mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

mblue kızzz benm kociş sevmıyo lüçük palukk ama kocişlerle konusak bnmkı nobetcı olmadgı zamn fırında tıvık yapayım size olar mı ? :)

hepiniz hayalet mı oldunz kımse gorunmuyo bnde altda :KK43: gulpembecımm bncede güzel bi liste bolum bolum zaten marketlerde de ole bolum bolum reyona gırdgnde drek ıhtıyacn olanı al cık :KK70:

valla bende anlamadım nasıl 115tl oldunuda
=)=) pedaldım
7kg detetrjn aldık bulşık için
buzdolabı poşeti aldım 3 pkt
şampuan aldık
2 diş fırççası
ağız için temizleme suyu
trş sabunu
kalıp peynır
1 tenekede sıvıyağ vardı =)=) mutfk için
klozete kup olnlardan koku
duşakbin için süzgeç aldım
mutfak için süzgeç lavobolara
cam silmek için clin aldım
sonra mikrofiber bez aldım 3tane
pudra aldım epilasyon yprken çok işime yarıoda=)
işte ufktekf işeyle cnm böle biikiibşiuy daha varıdda htırlyamadım=)=) yumurta almyı bilşe unutmşum=)=

Son düzenleme:
hera nan tamam kuzum ayy ben sevıom valla hamsiiyi oh hemıde kılçıksız haline bayuluom:KK70::KK70::
nisem datlum baakaruk ozamansenın kociş nezmanlar nöbetçi bende konuşayım kocişimlen oda bu ara geç çıkıo ama mutlk görüşek nan hfta içi bi gun=)=)

duşkabin süzgeçi nası oluyorki gerçektende cok tutmus ve bişey de almamıssın gerçi türkiye cok pahalı ya ben türk marketlerine gidince cok veriyorum burdada et peynir zeytin alıyoruz

nan ne alıyonuz o kadan 115 tlye temzlık urunu oylee :) en cok sana lazmmıs bu lıste o zamn dikkatlı harcayın nan paracıklarınızı :) bnm de alısveriş zamnm geldı onceden her hafta cıkıyodum artık 2 hafta 3 haftada bi cıkıyorummm Cok cok alıyorum bıtmıyo bıde buyuk alısverm merkzlerıne gıdınce ınsann daha cok alassı gelıooo :) bnsel olarak saptandı :)

hera nan snen nekadan tutuyo market alışverişin aylık olaraktan ya işte kişisel ürünlerde var içinde ama çoğunluk öle bizde anlamadık hiçbişiy almadan nasıl tutuysa oakadan fişi hesplıycaktım bak unutum bugun bakcam du bakım=)=)

hera nan tamam kuzum ayy ben sevıom valla hamsiiyi oh hemıde kılçıksız haline bayuluom:KK70::KK70::
nisem datlum baakaruk ozamansenın kociş nezmanlar nöbetçi bende konuşayım kocişimlen oda bu ara geç çıkıo ama mutlk görüşek nan hfta içi bi gun=)=)

hamsi diyip durmayın zaten canım cekiyor :KK43:

gülpembecım böle duşakabının içindeki gideirn olduğu yere takıorum ordakı suzgecin delikleri buyukya bu dedımın daha küçük aşaya bişiy kaçmıo yanı o yuzden aldık ya sorma hiçbişiy almdan öle ttu ilkkez =)=) yanı normlde bu paraya mutfk gideirinide laıodukda bu ay nolduysa anlamadım mutfk için 1 tenke yağ ile 1 kalıp peynır var sadece pehhh

gülpmbe orda hamsi yukmu kıs
orda deınzz yokmu söle kocana alsın eline oltasını =)=) yklasın sana paluk

gülpembecım böle duşakabının içindeki gideirn olduğu yere takıorum ordakı suzgecin delikleri buyukya bu dedımın daha küçük aşaya bişiy kaçmıo yanı o yuzden aldık ya sorma hiçbişiy almdan öle ttu ilkkez =)=) yanı normlde bu paraya mutfk gideirinide laıodukda bu ay nolduysa anlamadım mutfk için 1 tenke yağ ile 1 kalıp peynır var sadece pehhh

gülpmbe orda hamsi yukmu kıs
orda deınzz yokmu söle kocana alsın eline oltasını =)=) yklasın sana paluk

anladım canım biz mesela agustosda zeytinyag aldık 5 litre 30 € verdik hala kullanıyorum artık yemeklik yagları alman marketlerinden alıyorum türklerde pahalı

