Eski konunu bilemem zaten ondan bağımsız yorum yapmak istediğim için okumadım eski konunu. Ama şunu farkettim "eşim evlatlık istemiyor eşim çaba göstermiyor"
Pardon da ne yapıyor eşiniz sizi mutlu etmek için? Çocuğu olmuyor diye birini boşamak tabiki doğru değil ama çocuk için hiçbir çaba göstermeyen bir insana da kizilmaz da ne yapılır?
Bi doktora gidin araştırın sorusturun yöntemler deneyin belki de olacak bebeginiz. Denemeden bilemezsiniz.
Hem neden evlatlık istemiyor ki? Dünyada anne babaya muhtaç yuvaya hasret bir sürü çocuk var, çocuğa hasret de bir sürü karı koca.. neden birbirinizi bulup birbirinizin yaralarını sarmayasiniz küçücük bi bebekle..
Oooo durum daha farklıymış tüm sayfaları okutturmayın bana,en başta yazsanız ya.Siz öncelikle eşinizi seviyormusunuz,sevmiyormusunuz?Ben kendim ettim kendim buldum, yasadigim herseyin sorumlusu benim bunu biliyorum, evlenmeden önce esimle iliskiye girmemis olsaydim kendimi onunla belki evlenmek zorunda hissetmicektim... ve simdi artik bu duruma geldik, ben kimseye haksiklik yapmak istemiyorken herkeze en büyük haksizligi yaptgimin farkindayim. ama girdigim delikten cikamaz gibiyim, yoruldum ben artik yemin ederim
Gece abdestinizi alın.2 rekat namaz kılın rabbimden isteyin.allaha sığının en güzel huzur.çocuk tabiki mutluluk ama ya hayırsız olsa ömrünüzü yese. Sağlıksız doğsa bir ömür gözünüzün önünde erise ? O zaman da bir ömür ağlarsınız. Şu anın tadını yaşayın eşinizle gezin tatile gidin.sarılın. çocuk olunca hiç birşey yapamıyorsunuzMerhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?
Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...
Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...
Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...
Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...
Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum..
EvetO da seni seviyor mu?
Ayrilsaniz evlenebilecekmisiniz
Oooo durum daha farklıymış tüm sayfaları okutturmayın bana,en başta yazsanız ya.Siz öncelikle eşinizi seviyormusunuz,sevmiyormusunuz?
Eşinizi sevmiyorsanız lütfen ayrılın,hem ona hem size yazık,böyle ömür mü geçer.
Esim evlatlik istemiyor
Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?
Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...
Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...
Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...
Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...
Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum..
Biz cok Doktor gezdik, esim üc kez ameliyat oldu. Etsinde olan hastalik binde bir olan bisey degil doktorlarin hepsi dünyada belki 100-150 kiside olan bir kisirlik dedi.. Evlatlik edinmek istemiyor cünkü Size cok sacma gelicek banada öyle geliyor ama sebebi bu: tanimadigi bilmedigi bi cocugua miras birakmak istemiyormus.
Sprem babasina gidip öyle hamile kal diye teklifte bulundu bana senden bi parca olsun Bari diyerek bunu Ben Kabul etmedim.
Anlatacak cok sey var ama dilim varmiyor artik.
Tabiki, elimiz ayagimiz tutuyor binlerce kez sükür olsun. Ben isyan etmiyorum, ama sonuncta insaniz.
Kendime soruyorum, Bi bebisin olsa hersey düzelcekmi? Ozaman mutlu ve huzurlu olmayi basarabilecekmisin diye?
Icimdeki bu skinti neyin nesi bende cözemedim
Ben kendim ettim kendim buldum, yasadigim herseyin sorumlusu benim bunu biliyorum, evlenmeden önce esimle iliskiye girmemis olsaydim kendimi onunla belki evlenmek zorunda hissetmicektim... ve simdi artik bu duruma geldik, ben kimseye haksiklik yapmak istemiyorken herkeze en büyük haksizligi yaptgimin farkindayim. ama girdigim delikten cikamaz gibiyim, yoruldum ben artik yemin ederim