucuz =)=)
yok cnm ekmk faln karıştırmıcan sadece evdeki market alışverişi aylık kaça tekabul edıoki sizde ya varya heleki detrjnların bittiği ay ferfeci oluoo: btıom resmen
kuzm sen öle indirimdekilerden alma onalrın içine bişiyler krışıtıromlar parça eetten çktir odaha sağlıklı kuzum
hoşgeldin cnm aramızaa inş. inş. sonuçla rhyırlı olurrr =)=)
hoşbuldumhos geldın bendenzzz :) yarenka ve bendenz allah gonlunuze gore versın hayrlısya örtmenn hanımmmmm olursnz :)
gülpembecım aynen bnmle eşimin maaşı yetmio bilem 1950 fln kredi krtı ödedik bu ay düşün yanı onun dışında nakitte harcanıogerçi pek nakdimiz olmuoda =)=) k.kartı sağolsn
ben pazar gidip gelcme kılsaR?==)=)
mihrimah len hoşgeldin?=)=) dun topladınmı mutfanı