mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

Ben geldım yemekten en gule kurutöma doğal kurutma heraa sen bıze geldıgınde getır camasırları kuruturuz

oh hanımlar maş. sohbetlerinize=)=) ktılamaıdm çok yoğun bir gündeyım yanımdaki arkdşım gidicekya işlerin üsütnden geçioruz oyy o gııdnce dahada yoğun olucam bide odamı taşıycamız içinn =( tek olmıycam çıt çıt yazamam sürekli püffff:96:

ee napıonuz hera nan şuranın yerını bı hatırklsan çok süper olurdu hee bu iğtaşın odlou cadde de dğeil heralde arkatarıfnda biyerdemi

arka tarfda bı yerde cnmm :) bu akşam bize gelsenıze nan :)
kolay gele sana bebegmmmm çok iş çok para zam istersın bi ay gecnce

heracım kociş geç çıkıo be datlum ama erkn gelirse geliriz ama yemk pişiricemya uzun sürer bugun nese ben sonuç olarak haber verırım olmadı yemeği sende pişiririz=)=) kurufasulye ısltmıştımda=)=) nese müsyıt oldumda kocişle konuşurum tatlım ayy çok yoğıunum ben musyıte alınca kendımı döncem size mucuks

taamm kolay geleeee kuru svmıyım bnn sen yımegını evınde pişir ben yımak pişiririm hepiciğimize ,

mıhrımah sorunu anlamdm kussss :S

hera tam kıs kocişle konuştum gidierkk dedi müsyıtsenız gelcez datlum pırasa var len pişmemişinden istersen getrebilrimD: yimek etmek için bu hfta pazara çıkkmadım pek bişiy yok evdekiler bitisn diealmadımm bişiy=)=) yuhuu =)=) kocişşten gelince damlarız sizee musyoıtsenız tabıkım

temem akşm sizdeyiz inş. bi isten olursa söle kuzum gelirken alırım evde varsa evden getirim mmucukkss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…