mutluluk nedenlerim:)

Tencere takımın süper denk gelmiş canım inşallah ben de karşılaşırım böle bi kampanyayla:106: Baharat takımın da çok güzel mutlulukla kullan hepsini:103:

Tencere takımın süper denk gelmiş canım inşallah ben de karşılaşırım böle bi kampanyayla:106: Baharat takımın da çok güzel mutlulukla kullan hepsini:103:

çok teşekkür ederim canım
İnşallah sende bulursun böyle bi kampanya benim için mucize oldu

Baharat takımın siparişini hanhi siteden verdin canım hepsi güzel Güle güle kullan ☺☺☺

Evet canım resme dikkatli bakınca gördüm ve yazdım bile fiyatı da gayet iyi bende ekleyecegim galiba ceyizciklerime☺☺ceyiz arkadaşı olacağız 😍😍

Hepsi cok tatli canim.patates sogan kabina ve cerez takimina bayildimmmmm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1044401 24 parça günlük yemek takımım :)Eki Görüntüle 1044394 baykuşlu tepsim :)Eki Görüntüle 1044390 buda bornoz takımım kızlar

Eki Görüntüle 1044838 buda pasta takımım hatunlar yanına beyaz kurabiyelik ve kek fanusu eklemem yeterli olur sanırım

Eki Görüntüle 1053547 ilk aldığımın rengi içme sinmedi gittim bugün mavisiyle değiştirdim

Eki Görüntüle 1070672 baharat takımım :)
bugün sipariş verdim tabi orda benim adım yazcak

Eki Görüntüle 1089101
bardak altlıklarım benimki morlu

evettt hepsi toplu halde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…