Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

Allah yardimcin olsun arkadaşım ama kuzeni aklından cikarsan cok iyi olur.bu işlerin sonu iyi değil duygusal boşluk dan ne yaptigini ne hissettigini bilmiyorsun.
Bir tanidigim vardi
18 yaşlarındayken evlendi.4 sene cocugu olmadi.herkes bu kızın uzerine geldi niye olmuyor felan diye meger hic birlikte olmamişlar.kocasi problemliymis ortaya çıkınca bosattilar bunu.
Buda hırs yapti kocasinin arkadaşını ayartti onunla evlendi 2 cocugu oldu.anlasamadi bosandilar arkadaş hemen boşandı.sonra kuzenine sardı biz aslinda kucuklukten beri birbirimizi seviyorduk dediler.ama adam evli halasinin oğluydu.zorla bosatti karisindan 3 tane cocugu oldu.adamin bundan once olan karisindan 4 cocuk.
Sonuç.perişan olan cocuklar,birbirinden nefret eden akrabalar bir sürü tiskinç durumlar.
Istersen kocani bosa ama kuzen olmaz

Kendinize bir hobi edinebilirsiniz.

Ben en huzursuz zamanlarında kendimi ibadete vermiştim. Huzur veriyordu bana. Bir de fotoğraf çekmekle ilgileniyordum. İyi geliyordu.

illaki allahtan ümit kesilmez, o ol derse olur anca hersey... ve tabiki empati kurup bende düsündüm benden dolayida olmayabilirdi diye... :KK43:

Belkide tamda odur durum. Allah olmasini istemiyordur. Bilmiyorum sizin eski konularini tabi. Ama saglikli bi evliliginiz yok ve hepsi sizin beyninizde biten seylerden oturu. 4 5 cocugunuz olduktan snra sizin aklinizdaki o erkek gdicekmi? Esinizi dahami cok seviceksiniz?
" bosanmak istiyorum ben,seni sevmiyorum" diyebilicek bi potansiyele sahipsiniz belki. 4 5 cocugun babasiz buyuceginu hic dert etmeyen bi potansiyel.

Merhaba Kizlar,
''Yardim Melekleri'' nde ''Cok Caresizim'' Baslikli bi Konu acip kendimden Bahsetmistim birazcik...
Su an Kendimi Toparlamaya calisiyorum hersey Karma Karisik. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana, iyiki varsiniz :)
Ben simdi size bi Soru sorucam...
Sizce Mutluluk nedir? Mutluluktan öte size Huzur veren seyler nedir? Huzuru neyde buluyorsunuz? Geceleri yattiginizda hic biseyi düsünmeden misil misil nasil uyuyorsunuz?

Tekrar birazcik kendimden bahsedim...
Ben 3 Yildir Evliyim, Evim var arabam var esim ve be ikimiz calisiyoruz hamd olsun Para sorunu yasamiyoruz, Esimin beni sevdigine inaniyorum...

Fakat ben mutlu degilim huzurlu degilim... Altin Kafeste Kilitliymissim gibi hissediyorum. Kacip gitmek istiyorum yanliz kalmak istiyorum.. hickira hickira aglamak istiyorum...

Esimden Dolayi Cocugumuz olmuyor bizim...

Ben kücüklügümden beri 4-5 cocuk annesi olmayi hayal eden biriydim, yeri geliyor kendi kendime konusurken olmayan cocugu severken yakaliyorum kendimi delircek gibiyim...

Inanin Mutlulugu sirf Anne olabilmekle bitiyormu? Anne olunca herkez huzura kavusuyormu? Ben Kendimi anlayamiyorum artik.. hergün biraz daha yipraniyorum sanki gün dogdukca yine ve yine ölüyorum.. :KK43:

Kendi kendimi mutlu ediyorum. Kulakligimi takil kahvemi yapip balkona cikiyorum huzur tam olarak bu. Birde uyurken esim bana sariliyorsa tamam. Tabimi bu kadar degil kadinlar yetinmeyi sevmezler. Bzmde 2senedir olmuyor kendimi cocuklu ailelerin yasadigi sikintilarla tiksindirmeye calisiyorum. Istemeyinin bebegi cabuk olurmus ya o misal. Sizde kafanizdan atin bu fikri normal hayatiniza donun gunleri hesaplamayin. Zatwn rabbim isteynce oluyyoor.

X