Mutlulugu ve Huzuru nasil buluyorsunuz?

Ooo eski konu evlere şenlik. O zaman önerimi değiştiriyorum. Lütfen boşanın, eşinize yazık.

bosan diyorsun, bukadar kolaymi bosanmak? herseyi geride birakmak? ben bebegimiz olursa belki düzel diye düsünüyordum ama esimde bi bebek icin hic caba göstermiyor, kuzenimden önce bile :KK43:

Diğer konu hakkaten daha vahimmiş.

Hem aklında başka bir adam var; hem zaten pek de sevmediğin eşini en büyük hayalin olan annelik önündeki tek engel olarak görüyorsun.

Bu şekilde mutlu olsan ilginçti zaten. Boşanın; belki yeniden evlenirsiniz ve çocuklarınız olur.

sevmekmi sevilmekmi diye sorsam sizce hangisi?

belki inanmicaksiniz ama allah korkum cok büyük, bosandiktan sonra dahada mutsuz olursam? ben kendimi anlatmakla cok zorluk cekiyorum ki kendmi anlamiyorum bile :KK43:

Ben bu yasima kadar basladigim hic birseyi yarim birakmadim... Kuzenimle ilgili uzak durmaya calisiyorum belki hevesti diye, ama onuda basaramiyorum ona uzaklastikca esime kiziyorum onunla olur olmaz tartismalara basiyorum... kiyamiyorum üzülüyorum onun icinde icim icime sigmiyor artik. o üzülcek bu üzülcek diye kendimi öldürcem nerdeyse katlanamiyorum bana göre cok büyük bi yük bu. ayrilmaktanda korkuyorum... cünkü o beni seviyor ben karsimdaki inanlara haksizlik yapip onlari üzmek istemiyorumki :KK43:
Evli kalmak eşinize daha büyük haksızlık.

Bakın onu bunu bırakın, insan önce kendi mutlu olmalı ki etrafını da mutlu etsin.
Sevmediğiniz adamdan çocuk yapmaya çalışacağınıza, sahte duygularla sahte bir hayat yaşayacağınıza eşinizden ayrılın.
Kuzenle olur mu olmaz mı sonraki mesele..
Eğer birbirinizi sevdiğinizi anlarsanız birlikte olursunuz. O zaman da aile karşı çıkacak ama onları da dinlememeli kendi hayatınıza bakmalısınız.

Eşinize de kendinize de yazık etmeyin.
Herkes yoluna baksın, bu çok zor olmamalı..şuan içinde bulunduğunuz durum daha zor

bosan diyorsun, bukadar kolaymi bosanmak? herseyi geride birakmak? ben bebegimiz olursa belki düzel diye düsünüyordum ama esimde bi bebek icin hic caba göstermiyor, kuzenimden önce bile :KK43:
bebeğiniz olursa hiçbirşey düzelmeyecek bunu bilin
zaten sevmediğiniz bir adamla evlisiniz olur da çocuğunuz olursa yarın öbür gün kuzeninizin aşkı ağır basıp gitmek istediğinizde o çocuğa ne olur düşündünüz mü
kaldı ki sizin tek korkunuz var olan düzeninizi bozmak, kuzeninize ve onun aşkına güvenseniz sizinle evleneceğine emin olsanız bence bi dk durmaz gidersiniz
o yüzden boşuna mutluluğu aramayın zira şu şartlarda bulmanız zor gibi

Kusura bakmayın ama Allahın sevgili kulusunuzki çocuğunuz olmamış şimdiye dek.
Çocuk olunca düzelecek bir sorun yokki ortada.
Kalp, kalbiniz... Başkasına ait, farkında mısınız arkadaşım, çocuk buna ne yapsın ?

