mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

heracım beybicim aynen kzum hiç farklı değil hergunn temzilk yapsan yapma demıo ev kirlenıo nasıl oluo bende anlamıorum ama oluo malesef bide bnmki daha feci hem tüy oluyo hemde halılarımın hepsinin devası boyutlarda tozu çıkıo püff( yazık bize bee bugun 1 makşna çamşır var onu yıkımda etrafı düzenliycem azıcık bugun ymek var nasıls=) cuma gunu yapmıştım ama pişridim yemedk hiç bugun ısıtırım yer bıtırırz =)=) ıspanak ve erişteli yeşil mercimek yemeğim varr yarının menusnu düşünüom ne etsem die bu hfta pazrdan çok bişyi almıycam byrma köydeyıs şimdi anneme falanda gideris evde durmayız çok bide size geliriz hftayı kurttarıız nasıl kendımı zorla dvt ettıorum çok pisim hee=)=)

merhabalar herkese. kk ya uzun zamandır yazmıyordum kpss derdinden dolayı. şimdi sınav olayını atlattım çok şükür. atamayı bekliyorum. bu bekleme sürecinde fırsat buldukça yazacağım başlık ararken burayı gördüm. başlığın adı hoşuma gitti yazayım dedim :93:

Son düzenleme:

merhaba canım ben de bu sene kpss'ye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum, senin bölümün nedir kaç puan aldın. sorgu gibi oldu:)

kızlarr yoksunz buralarda ama bn yinede paylasayım bu alış veriş listesı çok güzel hem gerksiz seylerı almanızı onluyo hemde alıcağınz seylerı untmamıs oluyorsunz:)

Eklentiler

• $de23_0000.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 70
hoşgeldin cnm aramızaa inş. inş. sonuçla rhyırlı olurrr =)=)

ben de iyiyim canım ne olsun ev işleriyle uğraşıyoruz:) bugün bütün evi sildim yarın da camları falan silerim valla dolapları silmeyi hiç düşünmüyorum:)
ohh temılık bitmiş ben daha bi gram yapamadm cam vs. nerde=)=) hem yağmur yağıo die boşuna uğraşmım dedm=)=)
günaydın herkeslere nasılsınız kıslar
iyiyim şahsen=)=) sen nasılsın

kızlarr yoksunz buralarda ama bn yinede paylasayım bu alış veriş listesı çok güzel hem gerksiz seylerı almanızı onluyo hemde alıcağınz seylerı untmamıs oluyorsunz:)

hera nan bizee liste kar etmıo =)=) mutlk fazla fazla alıos cnm=)=) hiçyoktn dün sadece temzilk ürünleri 115 tl bayıldık içinde kişisel dişfırçası şampuan var sadce onun dışında hep deterjan ve mutfk ihtyçları ama içinde tek yiycek peynır=)=) battık anasını satım gene bu ayy bitti len paracıklarımız ==)=)

canım bn bugun netde ararken buldum derya baykaldan cıkmıs bu fikir belkı onun sıtesınde vardır bılemıyorum :S
kızlar yazdıklarınz bana gelmediii mblucm tebıkı başımn ustunde yernz var hafta içi alayım sizi cumrtesı doum gunm kocem süprayz yapabiler belkım
hos geldın bendenzzz :) yarenka ve bendenz allah gonlunuze gore versın hayrlısya örtmenn hanımmmmm olursnz :)

gülpmbecm?=)=) al kağıt klami eline hazırla listennı ncnmm detrjnları biyere gıdaları biyere şarküterıyı biyere aburcuburu biyere ihtiyaçlara göre belirle hazırla listenı =)=) tatlım

şaka nan hafta içi bi gun geliriz tabikim kıs kocişelre sormadık ama bu akşm hamsi alcam =)=) yarın sizde fırına atsak nasıl olurki temzilnmiş olark getircemÇD:: haha sevıosanız tabıkım nesem bi kocişlerlede konuşmk lasım tabikim sen düşün karkar ver lenyosam cmrteis gelirimm heee::

gülpmbecm?=)=) al kağıt klami eline hazırla listennı ncnmm detrjnları biyere gıdaları biyere şarküterıyı biyere aburcuburu biyere ihtiyaçlara göre belirle hazırla listenı =)=) tatlım

canım özellikle biz karnımızı doyurup gidioruz markete ramazanda acken gittik ne bulduysak aldık özellikle yicekler burdada türk marketleri cok pahalı ben genellikle alman marketlerinden alıyorum biraz daha uygun

bana böle bi liste gerekli ben yapıyorum mesela ama ayırmıyorum

nan ne alıyonuz o kadan 115 tlye temzlık urunu oylee :) en cok sana lazmmıs bu lıste o zamn dikkatlı harcayın nan paracıklarınızı :) bnm de alısveriş zamnm geldı onceden her hafta cıkıyodum artık 2 hafta 3 haftada bi cıkıyorummm Cok cok alıyorum bıtmıyo bıde buyuk alısverm merkzlerıne gıdınce ınsann daha cok alassı gelıooo :) bnsel olarak saptandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…