kız varya memleketimizin kıymetini hiç bilmiyoruz burda deniz yokki var oda kuzeyde almanlar 2 denizimiz bi gölümüz var diye hava atıyor ben de dedim bizim 4 denizimiz bi sürüde göl var bizde dedim sasırdılar hamsi dondurulmus var canım ayıklanmıs temizlenmiş

hım olsun cnm sende temılnmişle idare et türkiyey gelince yersın bolbol inş. hadiya sizin orda yukmu denızzz hımm valla bizim 40dkka uzklıkta var denız :KK70:D: yuzemıoz ama bakıoz enazınndan)=)=)

kıs mblue ben 2 çeşit yağ alıyorum kızartmlr ıcın fındık yagı yemkler ıcın ayçiçek yağı alıyorum bıde teneke almıyorum 2,5 ay falan gıdıyo bana onlar peynır aldım pınarın kutu seklınde olandan aldım hala var bi bölümü çoklu sekılde kampanyalı olanlardan alıyorum bn canım baya bişi alıyorum 95 falan tutuyoo bnm bn klozete mavı su yapan tabletler varya ondan aldım ama begenmedım bıde lavanta koku almısdım elını degdrmeden kutusuna dolduruyon oda güzel pedide buyuk boy alıyom 4 ay falan gıdıyo ole kucuk paketlerde almıyorum

oy çok iyi tutumş cicdden bizde anlamadıkki nasıl okdr çok tutu fişide inceleyemedık du b uu akşm bakçem ne lamışızda okdr çok ttuu ya bişiy alsak aldıkda tutu dicemde bişiyde almadıkki kuzum=)=) senın bu yalık tutan miktar demı cnm ayda bir 95tllilk alıonus çok iyimiş valla=)=) bizde sanırsın dunyayı yıyoz karıkoca=)=)

hım olsun cnm sende temılnmişle idare et türkiyey gelince yersın bolbol inş. hadiya sizin orda yukmu denızzz hımm valla bizim 40dkka uzklıkta var denız :KK70:D: yuzemıoz ama bakıoz enazınndan)=)=)

kıs mblue ben 2 çeşit yağ alıyorum kızartmlr ıcın fındık yagı yemkler ıcın ayçiçek yağı alıyorum bıde teneke almıyorum 2,5 ay falan gıdıyo bana onlar peynır aldım pınarın kutu seklınde olandan aldım hala var bi bölümü çoklu sekılde kampanyalı olanlardan alıyorum bn canım baya bişi alıyorum 95 falan tutuyoo bnm bn klozete mavı su yapan tabletler varya ondan aldım ama begenmedım bıde lavanta koku almısdım elını degdrmeden kutusuna dolduruyon oda güzel pedide buyuk boy alıyom 4 ay falan gıdıyo ole kucuk paketlerde almıyorum

oyuzden diyorum ya ülkemizin kıymetini bilmek gerek bizim eve yakın göl var oraya gidiyoruz 5 dakkalık yürüme mesafesinde yemyeşil buralar sen nerde otuyuron cnaım istanbulda

sizde faturalar nekadar geliyor

oy çok iyi tutumş cicdden bizde anlamadıkki nasıl okdr çok tutu fişide inceleyemedık du b uu akşm bakçem ne lamışızda okdr çok ttuu ya bişiy alsak aldıkda tutu dicemde bişiyde almadıkki kuzum=)=) senın bu yalık tutan miktar demı cnm ayda bir 95tllilk alıonus çok iyimiş valla=)=) bizde sanırsın dunyayı yıyoz karıkoca=)=)

bide hangi marketten alısveriş ediyorsunuz oda önemli

gülpembecım bız herayla anadolu yakasında umranıye trflarında oturuyoruz cnm ü

valla bnm bu yakı faturları dıım
su 35
elktrik 31
doğalgaz 11tl gelmişti cnm

gülpmbeıcm çok phlı olmyn bi market çağrı die bi mkrtten alıos am fiytlar uygun yanee anlamdım işt ekaşm bakçam fişe ne almışızda ne ttutmuş :KK43:

gülpembecım bız herayla anadolu yakasında umranıye trflarında oturuyoruz cnm ü

valla bnm bu yakı faturları dıım
su 35
elktrik 31
doğalgaz 11tl gelmişti cnm

şimdi sizlere bakınca şükrettim halime cok pahalı geldi gözüme ya bian

faturalar iyimiş

et alıyormusunuz peki kilosu neakadar

işte benım de pazrlar çok tutmuo=)=) gyt ucuza halledıom mısal geçen hfta 5tll tutmuştu pazr alışverişim=)=)

X