- 12 Aralık 2021
- 55
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi fairymagiccc
-
geçmişte yapılmış hata diye kendiniz diyorsunuz bırakın geçmişte kalsın. geçmişi kendini affetme meditasyonları falan var youtube da onlara bakın isterseniz belki biraz iyi gelir
siz yaptınız mı hiç meditasyon?geçmişte yapılmış hata diye kendiniz diyorsunuz bırakın geçmişte kalsın. geçmişi kendini affetme meditasyonları falan var youtube da onlara bakın isterseniz belki biraz iyi gelir
evet ama hep bir suçluluk hep bir anlatma isteği var nereye kadar bu...Kim geçmişte hata yapmaz ki.
yanlış ilişkilerde yanlış hareketler diyelim.. Değerlerimi görmemek bir dönemNeler yaşadığınızı bilmeden, nasıl ferahlayacağınız hakkında yorum yapamayız malesef. Tek söyleyebileceğim geçmişinizle barışın. Hayatta acı da, mutlulukta mevcut. Hepsi bizim için.
evet anı yaşayamıyorum resmennnngeçmişi unutmalısın ki bir geleceğin olsun.
evet yapıyorum iyi geldiğini düşünüyorum öyle inanmak istiyorum telefonumda uygulama var gün içinde gece yatarken dinliyorum bi süre nefes almamı düşüncelerime ara vermeme yarıyor.siz yaptınız mı hiç meditasyon?
evet yapıyorum iyi geldiğini düşünüyorum öyle inanmak istiyorum telefonumda uygulama var gün içinde gece yatarken dinliyorum bi süre nefes almamı düşüncelerime ara vermeme yarıyor.
anlatın birilerine anlatmakta kendinizi affetme konusunda çok işe yarıyor çünkü kimse hatasız hayat yaşamıyorevet ama hep bir suçluluk hep bir anlatma isteği var nereye kadar bu...
durumunuz uygunsa bir terapist ile görüşmelisiniz yargılamadan çok güzel dinliyorlar hatta anlattıklarınızın içinde öyle yerlere takılıyolar ki siz o konuyu düşünmeye başlıyorsunuzdeneyebilirim fakat azap duyuyorum resmen
ugün gittim biraz konuştuk iyi geldi ama sanki cezalandırmam gerek kendimidurumunuz uygunsa bir terapist ile görüşmelisiniz yargılamadan çok güzel dinliyorlar hatta anlattıklarınızın içinde öyle yerlere takılıyolar ki siz o konuyu düşünmeye başlıyorsunuz
Telafisi olmayan bir hata değilmiş hangimiz yanlış yapmıyoruz zaten? Kendinize yüklenmeyin o kadar böyle olması gerekiyormuş. Ders çıkarın, tecrübe oldu deyin ve yolunuza devam edin.yanlış ilişkilerde yanlış hareketler diyelim.. Değerlerimi görmemek bir dönem
yani konuyu daha açık yazsanız size diğer arkadaşlarda daha iyi seçenekler sunabilir kendinizi cezalandırmanız geçmişi değiştirmeyecekb
ugün gittim biraz konuştuk iyi geldi ama sanki cezalandırmam gerek kendimi
değil evet fakat aileme karşı suçluluk duyuyorum bu yüzden.Telafisi olmayan bir hata değilmiş hangimiz yanlış yapmıyoruz zaten? Kendinize yüklenmeyin o kadar böyle olması gerekiyormuş. Ders çıkarın, tecrübe oldu deyin ve yolunuza devam edin.
yanlış ilişkilerde yanlış hareketler diyelim.. Değerlerimi görmemek bir dönemyani konuyu daha açık yazsanız size diğer arkadaşlarda daha iyi seçenekler sunabilir kendinizi cezalandırmanız geçmişi değiştirmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?