Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Nece uzun vakitti uzaktan takib edirdim . ele dilinin tatliligina vurulub özünde senin için giriş yaptım. Ele tahmin ediremki sende baskasinnan edebilmezdin baristigin ey olub . oda özünün hatalarini zamancak anliyip . Allah mutlulugunu hos mehebbetinizi daim elesin

Bu kadar sık evlenip bosanmanız aynı kisi ile dinende şartları var sakıncalı diye biliyorum..yinede mutlu olursubuz insallah....değer bunca yıl sonra geri dönmenize

Allah hər kəsin köməyi olsun Amin

Demek ki kaynana dünyanın heryerinde kaynana :) konunu okuduktan sonra şivem değişti kısa süre

Soruna cevabımsa hayır. Olmuyorsa zorlamamak lazım . Evlilik sadece sevgi ile olmuyor malesef.
bəli evlilikdə sevgi hörmət bir birlərini başa düşmək diqqət vəs vəs bütün bunlar olmalıdır. bizdə ilk 2 səfərdə ancaq sevgi vardı. uşaq yaşda başa düşmədik ki ancaq sevgi ilə ola bilməz. Amma indi şükür hamısı var

hə elədir. 5 iil keçdi bu müddətdə heç kimi yaxın buraxa bilmədim. qismət. Allah bizim taleyimizi də 3cü dəfədən yyazıb)

Mesajların hamısını indi oxudum çox beyendim gelen yorumları ne çox seven varmış bizim dili ne çox başa düşen varmış. Çox sevindim sevildiyimize. Demekki bizim türkçeyi sevdiyimiz kimi onlar da bizi sevirler
Bezileri yazılar tersden yazılmış diye yorum yazıb. Bele başa düşürem ki ə herflerini deyirler yeqin. Ama bu herf bizim elifbamızda(alfabede) olan bir herfdi. İngilislerde w olduğu kimi bizim de ə herfimiz var. Yani yazıları tersden yazmıyıb qız
Brilyant mövzun haqqında da @MirAy92 yazdıqladıyla tam razıyam. Evlenib boşanmaq bu qeder asan iş deyil. Düzdü ne yaşadığını bile bilmerik ama boşanmaq qerarı bu qeder rahat verilmemelidi. Men hele sevgililikde her kavgadan "ayrılaq" sözünü işledenlere esebleşirem. Boşanmaq qerarı bu qeder rahat alınmamalıdı çox götür qoy olunub son qerar verilmelidi bir daha geri dönmemek üzere. He diyelim ki peşman oldunuz döndünüz. Daha sonra tezden boşanmaq qerarı alınmamalıdı. O şillenin evezi başqa cür çıxılmalıdı. Eyer indi tezden barışmamış olsaydın şilleye göre boşanmaqda haqlısan diye bilerdim. Ama sen barışmısan. Nese demekçün iş işden keçib zaten. Bundan sonra sene edeceyimiz tek meslehet " heleki uşaq düşünme" olacaq. Sizi bilmek olmur sonra ALLAH uzaq elesin birde boşanmaq istiyersiz yazıqdı o uşağa. Ortalıqda qalmasın. Ailenizi möhkemlendirin problemlerinizi hell edin daha sonra inşaALLAH Rebbim qismet eliyer övladınız olar.

aaa indi başa düşdüm ə hərfinə görə işim tərsdən yazılıb söhbəti. Mən də fikirləşirəm ki necə yəni tərsdən?))) Çox sağol şərhin üçün. Bir də boşanma olmaz inşAllah. keçən illər hər kəsə dərs oldu. Amin inşAllah

He gördüm neçe dene yorum gelib ki mesaj tersden yazılıb. Yeqin ele bilirler ki sen bilerekden e herfini ə kimi yazmısan. Ona göre irad bildiribler :))) inşallah canım, çalış ki her şeye bu qeder tez qerar verme. Bürcün nedi çox maraqlı geldi mene

Balıq bürcüyəm .Amma bürcümün xüsusiyyətlərini daşımıram

Ablacim Allah aşkına nasıl bildirim gönderdiniz her konuda da reklamıni yapmissiniz konunun illa yorum yazdıracaksiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…