Kizlar, hepinizden ayri ayri tessekkür etmek istiyorum Kiminiz anlamaya calisiyor Kiminiz ön yargili oluyor ama yinede benim derdimi yaziklarimi okuyorsunuz benim icin hayatinizda iki üc dakika ayiriyorsunuz
Ben mutlu bir ailenin cocuguyum, annemle babamin ilk göz agrisiyim hayatimda ne karari verdiysem Iyi Veya kötü herzman yanimdaydilar düsütügüm Vakit onlar ellerini uzatilar.
Benim benden iki yas kücük bi kiz kardesim var, bugun annemle konusurken annem benim durumumu Ona anlatmis, Ben üzülmesin diye Ona bisey söylememistim. Kardesim anneme demiski: Ablamin cocugu olana kadar Bende cocuk yapmicam.
Bu Nasil kardes sevgisidin, Ve bunlari yazarken yine agliyorum tutamiyorum kendimi.
Sizlere kendimi ifade etmeye calisirken Ben kendimi anlamiyorum. Okadar zorki...
Ben esimle mutluydum, mutlu oldugumu zanediyordum.. Icimde bi eksiklik vardi hep ama ne oldugunu bilemiyordum. Ben ana okul ögretmeniyim ama meslegimde calisamiyorum dayanamiyorum ordaki cocuklara alisiyorum kendi cocugummus gibi Seviyorum ilgileniyorum ama öglenleri aileleri gelip aldiklarinda icim parcalaniyor, Ben yasayamicam Anne duYgusunu diye. Esim evlatlik edinmek istemiyor Bense spermbankasindan hamile kalmak istemiyorum. Seviyor eminim, ama benim Anne olma istegimi engelleme hakki varmi? Ben Anne olamazmiyim? Ben haketmiyormuyum bunu? Benim en yakin arkadasim dogum yapti, üc hafta önce inanin gidemedim yanina dogru degil ama gidemiyorum kollarindaki bebegi görmeye dayanamiyorum Onun icin seviniyorum tabiki yanlis anlamayin ama benim hayalim hic gerceklesmicek.
Sorun benim kuzenimin bana olan ilgisi degil. Onu bi kenara koyun.. Ben kac kez düsündüm, Ya bebek olmamasi benden sorumlu olsaydi? Ya Ben hasta olup esime bi bebek veremedeydim Ve bilseydim o Baba olmak istiyor? Ben mücadele ederdim Ve inaninki bunu cok samimi söylüyorum, Ben Ona benden bosanmasini teklif ederdim okadar cok severdimki benimle olmasa baskasiyla mutlulugunu
Hersey cok karisik sizden, kimseden anlayis bekleyemem beklemiyorum zaten. Sadece icimi dökebilmek icin bi Firsat oldu burasi.