Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

Tedavi olmayi deniyor musunuz ben cok mucizelere tanik oldun dun birlikte oldumuz evli arkadasimiz 4.tup bebekle cocugunu ancak kucagina almis
Kuzenime tup bebekler bile sansin yok dendi dogal yolla cocuklari oldu
Siz suan huzuru dua ve inanc sonrada tedavilerle bulabilirsiniz
Allah nasib etsin insallah

Eşinden boşan ama boşanırken nedenini söyle. Ben kuzenimi seviyorum de.
Adam çocuğuı olmadığı için, kendini eksik hissederek yaşamasın, üzülmesin çünkü hak etmiyor. bilsin nasıl biri olduğunu ona göre yasını tutmasın.
İçindeki sıkıntının tek nedeni bu başka bir şey değil, çocuk vs hikaye.

Pes, nispette son nokta olmuş valla o_O
Nekadar hazımsızsınız.. Konu sahibinin bahsettiği konulardan girdim bende. Başlığa bakarsanız bir soru var ve buda benim cevabım.
Çok şükür mutluyumda,huzurluyumda. Sizin için bunlar nispet konuları olabilir ama benim için standart şeyler :)

Nekadar hazımsızsınız.. Konu sahibinin bahsettiği konulardan girdim bende. Başlığa bakarsanız bir soru var ve buda benim cevabım.
Çok şükür mutluyumda,huzurluyumda. Sizin için bunlar nispet konuları olabilir ama benim için standart şeyler :)
Ben Size bisey demedimki, siz hep mutlu olun.

Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?

Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...

Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...

Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...

Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...

Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum.. :KK43:
Sanırım bu forumda sizi en iyi anlayacaklardan biri benim,sizden hiçbir farkım yok,şükürler olsun hayatımdaki herşey yolunda sayılır bebeğimizin olmaması hariç.6 senedir bunun için uğraşıyorum,tutuyor düşüyor,sonra tedaviler falan filan,geriye kalan hiçbirşey,üzüldüğümle kalıyorum ancak.Aslında hayatta herşeyin bir çaresi var,ölüm hariç.Halimize üzüleceğimize mutlu olacak şeyler bulmalı insan.

Evet bende üzülüyorum ama hemen toparlanıyorum sonra,çalışmaya başladım yeniden,akşamları bisiklete biniyorum,haftasonları eşimle gezmeye gidiyorum,evde hobilerim var onlarla uğraşıyorum,arkadaşlarımla buluşuyorum,annemle vakit geçiriyorum,kısaca beni mutlu edecek şeyler yapmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum,siz de öyle yapın.Üzül üzül nereye kadar,hayatta mutlu olunacak bir sürü şey var.

Bazen hayat sizin istediginiz gibi gitmiyo.. Hep engeller cikiyo mutlaka. sükür etmek gerek. Kendinden daha kotu durumda olanlari dusunmek lazim. Bende cok isterdim cocum sahibi olmayi en buyuk hayalimdi cocukken hep hamile kiligina girip rol yapardim. Ama ne oldu evlendim daha esimle iliskiye bile giremedik malesef vajinusmus belasi.. En azindan siz deneyebiliyosun olma sansi benim o da yok..

Sanırım bu forumda sizi en iyi anlayacaklardan biri benim,sizden hiçbir farkım yok,şükürler olsun hayatımdaki herşey yolunda sayılır bebeğimizin olmaması hariç.6 senedir bunun için uğraşıyorum,tutuyor düşüyor,sonra tedaviler falan filan,geriye kalan hiçbirşey,üzüldüğümle kalıyorum ancak.Aslında hayatta herşeyin bir çaresi var,ölüm hariç.Halimize üzüleceğimize mutlu olacak şeyler bulmalı insan.

Evet bende üzülüyorum ama hemen toparlanıyorum sonra,çalışmaya başladım yeniden,akşamları bisiklete biniyorum,haftasonları eşimle gezmeye gidiyorum,evde hobilerim var onlarla uğraşıyorum,arkadaşlarımla buluşuyorum,annemle vakit geçiriyorum,kısaca beni mutlu edecek şeyler yapmaya kafamı dağıtmaya çalışıyorum,siz de öyle yapın.Üzül üzül nereye kadar,hayatta mutlu olunacak bir sürü şey var.
Ben yapamiyorum onu, hayatima en büyük engel Ben kendimim. Kendimi sevemiyorum skiliyorum baskalarina catiyorum, esime gezelim diyorum yorgunum diyor arkadaslarina gelince cikiyor disari. Özünde Iyi biri, yoksa benmi cok hassas davraniyorum bilmiyorum. Yorgunum inanki ne istedigimi bilmiyorum kendime care bulamiyorum

