Kız İsteme mutluhatunun planları ve hazırlıkları....:)

benim aileler tanıştı ama istemeyi biraz erteledik canım bende çeyiz hazırlıyorum

Benim de insallah kasimda olacak sözüm :) söz nisan gibi olacak ve evde olucak. Benim icin cok faydali bi topik olmus, mutluhatun seni kk'da baska bi topikte de gormustum galiba, ne guzel tarihlerimiz de yakinmis:)

Ben de minik siselere drajeler dusunuyordum, ama ask zaten soz cikolatasi olucak bence ona gerek yok dedi. Hevesim kacti ondan. Baska arayislardayim :/

Tepsini cok begendim bu arada:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bu bahsettiginiz acik bufe soz icin mi dusunuorsunhz cok hosuma gittiiiii :))) bizm cevrede kmse boyle yapmior ama ben yapabilirm harikaaa bayldm ya tam benim tarzim :d

sana faydam olmasına çok sevindim canım :) şişelere herşey olur aslında sabun rendesi kolonya lavanta söz kahvesi nazar boncukları çeşit çok canım mutlaka bulursun :)
benim tarihim birazcık ertelendi ama okul yüzünden
tepsimi bende çok seviyorum 20 tl ye aldım :)
zide dekor diye bi site var canım ordada şık tepsiler var 40 tl filan bi bak istersen
Cnm bu bahsettiginiz acik bufe soz icin mi dusunuorsunhz cok hosuma gittiiiii :))) bizm cevrede kmse boyle yapmior ama ben yapabilirm harikaaa bayldm ya tam benim tarzim :d

evet canım söz için düşündüm ama mutfakta tabaklar hazır olcak ilk servisi biz yapcaz büfede yine her çeşitten olcak biliyosun o gün ikinci bi tabak istemeye insanlar utanıyor bu şekilde herkes begendiğinden tekrar alıp yiyebilcek:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734255 bu sohbet tpiğim kızlar mutlaka beklerim aklınıza gelenleri orda söyleyebilirsiniz fikir alışverişi yapmış oluruz nasıl tanıştığınızı filanda anlatırsınız

Harika fikir valla gercekten bende boyle yapmayi dusunuorum artik cok saolasin :))

canim siselerinin fotogafini koyar misin bize de fikir olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mutluhatun senin ailen ne guzel destek olmus benimki simdi hic bir hazirlik yapmiyor yardimci olmuyo son gune kalinca hepsi sıkışcak malesef

Birde dogum gunumuz ayni benimde 3ekim :) terazi burcu demek görsellik şiklik demek, senin secimlerinden de buram buram yansiyor:)

canim siselerinin fotogafini koyar misin bize de fikir olsun :)

Daha bitmedi cnm. Kurdelelarin ortasina kalpli inci yapistrcam. Icinede gülsuyu koyunca daha bi yaptığım seyler kendini belli edicek

Eklentiler

• $1406649342829.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 110
Daha bitmedi cnm. Kurdelelarin ortasina kalpli inci yapistrcam. Icinede gülsuyu koyunca daha bi yaptığım seyler kendini belli edicek

çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık :)

mutluhatun senin ailen ne guzel destek olmus benimki simdi hic bir hazirlik yapmiyor yardimci olmuyo son gune kalinca hepsi sıkışcak malesef

canım sen kendin yap olmaz mı :)
benim yaptıklarımdan bi annemin haberi var babamın ruhu duymuyo :)
hatta çeyizlerimin yarısını yine babamın haberi olmadan aldım duyunca şok oldu
Birde dogum gunumuz ayni benimde 3ekim :) terazi burcu demek görsellik şiklik demek, senin secimlerinden de buram buram yansiyor:)

aaa gerçektin mi
evet teraziler görselliğe çok fazla düşkün ne olursa olsun begenmemiz şart

kendim yaparim yapmasina ama iste sorun annemde zaten o destek olmuyor bana hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…