Ooo eski konu evlere şenlik. O zaman önerimi değiştiriyorum. Lütfen boşanın, eşinize yazık.
Diğer konu hakkaten daha vahimmiş.
Hem aklında başka bir adam var; hem zaten pek de sevmediğin eşini en büyük hayalin olan annelik önündeki tek engel olarak görüyorsun.
Bu şekilde mutlu olsan ilginçti zaten. Boşanın; belki yeniden evlenirsiniz ve çocuklarınız olur.
Evli kalmak eşinize daha büyük haksızlık.Ben bu yasima kadar basladigim hic birseyi yarim birakmadim... Kuzenimle ilgili uzak durmaya calisiyorum belki hevesti diye, ama onuda basaramiyorum ona uzaklastikca esime kiziyorum onunla olur olmaz tartismalara basiyorum... kiyamiyorum üzülüyorum onun icinde icim icime sigmiyor artik. o üzülcek bu üzülcek diye kendimi öldürcem nerdeyse katlanamiyorum bana göre cok büyük bi yük bu. ayrilmaktanda korkuyorum... cünkü o beni seviyor ben karsimdaki inanlara haksizlik yapip onlari üzmek istemiyorumki
bebeğiniz olursa hiçbirşey düzelmeyecek bunu bilinbosan diyorsun, bukadar kolaymi bosanmak? herseyi geride birakmak? ben bebegimiz olursa belki düzel diye düsünüyordum ama esimde bi bebek icin hic caba göstermiyor, kuzenimden önce bile
Kusura bakmayın ama Allahın sevgili kulusunuzki çocuğunuz olmamış şimdiye dek.bosan diyorsun, bukadar kolaymi bosanmak? herseyi geride birakmak? ben bebegimiz olursa belki düzel diye düsünüyordum ama esimde bi bebek icin hic caba göstermiyor, kuzenimden önce bile
Kusura bakmayın ama Allahın sevgili kulusunuzki çocuğunuz olmamış şimdiye dek.
Çocuk olunca düzelecek bir sorun yokki ortada.
Kalp, kalbiniz... Başkasına ait, farkında mısınız arkadaşım, çocuk buna ne yapsın ?
bakın şu anda eşinize çok büyük haksızlık yapıyorsunuzJasminium84 Kitap kokusu gelinciim
Peki ben nasil basarabilirim bunu? cesaret edip nasil giderim? nasil bocanmak istedigimi söylerim? inanin su an bile aglamaktan gözlerim sisti. cevremde okadar beni seven insan varken kendimi düsünüp onlari nasil üzerim? o kadar kolay geldi hersey, keske kolay olsa
sevmekmi sevilmekmi diye sorsam sizce hangisi?
belki inanmicaksiniz ama allah korkum cok büyük, bosandiktan sonra dahada mutsuz olursam? ben kendimi anlatmakla cok zorluk cekiyorum ki kendmi anlamiyorum bile
Kendi iç sesinizi dinleyin.Jasminium84 Kitap kokusu gelinciim
Peki ben nasil basarabilirim bunu? cesaret edip nasil giderim? nasil bocanmak istedigimi söylerim? inanin su an bile aglamaktan gözlerim sisti. cevremde okadar beni seven insan varken kendimi düsünüp onlari nasil üzerim? o kadar kolay geldi hersey, keske kolay olsa
Diğer konu hakkaten daha vahimmiş.
Hem aklında başka bir adam var; hem zaten pek de sevmediğin eşini en büyük hayalin olan annelik önündeki tek engel olarak görüyorsun.
Bu şekilde mutlu olsan ilginçti zaten. Boşanın; belki yeniden evlenirsiniz ve çocuklarınız olur.
yoo gayet iyi anlatıyorsunuz bence..
sadece kendinizi düşündüğünüz bu cümlenizde açık ve net..
boşandıktan sonra daha mutsuz olursam ? işte bu herşeyi açıklıyor bence..
çocuğuda kendiniz için istiyorsunuz ama inanın bir çocuğunuz olsa bile gökten size zembille mutluluk inmeyecek çünkü siz mutsuzsunuz ve çocuk bunu değiştirecek sihirli değnek değil..
kocanızı yanınızda sırf sizi seviyor diye tutmanız onu düşünmekten değil kendinizi düşünmekten garanti olarak görüyorsunuz adamı ..
o diğer adam kim bilmiyorum ama o yada bir başkası ulaşabildiğiniz bir noktada olsa kocanıza tekmeyi basacağınızdan adım gibi eminim.. ve sizin gibi garantici insanlar asla mutlu olamazlar..
Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.sevmekmi sevilmekmi diye sorsam sizce hangisi?
belki inanmicaksiniz ama allah korkum cok büyük, bosandiktan sonra dahada mutsuz olursam? ben kendimi anlatmakla cok zorluk cekiyorum ki kendmi anlamiyorum bile
Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.
Kafasında başka bir kadınla hayaller kurarken, sizinle evli kalmaya devam etse, siz bunu fedakarlık olarak görür müydünüz?
Bence asıl probleminiz çocuksuzluk değil. Diğer sevdiğim ve sevildiğim dediğiniz adam.
Şu an eşimi hem sevmiyorum hem de çocuktan mahmurum diye dertleniyorsunuz içten içe... Hayalinizde ki adam da size her ikisini verebilir diye düşünüyorsunuz.
Önce kafanızı netleştirin, sonra yol alın. Boşanmak eşime haksızlık diye düşünmeyin. Arkasından iş çevirirseniz haksızlık olur. İnsan gibi yollarınızı ayırdıktan sonra, belki o da başka bir kadınla çok daha mutlu olabilir.
madem böyle düşünüyorsun boşan diyoruz biz deneden böyle diyip karsindaki insanin kalbini kiriyorsun?
ben dogru bisey yapmadigimin farkindayim, farkinda oldugum icin icim icime sigmiyor zaten.
Bu zamana kadar hep basklarini düsündüm hayatimin kisa bi parcasini yazdim döktüm buraya, 25 yillik ömrün ve cekilen derdin hepsi iki satira sigarmi sence? bundan haric neler yasadim biliyormusun? evlenmeden önce mutlu olup olmadigimi biliyormusun? artik bende kendimi düsünsem olmazmi? bende mutlugua sahip olsam bana cok mu görünüyor?
neden böyle diyip karsindaki insanin kalbini kiriyorsun?
ben dogru bisey yapmadigimin farkindayim, farkinda oldugum icin icim icime sigmiyor zaten.
Bu zamana kadar hep basklarini düsündüm hayatimin kisa bi parcasini yazdim döktüm buraya, 25 yillik ömrün ve cekilen derdin hepsi iki satira sigarmi sence? bundan haric neler yasadim biliyormusun? evlenmeden önce mutlu olup olmadigimi biliyormusun? artik bende kendimi düsünsem olmazmi? bende mutlugua sahip olsam bana cok mu görünüyor?
Nesi zor pardon?ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(