Kusura bakmayın ama Allahın sevgili kulusunuzki çocuğunuz olmamış şimdiye dek.
Çocuk olunca düzelecek bir sorun yokki ortada.
Kalp, kalbiniz... Başkasına ait, farkında mısınız arkadaşım, çocuk buna ne yapsın ?
Jasminium84 Jasminium84 Kitap kokusu Kitap kokusu gelinciim

Peki ben nasil basarabilirim bunu? cesaret edip nasil giderim? nasil bocanmak istedigimi söylerim? inanin su an bile aglamaktan gözlerim sisti. cevremde okadar beni seven insan varken kendimi düsünüp onlari nasil üzerim? o kadar kolay geldi hersey, keske kolay olsa:KK43:

Peki ben nasil basarabilirim bunu? cesaret edip nasil giderim? nasil bocanmak istedigimi söylerim? inanin su an bile aglamaktan gözlerim sisti. cevremde okadar beni seven insan varken kendimi düsünüp onlari nasil üzerim? o kadar kolay geldi hersey, keske kolay olsa:KK43:
bakın şu anda eşinize çok büyük haksızlık yapıyorsunuz
hem eşinize aşık değilsiniz hem de çocuk için uğraşmamasına kızıyorsunuz
siz istediğiniz kadar ona iyi davranıyorum deyin o sizin sevgisizliğinizi hissediyordur
boşanırsanız mutsuz olur evet ama max bi sene sonra hayatına bakar ama sizinle evli olduğu sürece mutsuz olmasından iyidir bence
aynı şey sizin için de geçerli sürekli mutsuz olmaktansa boşanmanız daha hayırlı

belki inanmicaksiniz ama allah korkum cok büyük, bosandiktan sonra dahada mutsuz olursam? ben kendimi anlatmakla cok zorluk cekiyorum ki kendmi anlamiyorum bile :KK43:

yoo gayet iyi anlatıyorsunuz bence..
sadece kendinizi düşündüğünüz bu cümlenizde açık ve net..
boşandıktan sonra daha mutsuz olursam ? işte bu herşeyi açıklıyor bence..
çocuğuda kendiniz için istiyorsunuz ama inanın bir çocuğunuz olsa bile gökten size zembille mutluluk inmeyecek çünkü siz mutsuzsunuz ve çocuk bunu değiştirecek sihirli değnek değil..
kocanızı yanınızda sırf sizi seviyor diye tutmanız onu düşünmekten değil kendinizi düşünmekten garanti olarak görüyorsunuz adamı ..
o diğer adam kim bilmiyorum ama o yada bir başkası ulaşabildiğiniz bir noktada olsa kocanıza tekmeyi basacağınızdan adım gibi eminim.. ve sizin gibi garantici insanlar asla mutlu olamazlar..

Kendi iç sesinizi dinleyin.
Ne istiyorsunuz?
Kuzene olan hisleri silip eşinize sarılabilir, çocuklu veya çocuksuz, onunla mutlu olabilir misiniz?
Buna yüzde yüz evet diyorsanız boşanmayın hadio_O

Diğer tüm ihtimaller boşanmaktan geçiyor

Diğer konu hakkaten daha vahimmiş.

Hem aklında başka bir adam var; hem zaten pek de sevmediğin eşini en büyük hayalin olan annelik önündeki tek engel olarak görüyorsun.

Bu şekilde mutlu olsan ilginçti zaten. Boşanın; belki yeniden evlenirsiniz ve çocuklarınız olur.

Aklındaki başka adam da kuzeni bilmeyenler için.

mutluluk anlıktır o sn olur biter
huzur ise çevrenizdeki insanlara , düzene ve size bağlıdır
huzur içinse bence en önemli şey dua ve şükür :)

yoo gayet iyi anlatıyorsunuz bence..
sadece kendinizi düşündüğünüz bu cümlenizde açık ve net..
boşandıktan sonra daha mutsuz olursam ? işte bu herşeyi açıklıyor bence..
çocuğuda kendiniz için istiyorsunuz ama inanın bir çocuğunuz olsa bile gökten size zembille mutluluk inmeyecek çünkü siz mutsuzsunuz ve çocuk bunu değiştirecek sihirli değnek değil..
kocanızı yanınızda sırf sizi seviyor diye tutmanız onu düşünmekten değil kendinizi düşünmekten garanti olarak görüyorsunuz adamı ..
o diğer adam kim bilmiyorum ama o yada bir başkası ulaşabildiğiniz bir noktada olsa kocanıza tekmeyi basacağınızdan adım gibi eminim.. ve sizin gibi garantici insanlar asla mutlu olamazlar..

