mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

ohh ne güzellmiş walla yarenkacıkk
yaa bnn an onceee mıkrodalgayı acdm pogaca ısıtıcakdım hendıme bı bakdım komur olmus

Bende dun gıtım makınayı boşalttım evı supur sıldim sonra kocsı aradı 5 dk sonra evdeım sofrayı kurdum cayı demledım amcaını cocukalrı evde canları sıkılmış geldıler cay sohbet derken 11 oldu makınayı claıştırıdm onra kocıs kıtapları vardı kıtaplıga yerlestırıyrodu makınayı actım yattım hera bayramın 4 gun kastomonnuya gıtme ıhtımalımız var

bnde dun eve gıttımm program yapmısdım kendıme o sıraya ggore yımeklerımı yaptım salatamı yaptımevı sıldım süpürdüm toz almadım sofrayı kurdummm banyoyuuu sildimm falan hala gelmedıler camasrlarım vardı onları katladım yerıne yerlestrıyodum kocem geldııı sonra muhabbet ettık faln 8,5 a dru geldıler işde dırek ymk yedık cok acıkmısdımm sonra cay faslı ısde sonra oyun oynadık mblue oyuna baya sardı sonrada kalktılr onlar zaten bızd cup yataga
yarenka kurtma mak almkdan vaz gecdı olumsuz ozlellıkleır var dıye yada suanda ertledım dıyım kucuk odam var orda kurutyorum bbeiş olursa alırım belkı
mıhrı kastamonuda ne etcenz kıss

yok cnm iş yerndekı mıcro dalga da ısıtıyım deıdm ayyy yanık kokuyooo allahdan patron gelmedı daha anasıl cıkrkı bu koku kolanya vardı sıktım yerlere dogru ama yanık kokusu bastrdı kolanyayı bıde tutun kolnyası kokusunıu hıc sevmem bayılacccmmmm sımdı

anladım canım benim de kuzenimde var ama memnun mu değil mi hiç sormadım, olumsuz yönleri neymiş canım

olumsuz ozellıklerı camasrları kucultuyomuss, renklerını solduruyormus, ustundekı kalınıları aldgından mesela kazak erıyebılırmıs, cok ses cıkrıyormus, vs. gibi:)
legonun ındıana jones ı oynadık cok keyflydı gul gul olduk

Bugun kayınvalidemler ugrarım dedı gıdıp mantar sote yapıcam bıde corban yanına bulgur pılavı yapıcam onalr pişerken bend eçamasırları katlıcam ıste evım toplu zaten

o zaman almamakla iyi yapmışsınız

ohh ıyısın yıne bnde camsr makınasını ayrladm bn gıttıgmde calısmıs ve bıtrmıs olcek onları asarımmm evım bnm de topluuu bı basortu cekmecem dasgıldı yıne ona el atmm lazım cekmeceerım duzenlı ama tekrra bı gozden gecrcm ve işim bitiyo yımekım yok kociş akşam yerse yemzse bnlık var

evet cnm bızde ole dusunduk ama bebiş olrsa hafta da 2 kes actgm makına 4e cıkıcak o yuzden kurtma sansım olmayacagndannn kurtma mak almak lazm olcak dıe o zamana ertledık bakalım .=)
bıde camasrları cok kırstırıyormus:S
ama k.k. dan bı arkads kullnıp memnun oldgn soyledı bılmıyorum yanı deneyıp gormk en ıyısı D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…