Kız İsteme mutluhatunun planları ve hazırlıkları....:)

bende açık büfe hazırlayacağım canım
ama ayrıca mutfakta tabaklar hazır olacak isteyenler tekrar büfeden alır kurabiyeliklere kurdele baglayacagım tavandan büfenin üstüne bu şekilde çiçekler sarkıcak yüzen mumlar pembe ve mor ortancalar olacak vazoda:)
projBlueTissuePaperFlowerPomPoms0.jpg
T2OkVSXb8eXXXXXXXX_!!823649280.jpg

Wuwww bunlar çok şekerr, çok güzel düşünmüşsün hatun yine😃😎 benim hiç aklıma gelmemişti yemek ikram falan ben hemen kıyafet tepsi hediye ye odaklandım, başka ne cevherler var bekliyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Wuwww bunlar çok şekerr, çok güzel düşünmüşsün hatun yine���� benim hiç aklıma gelmemişti yemek ikram falan ben hemen kıyafet tepsi hediye ye odaklandım, başka ne cevherler var bekliyoruz

görsellik çok önemli canım ben detaylara çok fazla takıldım:KK1:
$7678898900990.jpg buda büfe örnegi canım:KK1:
$11.jpg $DSC_0551.jpg $1926736_680557491987496_1478167615_n.jpg bu fikirleride büfede kullanacagım canım

Son düzenleme:
sende bişey bulursan paylaş canım birlikten kuvvet doğar en iyisini yapalımEn Büyük KK

Kesinlikle canım, paylaşırım tabiki malum bu aralar yoğun araştırma içindeyim. Tepsimde karar verdim fotosunu atıyım. Makası fotodo süslü ama ben sade taş yaptıracağım $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405862708.460375.jpg

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405871245.937336.jpg
Konuşma balonlarının en güzeli sanırım aklında olsun, sayfa ismini kesmedim instagramdan bakabilirsin

Cnm hepsi cok guzel bayıldım ♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ayni siselerden aldim internetten :KK66: izmirde yasiyorum ama cok dışarı çıkıp da arastrma icine girmedim. Netten akgunzuccayiden aldim iki koli 50 adet. Kargo ile 60tl tuttu. .paketleme cok saglamdi ve 1gunde elimde oldu..bide üzerlerine ozelgunbaskilari diye sitedem etiket tasarlatip bastrdim :KK66:

Mutluhatun cnm insallah artk buralardayim.beraber paslasiriz fikir olur :KK66:

Bende ayni siselerden aldim internetten :KK66: izmirde yasiyorum ama cok dışarı çıkıp da arastrma icine girmedim. Netten akgunzuccayiden aldim iki koli 50 adet. Kargo ile 60tl tuttu. .paketleme cok saglamdi ve 1gunde elimde oldu..bide üzerlerine ozelgunbaskilari diye sitedem etiket tasarlatip bastrdim :KK66:

Mutluhatun cnm insallah artk buralardayim.beraber paslasiriz fikir olur :KK66:

tabi canım akıl akıldan üstündür:KK1:
ben şişelerin 40 tanesini 23 tl ye almıştım:KK9:

Senin siseler kac cc cnm ? Ufaktir belki benmkilerden. Yani ayni olmasi mümkün olamaz .cnku genelde fiyat oynamio .

Alla alla :)) nyse cnm gule gule kullan :*

Canım tarihlerimiz çok yakın. Ben de ekimde istenicem inşallah :) 9 senenin ardından bi adım atıyoruz sonunda :))) o gün için fikirlerin çok hoşuma gitti. Ben de bu tarz bişeyler istiyorum ama şu sıralar çeyizlerle kafam meşgul. İsteme gününe odaklamadım daha kendimi :)

X