mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

gülpmbecım ben hiç et almadım burdkaı amrktlerden ben köyden getirttim annemlere kilosu 23tl falndı cnm kıymamın son kutusu kaldı ette bi parça kladı ama almam zaten byrm geldi .

bide burda bime benzeyen 2 martket var ama bimden daha kaliteli ben ordan alısveriş ediyorum bide migrosa benzeyen pahalı bi market var ama burda her hafta indirim oluyor onları takip ediyorum iyi oluyor

ay bn ft bakmadım o yuzden rakm soleyemıcem eve gıdınce not edım yarn solerım:)
canm 1 lt mı ne oluyo ya plastık kutuda ondan alıyorum ama bnde artık tenekeye gecıcem ındırımlerı takıp edıp bıızm falan alıırm artık :)
yok canm 95 bi ay tutumuyo aylık 300 350 faln tutr herlde faturalara harcamamız cunku ekmekıdı osuydu buusydu burdakı bimden de bişseyler alıyorum sürekli :)

gulpembe burdakı et fıytları tavan yapmıs durumda zatııı :S bnde kıyma alıyorum 27 tl kılosu realde mesela gecen 18 e dusmusdu o zamn almısıdm duruyoo ole yaniii :)

gerçekten cok pahalı burda kıymanın kilosu 5 € et desen oda 6 € tavuk gögüs 5 € gerçekten cok pahalıymıs ya ben devamlı indirim takip ediyorum ucuz seyler oluyor ozman
biz mesela aylık 1700 € harcama yaptık aylık bunun içinde elektrik ve gaz yok

genede 23 lira pahalı :2:
yok cnm ucuz ?=)=) istnbulda dahada pahalı köyden aldım için bukadr uygun ve taze taze kesilio çektirosun kıymöanı süper yane==)=) orda dahamı ucuz =)=)

yok cnm ekmk faln karıştırmıcan sadece evdeki market alışverişi aylık kaça tekabul edıoki sizde ya varya heleki detrjnların bittiği ay ferfeci oluoo : btıom resmen

gulpembe burdakı et fıytları tavan yapmıs durumda zatııı :S bnde kıyma alıyorum 27 tl kılosu realde mesela gecen 18 e dusmusdu o zamn almısıdm duruyoo ole yaniii :)
kuzm sen öle indirimdekilerden alma onalrın içine bişiyler krışıtıromlar parça eetten çktir odaha sağlıklı kuzum

evet şimdi hera söyledi pahalıymıs burda sıgırınki 5 € dana 10 €

gülpembecım aynen bnmle eşimin maaşı yetmio bilem 1950 fln kredi krtı ödedik bu ay düşün yanı onun dışında nakitte harcanıo gerçi pek nakdimiz olmuoda =)=) k.kartı sağolsn
ben pazar gidip gelcme kılsaR?==)=)

mihrimah len hoşgeldin?=)=) dun topladınmı mutfanı

hoşgeldin cnm aramızaa inş. inş. sonuçla rhyırlı olurrr =)=)

hos geldın bendenzzz :) yarenka ve bendenz allah gonlunuze gore versın hayrlısya örtmenn hanımmmmm olursnz :)
hoşbuldum iyi temenileriniz için teşekkür ederim. ama öğretmen olmayacam ben memur olursun diye dua ederseniz bana sevinirim duaya ihtiyacım var çünkü :93:

mihrimah hiç çıkmadın mı mkuzum hiç alışverişe lenn dün delendirdin beni zattii ay cnm vallaha evin çokg zul gükle güle oturda etrfı korktuucu geldi=)=)

A-101 guzel seyler var ındırıme gırıyor ben cogunlukla yemek kartım var onla alışverısımızı yapıyoruz bizede fsatura 50 tlk geldı

hayat gerçekten cok zor hepimizn Allah yardımcısı olsun

Nıye delendırdın mbleu efet etraf sesısız ama pazra gunlerı cok guzel sessız rahat uyunuyor kız dun lkedı gıbı mıyıstıonız sagolun benım alışverıısmı kayınvalıdem goruyor bızımoraya uxzak market kız daha dur 1 aylık evlıyım cıkıcaz bayramdna sorna ancak

neyse enazından pazr alışverişler az tutuo kızlar=)=)=)10-5tl yetıo pzrıma hftada misifrm olmazsa gnlde 7 ekmk almış oluyorum 80kr taş 5,60 tl ypıo aylıkta 22,40 tl edio vaybe =)=)

Evet topladım sız gıttınız yarım saatte 11 bucuga glıyrdu yattım
sabah kalktım yemek masasını atmıstım onu astım camasırları topladım

kesnlıkle allah yardımcımı olsun bendenzi o zman ınsallh memure hanım olursun :) hanıma takdım :):)
ayyy bn dun yeımı unutuyom nan aylık na kadan alısveriş yaptım hattrlamıyorum bu ay başından beri daha hıc cıkmadık cıkınca yazarm bn sana mble bıuugnlerde cıkmamz lazm a101 ehıc gtmedım bn cevremde yok zatııı bim varrr ordan yaptım bı kac sefer genlde real :)

mihrimahcım =)=) ne dıım cnm bnm nese kyınvlde ypuıo alışverişiniz o kısmı süpermiş=)=) evet daha 1 ay ooldu deme ayy len 50tl su çok değilmi tabi anacım ev koskocaman D: bizimkiler gibi olsa daha az gelirdi=)=)

hım eet hera kıs sana bmde yakın yaz anaacım acep bizmi anorml alışveriş ediok fişlerinide atma gelince incelicemD: allamya fiytlra bkmam işart kazın,klnıozmu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…