Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
Ya boşan demiyorum zaten, ama bir karar al, o yolda ilerle. Böyle gelgitlerle mutlu olman imkansız. Bu net.

Evliliğime sahip çıkayım diyorsan, kuzenle ilişkiyi kez, hiç konuşma, çocuk saplantından kurtul, elinde olanla mutlu olmaya bak.

Çocuklarla haşir neşir olmak istiyorsan da, bir kimsesizler evinde gönüllü ol, onlara ablalık yap.

Sağlıklıyım,seviyorum seviliyorum. Canımdan öte bir evladım var. Çok şükür işimiz var,para sorunumuz yok. Daha ne olsun ki mutlu olmak için ?
Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet :) sonra çıkıyoruz terasa,koyuyorum başımı omzuna işte huzur orda..

hem esinden dolayı cocugunuz olmuyor hem esin evlatlık istemiyor bu biraz bencillik olmus

eger gercekten isminizdeki gibi 91liyseniz niye bosanmıyorsunuz. ben de 92liyim daha evlenmedim bile. bence yasınız cok genc hayatta pes etmek icin. yapmayın

Pes, nispette son nokta olmuş valla

Ne güzel.
Maşallah maşallah.
Rabbim daim etsin hepimizin huzurunu.

kadın eşimin çocuğu olmuyor demiş siz canımdan öte evladım var demişsiniz.. Allah bağışlasın da bu nispet hiç olmamış yalnız..

ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(
Boşandıktan sonra kuzenin sizinle evleneceğine dair güveniniz yok, olsaydı arkada gözü yaşlı eş falan hikayesini bırakır o an boşanırdınız.

hayir o konuda ona güveniyorum. ama kendime güvenmiyorum. simdi dicegim yine sizleri kizdirabilir. ama söylüyorum... egerki ben bosansam bosanir bosanmaz baska bi adamla evlenilmezdi, annem babam ailem var ben onlari da düsünüyorum üzmek istemiyorum kimseyi offfffffffff

Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.
Boşanma o zaman tabii.

Ben kendim ettim kendim buldum, yasadigim herseyin sorumlusu benim bunu biliyorum, evlenmeden önce esimle iliskiye girmemis olsaydim kendimi onunla belki evlenmek zorunda hissetmicektim... ve simdi artik bu duruma geldik, ben kimseye haksiklik yapmak istemiyorken herkeze en büyük haksizligi yaptgimin farkindayim. ama girdigim delikten cikamaz gibiyim, yoruldum ben artik yemin ederim

Merhaba :)
Öncelikle cocuksuz bir ömür geçirip çok mutlu olan bir sürü çift var
Kafaniza göre gezer tozar ve size tamamen bağımlı bir an bile aklınızdan çıkmayan sürekli ona bir şey olacak endişesi tasimanizi gerektirecek biri

Olmaması o kadar da kötü değildir belki

Simdi bunu kabullenmek ilk adım olmalı ve bununla yaşamayı öğrenmelisiniz Yadaaa

Evlat edinebilirsiniz ki (ben bunu yapardım)

Heee boşanınca üzülürler ama senin kocandan başkasına aşık olduğunu duysalar üzülmüyorlar yani.
Boşanma o zaman tabii.

hayir sen anlamiyorsun, ben bosansam bile annemlere nasil söylerim ''anne ben senin görümcenin oglunu seviyorum'' diye? baba, ablanin ogluna asik oldum nasil derim?
ailem asiri baski yapmamis olsaydi, akraba evliligi yüzünden belkide ben hic bu durumda olmicaktim belkide ben simdi onunla evli olcaktim. baski üzerine baski nebicim hayat bu!!!!!!

Boşuna eşimin çocuğu olmuyor, annelik benim de hakkım gibi bahanelerin arkasına sığınmayın,
Halanızın oğluyla resmen flörtleşmiş hatta birbirinizi sevdiğinizi itiraf etmişsiniz, bu ne çirkin bi ilişki..

"Kalabalıklar içinde yalnızım, altın kafesteyim ama mutlu değilim" triplerinize son verip kime aşıksanız onun yanında olun madem.Aldatılmanın her türlüsüne karşı biri olarak
"aldatan bi kadınsınız" ve ben şuan size bişeyler zırvaladığım için bile pişmanım.

Ya illa hayatınızda bir erkek mi olmalı ya!
Boşanın yalnız yaşayın!

kuzeninle asla evlenemeyeceğinin bildiğinden eşinden boşanmayacaksın.
doğru mu anladım ki:))

işte sizin anlamadığınız nokta bu..
imkansız olduğu için boşanmak istemiyorsunuz ve açıklaması güç olduğu için..
unutursunuz unutmanızda lazım zaten..
ama boşanıp kendinize yeni bir hayat kurmanız da lazım..
yaşınız küçük karşınıza yeni biri çıkar elbet , yeniden aşık olursunuz .. ama siz sevmediğiniz adamla boşanmamakta ısrarcı olduğunuz sürece hayatınızı geleceğinizi ıskalamaya devam edersiniz..
şu an içinde bulunduğunuz durum yanlış evet ama bunu düzeltmek için çaba göstermiyorsunuz..
size söylediğim buydu .. garanticisiniz .. bu yüzden geleceğinizden çalıyorsunuz üstelik sadece kendinizin değil eşinizinde..

Aaaa bak bunu bilmiyordum eşini seviyorsan ayrilmalisin böyle mutlu olamazsın
Sevdigin kişi bekar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…