Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

Başlığa cevabım; imanla
Çocuğumuz olmuyor diye dünyanın sonu değil diye düşünerek mutluyuz

Biz cok Doktor gezdik, esim üc kez ameliyat oldu. Etsinde olan hastalik binde bir olan bisey degil doktorlarin hepsi dünyada belki 100-150 kiside olan bir kisirlik dedi.. Evlatlik edinmek istemiyor cünkü Size cok sacma gelicek banada öyle geliyor ama sebebi bu: tanimadigi bilmedigi bi cocugua miras birakmak istemiyormus.
Sprem babasina gidip öyle hamile kal diye teklifte bulundu bana senden bi parca olsun Bari diyerek bunu Ben Kabul etmedim.
Anlatacak cok sey var ama dilim varmiyor artik.

Oooo durum daha farklıymış tüm sayfaları okutturmayın bana,en başta yazsanız ya.Siz öncelikle eşinizi seviyormusunuz,sevmiyormusunuz?

Eşinizi sevmiyorsanız lütfen ayrılın,hem ona hem size yazık,böyle ömür mü geçer.

Gece abdestinizi alın.2 rekat namaz kılın rabbimden isteyin.allaha sığının en güzel huzur.çocuk tabiki mutluluk ama ya hayırsız olsa ömrünüzü yese. Sağlıksız doğsa bir ömür gözünüzün önünde erise ? O zaman da bir ömür ağlarsınız. Şu anın tadını yaşayın eşinizle gezin tatile gidin.sarılın. çocuk olunca hiç birşey yapamıyorsunuz

O beni seviyor, arada tatsizliklar oluyor ama Kimde olmuyorki? O beni seviyor diye Seviyorum onu.
Ama son zamanlarda bana yaklasmak istediginde Ben istemiyorum Ve artik oda bana yaklasmak icin bi caba göstermiyor.aramizda bi sogukluk var. Kendiligindende Gel gezelim biseyler yapalim demiyor ilgisini kaybetmis gibi. Ama Böyle olsa bile sevdigini düsünüyorum

benim eşim polis memuru. sürekli diken üzerindeyiz. akşam eve ilk ben geçerim. ne zaman ki eşim çocuğu alırda gelir, kapıyı çalar işte o an aklımda her ne varsa uçup gider. Allah elimden almasın bugünlerimi.
bazen düşünüyorum hiç uçuk hayalim olmadı diye. hayattan tek istediğim sağlık ve kimseye muhtaç olmamak. başka da bişey istemem.

Başlığa cevabımdan sonra ilk konunu okudum yani bu ne saçmalık madem eşinin çocuğu olmayacak biliyorsun sen de 4 5 çocuk isterken niye evlendin evlilik öncesi beraberlik yaşadınız diye mi? Adama da yazık değil mi onu sevmiyorsun o seni seviyor aklın kuzenin de senin ne yaparsan yap mutlu olamazsın!

kendiniz için doğru olanı yapın lütfen,
emin olun herkes yeni duruma adapte olur zamanla.

boşanmak o kadar kolay değil yorumlerı ise beni bitiriyor resmen,
hani ortada çocuk olsa elbette çok farklı bir anlamı olur boşanmanın,
ama şu durumda sevmediğiniz bir adamla olan bağınızı koparacaksınız, nesi zor ki, çok kolay olması lazım.

mutluluk ve huzur falınızda çıkmayacak, azıcık sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Önce sağlık ve sonra umut ile mutlu oluyorum ben . Sağlığım yerindeyse , eşimde sağlıklıysa herşey olur . Bende geçen ay dış gebelik geçirdim , neler yaşadım Allah biliyor ,çok şükür Allahıma şimdi iyiym sağlıklıyım . Belki bundan sonra benimde çok zor çocugum olacak, çok uğraşacağız çünkü sol tüpüm zarar gördü bu durumdan ama Allahıma şükürler olsun sağlıklıyım ve umudum var ...

Esim evlatlik istemiyor

Siz 4, 5 cocuk doğurmayı düşünürken, eşinizin rahatsızlığı yüzünden çocuk olmuyorsa, SİZE AYRILIN DİYEMEM.

Ama çocuğu olmayan bir erkek, sizin anne olmanıza, evlatlık çocuk istemeyerek karşı çıkıyorsa, O ZAMAN AYRILIN DİYEBİLİRİM.

Sen bu kadar istekliyken, neden evlatlığa bu kadar karşı? Erkek aynı durumda olursa, bırakır karısını. Ama kadın olunca, orada duruyoruz.

Neyse, Allah kolaylık versin.

canım bence senin mutsuzluğunun sebebi çocuk değil sen herşeyden bıkmışsın çocuk için takma kafanı olmuyorsa bir sebebi vardır herşeyin zamanı var Allah inşallah bir çocuk verir ama bunun için canını sıkma vermiyor diye

canım n e yazıkkı dunya böyle.kiminin işi iyi olmaz kiminin işi olmaz. ailesi iyi olmaz .kiminin saglıgı olmaz diğer herseyi tam olur. birerden mutlaka bir eksik olur cunku dünya burası ve tam olamaz. cocuk isteğinde haklısın sonucta insanız içinizde var.

tedavi tedavi tedavi.Bende 3 cocuk sahibi bir anne olarak cevaplayayım sende maddi olanak var ben genç ve güzelim evlatlarım var madden sıkıntıdayım özgürlüğüm yok vs. allah herkesi bir türlü deniyor kimse mutlu değil 4+4 lük.

Yarın birgün o çocuğun babası başka biri diye düşünüp daha farklı tavır almayacağı ne malum ki? Zor bi durum gerçekten.. ne diyeceğimi bilemedim.

Esimizle evliyken baska insanlari dūşünmüyoruz.mutsuzlugunuzun sebebi cocuk degil.sizsiniz.esinizi sevmiyorsunuz.bosanin bari

Bi bebeğin olunca huzura ermiyosun.
Bebek gerçek bir mucize
Bazen onunla yeniden cocuklasıyorsun bazen ben yetersiz bir anneyim deyip aglıyorsun.
Büyük sorumluluk.Nasıl ve ne duzeyde bir anne olduğunu kestiremiyorsun.

Yani benim söylemek istediğim kısaca anne olmak güzel harika birşey.Ama sorunsuz yada mutsuz olduğun durumu değiştirecek birşey değil.Bence çocuk istiyorsan,eşinin tedavi imkani yoksa vede evlatlıga sıcak bakmıyorsa bosan
Evlad sahibi olmak seninde hakkın

siz en büyük haksızlığı kendinize yapmışsınız
ilişkiye girdim diye evlenmek zorunda hissettim ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…