mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

vallaha benım ıcın superdı cumku ogleden sonra dısardyadın ohhhh alışverıste yaptım bu arada bırtane topuklu ayakkabı ıle tubış senın botun varya onun sarısından aldım eve bıraktım hemebcıcıık ohh

nednını bılmıyorumm gulcummm sıkldımm walla:9
hayrlı oosn mıhrııı güzel gunlerde kullan :KK70:

Kızlar benım için güzel gectı yenı geldım sayılır dısarı cıkmışkende ayakkabı aldım geldım topuklu ayakkabı hera bıde senın catlerden aldım evede koydum gerı ıse geldım

ders bekletmeye gelmz gulcumm hadı bakalım bismilah de kalk :KK70::KK70:
hayrlı olsun kuusm ciiclerinn bizde beklerız sıra sende biz geldk :KK70:

Vallaha benım kocıs gec geıyro dun 10 geldı dırek uyudu gülpemde cim almanyanın neresınde yasıyon benım akrabalrımda vrda orda

3 saatmı o kadn az mı sürüyoooo :KK23:

:13: bnm smleyım bu dogum gunume denk gelem smiley :KK70:

Vallaha benım kocıs gec geıyro dun 10 geldı dırek uyudu gülpemde cim almanyanın neresınde yasıyon benım akrabalrımda vrda orda

evet ben bonn da oturuyorum mihrimah

hangi ay canım dogumgünün

eşin geç geliyormus benim eşim en geç 7dede evde oluyor

herkese iyi aksamlar görüşürüz yarın öğleden sonra

Son düzenleyen: Moderatör:
herkesciklere gunaydınnn :)
gülpembeee kasım ayı bu cumrtesı dogdumm :)
bnm kociş 8 i gecerek gelıyo bu araalrrr :KK70:
mblue işlerin kolaylarsa beklerık canm :)

herkesciklere gunaydınnn :)
gülpembeee kasım ayı bu cumrtesı dogdumm :)
bnm kociş 8 i gecerek gelıyo bu araalrrr :KK70:
mblue işlerin kolaylarsa beklerık canm :)

günaydın tatlım:KK16: sanırım en erken benim kociş geliyor:) saat 17.01'de evde oluyor:KK9:

Günaydınlr sabahh şekerlri benım kocam ta karsıdan gelıyor avrup yakasından otobusle 9 ddımmı vede oluyor bagzen 10 onun ıcın ama ben işten 6 çıkuıyom 3 gece evdeyım

ohh sabhalrınz aydın olsun :) senn eşde örtmen di dimi :) bnm eş yazınn erken gelıyoda kısın şileri yogun olyuo o yuzden 7 de cıkıyo avrupa yakasndan eve gelmesıde gec oluyo halıyle :S ama gec gelmesınjn bı yararı var tum işlerimi halledebiliyorum kocişle zamn kalıo :KK70:

ohh sabhalrınz aydın olsun :) senn eşde örtmen di dimi :) bnm eş yazınn erken gelıyoda kısın şileri yogun olyuo o yuzden 7 de cıkıyo avrupa yakasndan eve gelmesıde gec oluyo halıyle :S ama gec gelmesınjn bı yararı var tum işlerimi halledebiliyorum kocişle zamn kalıo :KK70:

yok canım eşim öğretmen değil sosyal hizmet uzmanı ve çalıştığı kurum da evin karşısında olduğu için 1 dakikada evde oluyor:) hatta öğlen yemeğine de geliyor beraber yiyip çıkıyoruz o işine ben işime:)

X