mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

teşekkür ederim heraa :)
kendi paramı kazanmadığım için henüz alış veriş yapamıyorum. o sebepten alış veriş sohbetine katılamıyorum :KK9:

mihrimah len keşkem soğuk odada oturydık hepımzıı mayıştırıdn hee hera kıs kaçta yattınız dungce siz=)=)

Kocacım sizgıttınız koltukyta uyuömusbendemutfagıu topladım onun kaldırım oyatttı sonra ben odayı supourdum falan 11 bucuktıu sabhta 6:45 kalktım

eve gıdınce temzilk yapıcam temzlık yapınca ev temz olunca mutlu oluyorum cmasrlarım kurumusdur ınsalh onları asıcamm :) kocem bana kurtma makınası alsın doum gunmdee yaaa olmuyo bule :KK70::KK70:

mıhrımah szden çıktık kuzum 15 dka snra evmzdeydıık cnm sen işten eve dönerkn korkmuonmu kuzmm

Brenım yemegımde var temızledımde bır supurcem sılıcem bend emutlu oluyom temız olucanca mıs gıbı sabun kokuyor ev sonra yatıp tv ıxzlıcem

tamm kusum atmam fişlerimii zaten aylık gider çizelgesi yapıcam ev için nereye ne kadan oduyoruz onları takıp edıcem :KK66: hanı hep flimlerde olurdu ya ortada para su susraya bu burya dıe ayrılırdı aile fertleryle o sııstemı kurcm eve :KK70::KK70::KK70: bizz 12 e doru yattık mblucm bı dızıden sonra o saat oldu sora bnm uykum kaçdı uyuyamadm :S

Ben 6 çıkıyom3 dk sonra evdeyım askımda 20:30 gelıyro
rahatlıkla ısımıde yapıyom yemegımıde

bndenz hakkında hayrlııs olsun canm ınsallh doru zamnda doru kişiylee :) :)
kıs gulpembe sne nirelere gıttın :)

heraa sağolasın. inşallah bakalım zaman ne gösterecek. şimdilik gündemimde iş var sonra eşe sıra gelir belki :) herşeyin hayırlısı

kıs kocemle gorusdummm beklıyoruz musyt oldunz daaa mbluecımmm :)
nan mıhrımahhh szde musyt olurmusunz haftaiçi sizde gelinsenize :)

bzm kredı kartı 350 300 faln gelıyo k.k. cok bişe lamk ıstemıyorumm nakit kullnınca kendımı daha guvende hıssedıyom :KK70::KK70: mıhrımah hiç para attınz mı kenera kıss yok bı maas gıttımı hep ?

X