Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Şu an farklı olduğuna dair inancın kuvvetliyse denemeye değer. İnsanlar zamanla olgunlaşabiliyor ama dikkatli olmak lazım.

Bunun adı, bağlılık ve sevgi değil. Bu bagimlilik ve alışkanlık ne yazık ki. Sizin için hatta ikiniz için Bir Sınav. Gerçek sevgi bu değildir . Gerçek sevgi koşulsuzdur. Zarar vermemektir. Ruhen rahatlatmak yanında rahat olmaktır , iyileştirmektir, yüklerini paylaşmak , yaralarını sarmaktır. Onuruna, gururuna , haysiyetine saygı duymak , sınırlarını bilmektir. Sevgi özgürlük tanımaktır . Sevgideki değerler güzellik ve iyilik özlüdür ... birini sevmek önce kendini sevmek ve değer vermektir.cunku ancak kendini sevip değer verirsen bir başkasını da o değerle sevebilisin .. naçizane tavsiyem kendinizi gerçekten sevip kendinize saygı duymanız . Sevgiyle

Bence eşinizle evlilik terapistine gidin, tabi ki inşallah ayrılmazsınız ama şöyle de bir gerçek var nasıl olsa ayrılıp barışıyoruz diye çekip gitmeler rest çekmeler daha kolay olabilir sizin ilişkinizde. Terapist bu konuyu bi gözden geçirsin.
mutluluklar.

azericeyi iyi sekilde bildigim, icin gayette iyi anladim. insallah bundan sonra mutlu olursunuz hayirli evlatlariniz olur

İnşallah ayrılıq olmaz bu dəfə. təşəkkürlər

bir kere bittiyse gene biter canım.
bu benim ikinci evliliğim. ilk evliliğimde ayrıldım sonra barıştım sonra olmadı gene ayrıldık. hiç bir şey değişmiyor. ve yaşananlar unutulmuyor.
temiz sayfa açmak en güzeli.

Hər kəs eyni deyil ama. 1 kişiyə görə ümumiləşdirmək olmaz. Yenə də təşəkkürlər yorum üçün)

Hər kəs eyni deyil ama. 1 kişiyə görə ümumiləşdirmək olmaz. Yenə də təşəkkürlər yorum üçün)

teyzem, amcamın kızı, annemin kuzeni, iş arkadaşım, eşimin ablası, eşimin kuzeni
bunların hepsi bir defa daha şans veren eeenn yakınlarım.

ve istanbul gibi yerde nicelerini duydum gördüm.
bu yaşıma kadar ikinci şans verip mutlu olan hiç kimseye rastlamadım. zorla güzellik olmaz hiç bir zaman.

evet mən də 2ci şans verəndə xoşbəxt olmadım. Amma 3cü də oldum)))) deməli zamanı deyilmiş. aradan 5 il keçdi böyüdük. indi 1 ildi evliyiz şükür hər şey çox yaxşıdır

Ben bekarım. Ama basit bir mantıkla denenmişi denemek olmaz diyorum.

aynı adamla 3.kez evlenecek kadar derinleşmiş,uzamış bir ilişkimi?vaaaavvv...bana çok zor görünüyor.Aslında,iki tarafında çekilmez derecede özelliği yok ise,bu kadar kalmış,çeşitlenmiş bir beraberlikte istikrar sağlamalı!

Her evlilikte elbet iniş çıkışlar olur ama şiddet olmaması gereken bişey
Yinede bunca zaman beraber ömür harcamışsınız birbiriniz üzerinde hakkınız var eşin inşaAllah bundan sonraki yaşantınızda bidaha sana el kaldırmaz bu konuda umarım gerekeni söylemiştir. Saygı olmadan sevginin de anlamı kalmaz. Allah aranıza bidaha şeytanın girmesine izin vermesin ve size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimiz hep mutlu olalım inşaAllah bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…