Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 10 kasım ıstemeye gelıcekler =) dusununce bıle ellerıım terlyor nasıl olcek nerde durcem ne zamn khwelerınız nasıl ıcersınız dıcem allh aşkına bırısı bana su gecenın ozetını gecsın yaa =))))
sen misafirlerin yaninda durmayacaksin senin yerin mutfak
buyukler konusacak allahin emri peygamberin kavli vs.
senin taraf cvp verecek olumluysa erkek tarafinin getirdigi cikolata acilacak ve ikram edilecek
sonra seni cagiracaklar nisanlin ve sen ailelerinizle bunu kutlayacaksiniz eller opulecek unutma sen ilk once kayinvalide kayinpederin elini opeceksin
sonra kendi ailenin
sonrada sana kahveleri hazirla diyecekler
gerisi teferruat
artik mutfaktan salona terfi edebilirsin
Beni istemeye geldiklerinde kapida karsiladim ailemle... dedesinin ananesinin elini öptüm gerisiyle tokalastim bitek sevdigimle sadece bakistik uzaktan sonra oturdular ramazanlik oldugundan birsey ikram edemedik sohbet muhabbet ettiler ben tabi iceride yoktum ama kapi acikti sonra annem cagirdi beni kizim gel otur dedi oturdum kapinin yanina bi köseye ve o an isteme oldu bizde mesela ailem benimde olmami istedi isteme aninda zaten bizbizeydik sadece. Sonra aksamina iftar yapildi kahveler verildi önce onun ailesine ve dedeme verdim sonra benim aileme (bu arada biz 45kisiydik ama sadece büyüklere verdik kahveyi) ama kimseye ne istersiniz diye sormadim ben herkese orta yaptim. Sevdigime haric tabiki kahvelerden sonrada yüzüklerimiz takildi
böyle şeyler duymak ne kadar güzel canım benm ya allah mutlulugunuzu hep daim etsin sevginiz muhabbetiniz hiç azalmasın eger izin verirsen bir kaç soru sormak istiyorum sana bu aşamaya kadar nasıl geldiniz neler yaşadınız ufacık anlatmk istermisinz ne kadar süre flört ettiniz ne kadar güzel :)
nısnalım ıle aynı aptdayız 15 senedır daha yenı frk edebıldık bırbırımızı 3 aylık flort donemınden sonra kurban bayramında kayın walıdem gorumcem adetten dıye tanısmaya geldıelr ondan sonrarı haftada 10 kasım gunu ıstemeye geldılerrr suan cok mutluyu zallhım bozmasın 14 eyluldede dugunumuz war yerımızı tutttuk ceyız hazırlaıkları basladı beyaz esyalarımızı aldık ufak tefek tekstık eskıklerımızı aldıkk hazırlıklar tam gaz ılerlıyor walllaa