- Konu Sahibi hayalseverrr
-
Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :)
amin canım hepimiz inşallah ısrarla sizi bekliyorumhayırlı olsun canım topikcikinAşkla kullanın inşallahhhhh
çok teşekkür ederim amin inşşallahcok güzeller maşallah
iyi günlerde kulllanın
inşşalllah kocaman bi mutfagım olur çünkü hala tabak alma peşindeyiminşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş
çok saol canım böyle toplu görünce daha bi hevesleniyorumcanım hayırlı olsun bunları boyle bir arada görmekte güzel oldu,güle güle kullan canım hepsini
çok teşekkür ederim canım daha iyileri güzelleri sana nasip olur inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim.Hepimizin her şeyi çok güzel olsun inşAllah. Herkes sahip olmak istediği, hayalini kurduğu her şeye sahip olsun.
maaşallah diyelim çeyizlerine :)keman kirli kaşıklığına bayıldım nerden aldın canım_?
çok teşekkür ederim :)markafoni ve trendyolda bi kaç defa görmüştüm canım ama ben sıradan bi magzadan aldım u an adını bile hatırlamıyorum
bu arada mutlu hatuncum neler yapıyorsunuz seninkiyle şaşırtmalara devam mı .yakında nişan söz var mı? :)
eylül ekim gibi inşallah canım onun içinde söz hediyelikleri ile ugraşıyorum
bi süredir yoğunuz haziranda mezun oluyor ya işler filanda üst üste geldi ee sınavlarda var birbirimizi görünce şükrediyoruz
çok şükür o zaman kavuşturana:))
evet canım çok şükür seninde çok az kalmış bende o günleri görebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?