Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Konuyu biraz okudum bıraktım
Yüzeysel anlaşılıyor ama fazla dikkat istiyor
Dilime , fikrimden geceeeeler yatabilmirem dolandı , çıktım ben.
Konu sahibi oyumu kullandım
Olmaz o iş
Hakkında hayırlısı

Azerbaycan Türkçesini çok seviyorum . Baştan onu söyleyeyim ...hatta sırf bu yüzden iki kere okudum .

Evet belki bazı insanlar geç olgunlaşır , bir de o yasta dizilerdeki , filmlerdeki aşırı davranışları gercek hayatta da yapanlar olabilir .. Ben supermen oldum diye atlayan çocukları biliyoruz , bunun gibi ergenlikte ve ilk gençlikte de romantik filmlerdeki olumsuz örnekleri taklit edenler olabiliyor çünkü büyük aşk illa ki böyle olur diye gösteriliyor ..Şarkı sözleri bile vur yak yık öldür diye gidiyor ..kişiliği böyle olmayanı da ilk gençlikte etkiliyor olabilir..

Umarım kişiliği olgunlaşmıştır ..umarım bir daha üzmez seni ..

Ay bu dəfəə bolmaz boşanma inşallah. bu son)))

sevdiğin adamin seni senden cok sevmesi ve senden bu kadar yil vazgeçmemesi çok guzel birşey ama boyle birşeyin ancak ruyada veya dizide olcağini duşunurdum çok mutlu olun inşallh
BƏli çox gözəl hissdir. 5 il məni görməməsi səsimi eşitməməsinə baxmayaraq əvvəlkindən də çox sevməsibizi kim görür deyir həyatınızı film kino çəkmək olar)))

18-19 o yaşlarda evliliklərdə insan çox xəta səhvlər edir. yaş olgunlaşdıkca hər şey qaydasına düşür. bəlkə o da dəyişib. Əgər azda olsa hissləriniz qalıbsa bəlkə siz də şans verəsiniz?

Yazınızı okuyamadim.Anlayamadim.Ucuncu kez deniyorsanız neden ayrildiginiza bakar.Psikopat hareketleri var anladığım kadarıyla.Cekemem sahsen sogurum.Sevgi varsa birsey diyemeyecegim.Sevgi gözü kör ediyor cunku.
Bəli sevgi var. psikopat hərəkətlər deməyək ona yaş faktoru deyək. gənc yaşın evliliyin yaratdığı səhvlər yanlışlıklar yani)

bəli(evet yani))) yaş çox vacibdir. kişilər qadınlara nibətən daha gec olgunlaşır həm. inşAllah
Caan eynən mən də türkceni çox xoşlayıram. amma fikirlerimi izah etməkdə çətinlik çəkirəm türkcə. amma sizləri tam başa düşürəm))

Bu yazıyı okuyamadım anlaşılır değil hiç bişey anlamadım

Ay çok tatlı geldi ya.
Ben de azeriyim. O yüzden dikkatimi çekti.
Ben olsam evlenmezdim herhalde.
Değişikmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…