Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)
oh hanımlar maş. sohbetlerinize=)=) ktılamaıdm çok yoğun bir gündeyım yanımdaki arkdşım gidicekya işlerin üsütnden geçioruz oyy o gııdnce dahada yoğun olucam bide odamı taşıycamız içinn =( tek olmıycam çıt çıt yazamam sürekli püffff:96:
heracım kociş geç çıkıo be datlum ama erkn gelirse geliriz ama yemk pişiricemya uzun sürer bugun nese ben sonuç olarak haber verırım olmadı yemeği sende pişiririz=)=) kurufasulye ısltmıştımda=)=) nese müsyıt oldumda kocişle konuşurum tatlım ayy çok yoğıunum ben musyıte alınca kendımı döncem size mucuks
hera tam kıs kocişle konuştum gidierkk dedi müsyıtsenız gelcez datlum pırasa var len pişmemişinden istersen getrebilrimD: yimek etmek için bu hfta pazara çıkkmadım pek bişiy yok evdekiler bitisn diealmadımm bişiy=)=) yuhuu =)=) kocişşten gelince damlarız sizee musyoıtsenız tabıkım