- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
-
- Konu Sahibi hayalseverrr
Canım tarihlerimiz çok yakın. Ben de ekimde istenicem inşallah :) 9 senenin ardından bi adım atıyoruz sonunda :))) o gün için fikirlerin çok hoşuma gitti. Ben de bu tarz bişeyler istiyorum ama şu sıralar çeyizlerle kafam meşgul. İsteme gününe odaklamadım daha kendimi :)
bende açık büfe hazırlayacağım canım
ama ayrıca mutfakta tabaklar hazır olacak isteyenler tekrar büfeden alır kurabiyeliklere kurdele baglayacagım tavandan büfenin üstüne bu şekilde çiçekler sarkıcak yüzen mumlar pembe ve mor ortancalar olacak vazoda:)
sana faydam olmasına çok sevindim canım :) şişelere herşey olur aslında sabun rendesi kolonya lavanta söz kahvesi nazar boncukları çeşit çok canım mutlaka bulursun :)Benim de insallah kasimda olacak sözüm :) söz nisan gibi olacak ve evde olucak. Benim icin cok faydali bi topik olmus, mutluhatun seni kk'da baska bi topikte de gormustum galiba, ne guzel tarihlerimiz de yakinmis:)
Ben de minik siselere drajeler dusunuyordum, ama ask zaten soz cikolatasi olucak bence ona gerek yok dedi. Hevesim kacti ondan. Baska arayislardayim :/
Tepsini cok begendim bu arada:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bu bahsettiginiz acik bufe soz icin mi dusunuorsunhz cok hosuma gittiiiii :))) bizm cevrede kmse boyle yapmior ama ben yapabilirm harikaaa bayldm ya tam benim tarzim :d
sana faydam olmasına çok sevindim canım :) şişelere herşey olur aslında sabun rendesi kolonya lavanta söz kahvesi nazar boncukları çeşit çok canım mutlaka bulursun :)
benim tarihim birazcık ertelendi ama okul yüzünden
tepsimi bende çok seviyorum 20 tl ye aldım :)
zide dekor diye bi site var canım ordada şık tepsiler var 40 tl filan bi bak istersen
evet canım söz için düşündüm ama mutfakta tabaklar hazır olcak ilk servisi biz yapcaz büfede yine her çeşitten olcak biliyosun o gün ikinci bi tabak istemeye insanlar utanıyor bu şekilde herkes begendiğinden tekrar alıp yiyebilcek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734255 bu sohbet tpiğim kızlar mutlaka beklerim aklınıza gelenleri orda söyleyebilirsiniz fikir alışverişi yapmış oluruz nasıl tanıştığınızı filanda anlatırsınız
Harika fikir valla gercekten bende boyle yapmayi dusunuorum artik cok saolasin :))
ne zaman sizin söz
Canım tüm bu bohçalar falan söz için mi?Sözde bohça falan olmuyor bizim.
söz bohçası diye bişey var ama bizde yapmıycaz canım belki söz ve nişan bir olur diye hazır olsun istedim
Ne güzel hazırlamışsın ya böyle şeyler beni çok ürkütüyor.
Bende ayni siselerden aldim internettenizmirde yasiyorum ama cok dışarı çıkıp da arastrma icine girmedim. Netten akgunzuccayiden aldim iki koli 50 adet. Kargo ile 60tl tuttu. .paketleme cok saglamdi ve 1gunde elimde oldu..bide üzerlerine ozelgunbaskilari diye sitedem etiket tasarlatip bastrdim
Mutluhatun cnm insallah artk buralardayim.beraber paslasiriz fikir olur
sana faydam olmasına çok sevindim canım :) şişelere herşey olur aslında sabun rendesi kolonya lavanta söz kahvesi nazar boncukları çeşit çok canım mutlaka bulursun :)
benim tarihim birazcık ertelendi ama okul yüzünden
tepsimi bende çok seviyorum 20 tl ye aldım :)
zide dekor diye bi site var canım ordada şık tepsiler var 40 tl filan bi bak istersen
evet canım söz için düşündüm ama mutfakta tabaklar hazır olcak ilk servisi biz yapcaz büfede yine her çeşitten olcak biliyosun o gün ikinci bi tabak istemeye insanlar utanıyor bu şekilde herkes begendiğinden tekrar alıp yiyebilcek:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=734255 bu sohbet tpiğim kızlar mutlaka beklerim aklınıza gelenleri orda söyleyebilirsiniz fikir alışverişi yapmış oluruz nasıl tanıştığınızı filanda anlatırsınız
Daha bitmedi cnm. Kurdelelarin ortasina kalpli inci yapistrcam. Icinede gülsuyu koyunca daha bi yaptığım seyler kendini belli edicekcanim siselerinin fotogafini koyar misin bize de fikir olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha bitmedi cnm. Kurdelelarin ortasina kalpli inci yapistrcam. Icinede gülsuyu koyunca daha bi yaptığım seyler kendini belli edicek
çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık :)
canım sen kendin yap olmaz mı :)mutluhatun senin ailen ne guzel destek olmus benimki simdi hic bir hazirlik yapmiyor yardimci olmuyo son gune kalinca hepsi sıkışcak malesef
Birde dogum gunumuz ayni benimde 3ekim :) terazi burcu demek görsellik şiklik demek, senin secimlerinden de buram buram yansiyor:)
canım sen kendin yap olmaz mı :)
benim yaptıklarımdan bi annemin haberi var babamın ruhu duymuyo :)
hatta çeyizlerimin yarısını yine babamın haberi olmadan aldım duyunca şok oldu
aaa gerçektin mi
evet teraziler görselliğe çok fazla düşkün ne olursa olsun begenmemiz şart