neden böyle diyip karsindaki insanin kalbini kiriyorsun?
ben dogru bisey yapmadigimin farkindayim, farkinda oldugum icin icim icime sigmiyor zaten.
Bu zamana kadar hep basklarini düsündüm hayatimin kisa bi parcasini yazdim döktüm buraya, 25 yillik ömrün ve cekilen derdin hepsi iki satira sigarmi sence? bundan haric neler yasadim biliyormusun? evlenmeden önce mutlu olup olmadigimi biliyormusun? artik bende kendimi düsünsem olmazmi? bende mutlugua sahip olsam bana cok mu görünüyor?

Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.
Kafasında başka bir kadınla hayaller kurarken, sizinle evli kalmaya devam etse, siz bunu fedakarlık olarak görür müydünüz?

Bence asıl probleminiz çocuksuzluk değil. Diğer sevdiğim ve sevildiğim dediğiniz adam.

Şu an eşimi hem sevmiyorum hem de çocuktan mahmurum diye dertleniyorsunuz içten içe... Hayalinizde ki adam da size her ikisini verebilir diye düşünüyorsunuz.

Önce kafanızı netleştirin, sonra yol alın. Boşanmak eşime haksızlık diye düşünmeyin. Arkasından iş çevirirseniz haksızlık olur. İnsan gibi yollarınızı ayırdıktan sonra, belki o da başka bir kadınla çok daha mutlu olabilir.

şimdi okudum diğer adam kuzenmiş tamda düşündüğüm gibi ulaşılabilecek bir noktada değil sizin için..

İyi de neden mutsuz olduğunuzu biliyorsunuz,bize neden soruyorsunuz ki?
Boşanın.
İster kuzenle aşk yaşayın ister yeğenle.

Evet hiç bir şeyin garantisi yok; ama eşinize bu şekliyle de haksızlık.
Kafasında başka bir kadınla hayaller kurarken, sizinle evli kalmaya devam etse, siz bunu fedakarlık olarak görür müydünüz?

Bence asıl probleminiz çocuksuzluk değil. Diğer sevdiğim ve sevildiğim dediğiniz adam.

Şu an eşimi hem sevmiyorum hem de çocuktan mahmurum diye dertleniyorsunuz içten içe... Hayalinizde ki adam da size her ikisini verebilir diye düşünüyorsunuz.

Önce kafanızı netleştirin, sonra yol alın. Boşanmak eşime haksızlık diye düşünmeyin. Arkasından iş çevirirseniz haksızlık olur. İnsan gibi yollarınızı ayırdıktan sonra, belki o da başka bir kadınla çok daha mutlu olabilir.

ama okadar kolay degil iste bosanmak :'(

ben dogru bisey yapmadigimin farkindayim, farkinda oldugum icin icim icime sigmiyor zaten.
Bu zamana kadar hep basklarini düsündüm hayatimin kisa bi parcasini yazdim döktüm buraya, 25 yillik ömrün ve cekilen derdin hepsi iki satira sigarmi sence? bundan haric neler yasadim biliyormusun? evlenmeden önce mutlu olup olmadigimi biliyormusun? artik bende kendimi düsünsem olmazmi? bende mutlugua sahip olsam bana cok mu görünüyor?
madem böyle düşünüyorsun boşan diyoruz biz de

banane sizin ne yaşadığınızdan buraya açtığınız konu üzerinden yorum yapıyorum ben sadece ..
mutlumuydunuz evlenmeden önce bu neyi değiştir ki..
sonuç olarak şu anda mutsuzsunuz..
sebebide gayet açık sevmediğiniz bir adamla evlisiniz..
gerçekler kalbinizi kırdaysa ben ne yapabilirim ?
bence kendinize sorun şu an aşık olsanız ve boşandığınız takdirde o adamla evlenme ihtimaliniz varsa boşanırmıydınız ?
cevabınız evetse dediğim noktadasınız işte ..

X