mutluluk nedenlerim:)

Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :)

Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :)

çok teşekkür ederim canım daha iyileri güzelleri sana nasip olur inşallah

inşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş

canım hayırlı olsun bunları boyle bir arada görmekte güzel oldu, güle güle kullan canım hepsini

hayırlı olsun canım topikcikin Aşkla kullanın inşallahhhhh
amin canım hepimiz inşallah ısrarla sizi bekliyorum
cok güzeller maşallah
iyi günlerde kulllanın
çok teşekkür ederim amin inşşallah
inşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş
inşşalllah kocaman bi mutfagım olur çünkü hala tabak alma peşindeyim bu arada teşekkür ederim
canım hayırlı olsun bunları boyle bir arada görmekte güzel oldu, güle güle kullan canım hepsini
çok saol canım böyle toplu görünce daha bi hevesleniyorum

bu arada mutlu hatuncum neler yapıyorsunuz seninkiyle şaşırtmalara devam mı .yakında nişan söz var mı? :)

eylül ekim gibi inşallah canım onun içinde söz hediyelikleri ile ugraşıyorum
bi süredir yoğunuz haziranda mezun oluyor ya işler filanda üst üste geldi ee sınavlarda var birbirimizi görünce şükrediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…