• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluluk nedenlerim:)

Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :):16::nazar:

Mutlucuğum :) Her şeyin çok çok güzel. :) Özenerek aldığın çok belli. :) Mutluluğun hissediliyor. :) Dilerim hepsini evinde, sevdiğinle eskitmek nasip olur. :):16::nazar:

çok teşekkür ederim canım daha iyileri güzelleri sana nasip olur inşallah:16::16:

inşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş :nazar:

hayırlı olsun canım topikcikin :16: Aşkla kullanın inşallahhhhh:16:
amin canım hepimiz inşallah ısrarla sizi bekliyorum:1:
cok güzeller maşallah
iyi günlerde kulllanın
çok teşekkür ederim amin inşşallah:16:
inşallah kocaman bi mutfağın olur bi sürü tabak takımın var:) mavi özdilek renforce takımına ayrı bi bayıldım herşeyini güzel günlerde kullan hepsi de çok zevkle seçilmiş :nazar:
inşşalllah kocaman bi mutfagım olur çünkü hala tabak alma peşindeyim:9: bu arada teşekkür ederim:16:
canım hayırlı olsun bunları boyle bir arada görmekte güzel oldu, :1::1: güle güle kullan canım hepsini:16:
çok saol canım böyle toplu görünce daha bi hevesleniyorum:1:

$03_5803.jpg ilk aldığımın rengi içme sinmedi gittim bugün mavisiyle değiştirdim:27:

bu arada mutlu hatuncum neler yapıyorsunuz seninkiyle şaşırtmalara devam mı .yakında nişan söz var mı? :):51:

eylül ekim gibi inşallah canım onun içinde söz hediyelikleri ile ugraşıyorum:17:
bi süredir yoğunuz haziranda mezun oluyor ya işler filanda üst üste geldi ee sınavlarda var birbirimizi görünce şükrediyoruz:9:

Back