1.5 yıllık evliyim ve yeni anneyim.
Annelik, hayatıma ekstra bir mutluluk katmadı.
Sadece sorumluluklarım ve kaygılarım arttı.
Çünkü ben kendi kendime gayet mutlu bir insanım.
Gece yatarken bir şeyler düşünmek yerine, en sevdiğim şeyleri izlerim, yalnızken bile kendime özel sofralar kurar özen gösteririm.
Banyo keyiflerim vardır mesela, ev içinde kendi kendime süslenirim.
Çünkü bu hayatta her şeyden öte ben önemli ve değerliyim, yaşayan benim!
Kendimi şımartmazsam mutlu olamayacağımın farkındayım.
Sırf kendimi daha huzurlu hissetmek adına sokak hayvanlarını beslerim, başkalarına elimden geldiğince yardım ederim vs.
Kısaca, benden öte yol yoksa bu hayatta, en büyük özeni kendime gösteririm.

Huzuru başka bir canlı ya da nesneye bağlamak, insanı daima karamsarlığa sürükler.
Bugününüz, hayatınız, sahip olduklarınız ve en önemlisi sağlığınız yerindeyse, mutluluğunuzu bunlara odaklamanız gerekir.

Demek ki Samsonn Samsonn hazımsız değil, okuduğunu anlayabilen bir üyeymiş değil mi?
Sağol canım valla. Neyin hazımsızlığı olacak ki?

Ysmdfn Ysmdfn kocasını, ya da çocuğunu kıskandım sandı galiba. Sadece bebeğim olmuyor, 4-5 çocuk isterdim diyen bir kadına
"Canımdan öte bir evladım var. ... Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet ... daha ne olsun demek" de fazla kaçmış gibi geldi...

Eski konunu bilemem zaten ondan bağımsız yorum yapmak istediğim için okumadım eski konunu. Ama şunu farkettim "eşim evlatlık istemiyor eşim çaba göstermiyor"

Pardon da ne yapıyor eşiniz sizi mutlu etmek için? Çocuğu olmuyor diye birini boşamak tabiki doğru değil ama çocuk için hiçbir çaba göstermeyen bir insana da kizilmaz da ne yapılır?

Bi doktora gidin araştırın sorusturun yöntemler deneyin belki de olacak bebeginiz. Denemeden bilemezsiniz.

Hem neden evlatlık istemiyor ki? Dünyada anne babaya muhtaç yuvaya hasret bir sürü çocuk var, çocuğa hasret de bir sürü karı koca.. neden birbirinizi bulup birbirinizin yaralarını sarmayasiniz küçücük bi bebekle..

Ben yapamiyorum onu, hayatima en büyük engel Ben kendimim. Kendimi sevemiyorum skiliyorum baskalarina catiyorum, esime gezelim diyorum yorgunum diyor arkadaslarina gelince cikiyor disari. Özünde Iyi biri, yoksa benmi cok hassas davraniyorum bilmiyorum. Yorgunum inanki ne istedigimi bilmiyorum kendime care bulamiyorum
Böyle hep negatif olarak insan kendisinden bile sıkılır belli bir süre sonra,yani hep mutsuz hep negatiflikte yorar.Gerçekten iç duygularınızla baş edemiyorsanız bir yardım alın derim.

Eşiniz çalışıyor siz çalışmıyorsanız bundan da kaynaklanabilir eşinizle aranızdaki sorunlar,dediğim gibi kafanızı meşgul edecek şeyler bulun.Bu arada sonlardaki yorumları okudum,sanırım kuzeninize karşı ilgi duyuyormuşsunuz,bence bir boşluktasınız ve öyle sanıyorsunuz,lütfen yardım alın,çalışın,kendiniz için birşeyler yapın.

Sağol canım valla. Neyin hazımsızlığı olacak ki?

Ysmdfn Ysmdfn kocasını, ya da çocuğunu kıskandım sandı galiba. Sadece bebeğim olmuyor, 4-5 çocuk isterdim diyen bir kadına
"Canımdan öte bir evladım var. ... Akşam uyutuyoruz kızımızı bi cümbüş bi kıyamet ... daha ne olsun demek" de fazla kaçmış gibi geldi...
İlk mesajda bunu söyleseydiniz haklısınız derdim. Farketmemişim diyorum.
Neyse,konuyu dağıtıp uzatmayacağım.

X