- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
-
- Konu Sahibi hayalseverrr
çok saol tatlım :)Çok hoş görünüyor tatlımmm ..
yok tatlım ne çok tutması :)canım mükemmel bir liste olmuş :) tabi seninkini görünce ben ne yaparım bilmiyorum çok tuttu mu bunlar
canım mükemmel bir liste olmuş :) tabi seninkini görünce ben ne yaparım bilmiyorum çok tuttu mu bunlar
H.g. canım evet dimi güzel liste bunların hepsini bende bi kenara yazıyorum :) sen de mi hazırlık yapıyosun
yavaş planını hazırlıklarını yap canım zaten erkekler bu detaylardan anlamıyor bide kendin yapınca maliyeti azalıyor :)hbcanım ya benim evliliğe daha var ama hiç para yok ve o asker yani para birikimini sadece ben yapıyorumo yüzden şimdiden birikim şart :) maysta söz :)
nişanlın için olanı mesela :))yok tatlım ne çok tutması :)
neyin fiyatını soruyosan söyliyim hemen :)
hbcanım ya benim evliliğe daha var ama hiç para yok ve o asker yani para birikimini sadece ben yapıyorumo yüzden şimdiden birikim şart :) maysta söz :)
bak ben sana hepsinin fiyatını yazıyım :)nişanlın için olanı mesela :))
amin canım senin isteme ne zaman :)Olsun canıım üzülme mecburen askerde az çok harcama yapıcak. Sen biriktirmeye başla o halde :) Hayırlısı olsunn inşallah
amin canım senin isteme ne zaman :)
ben bunu benimkine söylesem boşver ben seni kaçıraym derbak ben sana hepsinin fiyatını yazıyım :)
tepsim bana maliyeti 35 lira
şişelerim bitmiş halini henüz atmadım şişeler gülsuyu etiket gıda boyası 47 lira
minik yastıklarım 25 lira
asetat kutulardan vazgeçtim karton poşetler alıcam 25 lira
sabun yaptırdım 50 tane 75 lira
renkli saksılar 5 lira
havlular 50 lira
damat bohçası 523 lira...:)
o işler öyle olmuyo malesefben bunu benimkine söylesem boşver ben seni kaçıraym derteşekkürler canım ^^
ilk önce tanıştılar mi yoksa direk isteme ni oldu :)Doğum günümde yani 25 ekimmm :)
ilk önce tanıştılar mi yoksa direk isteme ni oldu :)
aynı yoldan gidiyoruz kuzum :)Canım bende seninkisine benzer hazırlıklar yapıyorum. Allah nasip ederse 2 hafta sora erkek arkadaşımın annesi ve kız kardesi tanısmaya istanbuldan Trabzona geliyolar 2 gun kalicaklar bizde. Aralik _ocak arasida nisan dusunuyoruz gunu tanismaya geldiklerinde belirlicez. Isteme soz ayni gun evde olucak nisan ertesi gunu disarda olucak insaAllah. Bende soz icin simdiden ufak tefek hazirliklara basladim
Söyleki senin gibi sözde acık büfe yapmayı planlıyorum konseptim mor lila pembe tonları ve vintage olucak. Masa üzeri ciceklerimi ve samdanlarımı aldım(resimde bitanesinin camı yok aldıgım yerde kaldı alcam tekrar gidip) Ferforje servislikler aldım iclerine kucuk olanlardanda alıp ekleyeceğim. Birde yine aynı sekil beyaz katlı kurabiyelik ve icecek sunum icin cam damacana almayı planlıyorum :)
Bunlar haricinde duvardan duvara 3 adet ip cekip ipten susler ponponlar sarkıtmayı planlıyorum.Masanın onüne ve perdeye susler hazırlayacağım. Yemek menümde az cok belli. Simdiki hali böyle ama daha epey eksigi var yiyeceklerle ve suslerle ins daha şık olucak :) sandalyeler olmucak sadece masa olucak buarda sizlerdende tavsiyeler bekliyorum:)
elimizi neye atsak esmen para canım...O 2 katlı servislikten bende alıcam ama english homeda kalmadı ondan eski sezon baska yeeden bulup alicam ins. Pastaların susleme etiket vs lerini ben kendim yapıcam. Özel misafirlere yani buyuklere normal servis tabaklari felan kullanıcam bardakları kurdelalar ile susleyecegim ins. Arkadaslarima ve diger misafirlere suslu hazır plastik tapak kullanabilirim bende fotolarimizdan guzel bir sus hazirlayacagim siyah beyaz ins asıcam onuda bakalım heycanlı gidiyo simdilik :) tabi parada gidiyo bi yandan ama ceyizimdede kullanırım ilerde mevlüt vs yaparım die alıyorum :)