mutluluk nedenlerim:)

teşekkür ederim canım amin inşallah :)

amin canım inşallah :)
bi yerde toplu dursun artık dediklerim canım ama sizdende topikleri bekliyorum artık

inşallah canım ben seneye almaya başlarım herhalde o yüzden sen evlendiğinde anca çeyiz topiği açmış olurum :)

hayırlı olsun topiğin canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)topik açacak kadar çeyizin oldu demek ki biz de açarız tabi bizim topiğin kızlarıyla ama sen daha hızlısın benim daha ortada bişey yok olsa hemen açacam :)

topik açcak kadar oldu mu bilmiyorum ama canım toplu olsun dedim baktıkça mutlu oluyorum
daha iyileri size nasip olur inşallah

HEPSİ çok güzeller güle güle kullanın

Mutfak havlular imiz aynı. :) bende bakır Cezve alicam. mutlulukla kullan tatlım.

sevindim çok tatlılar dimi al canım al kahve en iyi bakır cezvede olurmuş anneaanem öyle diyo en azından bu arada teşekkür ederim daha iyileri senin olur inşallah

Simdilik sadece bizim topikte paylasicam buyuk parcalara gecince topik acarim insallah canim sen evliyken bizi takip edersin artik hatta belki bebisin bile olur

yok canım evlilik tamamda o kadar dirsek çürüttüm derler yaa çalışma hayatının tadını çıkarmadan çocuk olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…