mutluluk nedenlerim:)

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
bende bi yerden başlamak istedim Sandık çeyizi derler ya onlar tamam artık evet hanımlar aldıklarımın hepsini ilk sayfaya toplayabildim sonunda çok mutluyummmhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 buda söz hazırlıklarımı paylaştığım topiğim hepinizi beklerimm
cemil ipekçi evlilik setim :)
annemin el emekleri:)
günlük yemek takımım :)
çay pasta takımı:)
seramik tencere takımım :)
sos tenceremm :)
çatal kaşık bıçak takımım :)
baykuşlu tepsim :)
bardak altlıklarım morlu :)
çırpıcım :)
havanım:)
sevdiceğimin aldığı havlularımız

Son düzenleme:
6 kişilk çay takımım :) 6 kişilk su takımım :)Eki Görüntüle 1043678 buz kalıbım benimki pembe :) 6 kişilik takım :) 5 adet balık nihalem :)Eki Görüntüle 1043675 pizza kesicim 2 adet:) soyacagım :) mutfak havlularım 6 adet :) patates soğan kaplarım benimki plastik :)Eki Görüntüle 1043670 saklama kaplarım :) renkli derin kaplarım :) 12 adet güveç kabım :) 6 lı fincan takımım :) bakır cezve takımım :) limon sıkacagım :) kesme tahtalarım :) 2 adet zeytin tabağım :) gondol şeklinde salata kasem 2 adet :) 3 lü sunum tabaklarım 2 set :) 2 kişilik balık takımım :) 12 kişilk misafir takımım kahvaltı takımım :)

Son düzenleme:
meyve bçaklarım benim ki mavi :) çerez takımı benimki beyaz :) minik sos tavam :) yagdanlığım :) merdanem :)Eki Görüntüle 1043697 oklavam :) yumurta fırçam :) açacak :) çay süzgecim :) fındık ceviz kıracagım :) 6 adet renkli su bardağım :) sebze kurutucum :) rendem :) kirli kaşıklığım :) tepsim :) süzgecim :) kurabiye kalıplarım :)

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel canım mutlulukla kullan

24 parça günlük yemek takımım :) baykuşlu tepsim :) buda bornoz takımım kızlar

Son düzenleme:
mutluluk nedenlerin cokk tatlılar canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Topiciğin hayırlı olsun canım
Özellikle İstanbul desenli kesme tahtanı çok beğendim
Aşkla kullan

topiğin hayırlı olsun. hep mutlu hatun ol inşallah:112:

Topiğe girerken hiç bakmadım kimin olduğuna ilk nevresim takımını görünce aa bizim mutluhatunun nevresiminden aynı dedim bir baktım bizim kızmış
Topik açmana sevindim canım gerekliydi zaten maşallah bir sürü eşyaların var Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

topiğin hayırlı olsun. hep mutlu hatun ol inşallah:112:
teşekkür ederim canım amin inşallah :)
amin canım inşallah :)
bi yerde toplu dursun artık dediklerim canım ama sizdende topikleri bekliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…