mutlulukların paylaştıkça çoğaldığı, hüzünlerin paylaştıkça azaldığıı yer :)

Ben geldım yemekten en gule kurutöma doğal kurutma heraa sen bıze geldıgınde getır camasırları kuruturuz

oh hanımlar maş. sohbetlerinize=)=) ktılamaıdm çok yoğun bir gündeyım yanımdaki arkdşım gidicekya işlerin üsütnden geçioruz oyy o gııdnce dahada yoğun olucam bide odamı taşıycamız içinn =( tek olmıycam çıt çıt yazamam sürekli püffff:96:

ee napıonuz hera nan şuranın yerını bı hatırklsan çok süper olurdu hee bu iğtaşın odlou cadde de dğeil heralde arkatarıfnda biyerdemi

arka tarfda bı yerde cnmm :) bu akşam bize gelsenıze nan :)
kolay gele sana bebegmmmm çok iş çok para zam istersın bi ay gecnce :KK70:

heracım kociş geç çıkıo be datlum ama erkn gelirse geliriz:KK70: ama yemk pişiricemya uzun sürer bugun nese ben sonuç olarak haber verırım olmadı yemeği sende pişiririz=)=) kurufasulye ısltmıştımda=)=) nese müsyıt oldumda kocişle konuşurum tatlım ayy çok yoğıunum ben musyıte alınca kendımı döncem size mucuks

taamm kolay geleeee kuru svmıyım bnn sen yımegını evınde pişir ben yımak pişiririm hepiciğimize :KK70::KK70:,

mıhrımah sorunu anlamdm kussss :S

hera tam kıs kocişle konuştum gidierkk dedi müsyıtsenız gelcez datlum pırasa var len pişmemişinden istersen getrebilrim:KK70::KK70:D: yimek etmek için bu hfta pazara çıkkmadım :KK70::KK70: pek bişiy yok evdekiler bitisn diealmadımm bişiy=)=) yuhuu =)=) kocişşten gelince damlarız sizee musyoıtsenız tabıkım

temem akşm sizdeyiz inş. bi isten olursa söle kuzum gelirken alırım evde varsa evden getirim mmucukkss

X