Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nan ne alıyonuz o kadan 115 tlye temzlık urunu oylee :) en cok sana lazmmıs bu lıste o zamn dikkatlı harcayın nan paracıklarınızı :) bnm de alısveriş zamnm geldı onceden her hafta cıkıyodum artık 2 hafta 3 haftada bi cıkıyorummm Cok cok alıyorum bıtmıyo bıde buyuk alısverm merkzlerıne gıdınce ınsann daha cok alassı gelıooo :) bnsel olarak saptandı :)
hera nan tamam kuzum ayy ben sevıom valla hamsiiyi oh hemıde kılçıksız haline bayuluom:
nisem datlum baakaruk ozamansenın kociş nezmanlar nöbetçi bende konuşayım kocişimlen oda bu ara geç çıkıo ama mutlk görüşek nan hfta içi bi gun=)=)
gülpembecım böle duşakabının içindeki gideirn olduğu yere takıorum ordakı suzgecin delikleri buyukya bu dedımın daha küçük aşaya bişiy kaçmıo yanı o yuzden aldık ya sorma hiçbişiy almdan öle ttu ilkkez =)=) yanı normlde bu paraya mutfk gideirinide laıodukda bu ay nolduysa anlamadım mutfk için 1 tenke yağ ile 1 kalıp peynır var sadece pehhh
gülpmbe orda hamsi yukmu kıs
orda deınzz yokmu söle kocana alsın eline oltasını =)=) yklasın sana paluk
hım olsun cnm sende temılnmişle idare et türkiyey gelince yersın bolbol inş. hadiya sizin orda yukmu denızzz hımm valla bizim 40dkka uzklıkta var denız D: yuzemıoz ama bakıoz enazınndan)=)=)
kıs mblue ben 2 çeşit yağ alıyorum kızartmlr ıcın fındık yagı yemkler ıcın ayçiçek yağı alıyorum bıde teneke almıyorum 2,5 ay falan gıdıyo bana onlar peynır aldım pınarın kutu seklınde olandan aldım hala var bi bölümü çoklu sekılde kampanyalı olanlardan alıyorum bn canım baya bişi alıyorum 95 falan tutuyoo bnm bn klozete mavı su yapan tabletler varya ondan aldım ama begenmedım bıde lavanta koku almısdım elını degdrmeden kutusuna dolduruyon oda güzel pedide buyuk boy alıyom 4 ay falan gıdıyo ole kucuk paketlerde almıyorum
oy çok iyi tutumş cicdden bizde anlamadıkki nasıl okdr çok tutu fişide inceleyemedık du b uu akşm bakçem ne lamışızda okdr çok ttuu ya bişiy alsak aldıkda tutu dicemde bişiyde almadıkki kuzum=)=) senın bu yalık tutan miktar demı cnm ayda bir 95tllilk alıonus çok iyimiş valla=)=) bizde sanırsın dunyayı yıyoz karıkoca=)=)
gülpembecım bız herayla anadolu yakasında umranıye trflarında oturuyoruz cnm ü
valla bnm bu yakı faturları dıım
su 35
elktrik 31
doğalgaz 11tl gelmişti cnm