Ya boşan demiyorum zaten, ama bir karar al, o yolda ilerle. Böyle gelgitlerle mutlu olman imkansız. Bu net.ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
niye yaama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
Pes, nispette son nokta olmuş vallaSağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet :) sonra çıkıyoruz terasa,koyuyorum başımı omzuna işte huzur orda..
Ne güzel.Sağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet :) sonra çıkıyoruz terasa,koyuyorum başımı omzuna işte huzur orda..
Sağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.
Kafasında başka bir kadınla hayaller kurarken, sizinle evli kalmaya devam etse, siz bunu fedakarlık olarak görür müydünüz?
Bence asıl probleminiz çocuksuzluk değil. Diğer sevdiğim ve sevildiğim dediğiniz adam.
Şu an eşimi hem sevmiyorum hem de çocuktan mahmurum diye dertleniyorsunuz içten içe... Hayalinizde ki adam da size her ikisini verebilir diye düşünüyorsunuz.
Önce kafanızı netleştirin, sonra yol alın. Boşanmak eşime haksızlık diye düşünmeyin. Arkasından iş çevirirseniz haksızlık olur. İnsan gibi yollarınızı ayırdıktan sonra, belki o da başka bir kadınla çok daha mutlu olabilir.
Boşandıktan sonra kuzenin sizinle evleneceğine dair güveniniz yok, olsaydı arkada gözü yaşlı eş falan hikayesini bırakır o an boşanırdınız.
Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
hayir o konuda ona güveniyorum. ama kendime güvenmiyorum. simdi dicegim yine sizleri kizdirabilir. ama söylüyorum... egerki ben bosansam bosanir bosanmaz baska bi adamla evlenilmezdi, annem babam ailem var ben onlari da düsünüyorum üzmek istemiyorum kimseyi offfffffffff
Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?
Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...
Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...
Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...
Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...
Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum..
Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.
Boşanma o zaman tabii.
Ya illa hayatınızda bir erkek mi olmalı ya!hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
ailem asiri baski yapmamis olsaydi, akraba evliligi yüzünden belkide ben hic bu durumda olmicaktim belkide ben simdi onunla evli olcaktim. baski üzerine baski nebicim hayat bu!!!!!!
kuzeninle asla evlenemeyeceğinin bildiğinden eşinden boşanmayacaksın.hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
ailem asiri baski yapmamis olsaydi, akraba evliligi yüzünden belkide ben hic bu durumda olmicaktim belkide ben simdi onunla evli olcaktim. baski üzerine baski nebicim hayat bu!!!!!!
hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
Hayat Böyle bisey iste, hayal kurarsin hep güzel güzel ama hic bisey o kurdugun hayale benzemez.
Caresiz kalirsin, huzurun, kacar ve sonra mutlu olmayi unutursun beceremezsin mutlulugu...
beni elestirin veya kötüleyin diye yazmadim bunlari, bende farkindayim dogru bisey olmadigini o yüzden sizden yardim istedim. kendim bas edemiyorum cünkü.