Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731

bir kere kurtuldğum adama niye döneyim.
öldürecekse kendini öldürsün
ben geri adım atmazdım.

Sanırım ŞİVE azerice okurken zorlandım
Fakat anladığım kadarı ile şuan mutlu mesut ve herkesten uzaksın.
Bebek zamanı gelince gelir merak etme .
Sen ve eşin bebek konusunda acele etme biraz evliliğin tadını çıkarın.
İnşallah birdaha karabulutlar gezmez etrafınızda .
Rabbim daim etsin :)

Təşəkkür edərim İnşallah

Siz ayni kişiyle 2 defa evlendiniz , 3. kez mi evlenmek istiyorsunuz doğru mu anladım ..??

Canim o kişinin huyunu suyunu öğrenmiş olman lazım , belli ki psikolojik destek alması lazım ..
İyi düşün canim ,hakkında hayirlisi olsun..

Ne mutlu size ki ikinci şansta mutluluğu bulabilmişsiniz

Tabi ki Rabbim neleri nasip eder bilemem büyük konuşmak da istemem ama ben de evlenmzdim yine de hayatın neler getireceği belli olmaz tabi hakkınızda hayirlisi

maşallah Allah mutluluğunu daim etsin.

Bazı yerlerini anlayamadım ama ben olsam hayatımı o kadar degistirdikten sonra aynı kişiye 3. Bir şans vermezdim...Ama siz vermissiniz buda sizin yüce gönlünüzden. Insallah bu kez mutlu olursunuz. Eger yine bosanirsaniz anneniz evini tasısın.

sevdiğin adamin seni senden cok sevmesi ve senden bu kadar yil vazgeçmemesi çok guzel birşey ama boyle birşeyin ancak ruyada veya dizide olcağini duşunurdum çok mutlu olun inşallh

“Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok.”

Bu sözü çok severim.

Siz evlenmişsiniz tekrar gerçi, bize de mutluluktan başka bir şey dilemek düşmez şu dakikadan sonra.
Allah mesut etsin.

Ben de 19 yaşında aşk evliliği yaptım ama 6ay sürdü. Dayak şiddet iftira hakaret hepsini yaşadım. 10 yil sonra beni -baska şehirlerde yaşıyorduk- Facebook'ta buldu. Ağladı pismanim dedi aradım bulamadım o yıllarda dedi ama ben geri donmedim. Şuan hala görüşüyoruz. Daha insani bir ilişkimiz arkadasligimiz var. Ötesi olamaz. Evlenmem yeniden. Tebrikler mutluluklar bu arada

Öncelikle azerice dilinin çok hoşuma gittiğini konuşan görürsem mutlaka dinlediğimi belirtmek istedim. Çok tatlısınız :) inşallah bundan sonraki hayatınızda hep mutlu olursunuz:)

Yazınızı okuyamadim.Anlayamadim.Ucuncu kez deniyorsanız neden ayrildiginiza bakar.Psikopat hareketleri var anladığım kadarıyla.Cekemem sahsen sogurum.Sevgi varsa birsey diyemeyecegim.Sevgi gözü kör ediyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…