AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 36 17 Ocak 2015 Konu Sahibi hayalseverrr #201 CemileGl .!.: Ay kizlar nolur bana yardim edin Ben yabanci oldugum icin bu kadar net bilmiyuorum adetleri Yuzukler takilinca erkek tarafa neler verilir genelde? Bizde biraz farkli Genişletmek için tıkla... Erkek tarafına ne verılır mı demek ıstedın? Tam anlayamadım soruyu
CemileGl .!.: Ay kizlar nolur bana yardim edin Ben yabanci oldugum icin bu kadar net bilmiyuorum adetleri Yuzukler takilinca erkek tarafa neler verilir genelde? Bizde biraz farkli Genişletmek için tıkla... Erkek tarafına ne verılır mı demek ıstedın? Tam anlayamadım soruyu
CemileGl Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2015 63 42 38 19 Ocak 2015 Konu Sahibi hayalseverrr #202 aynen erkek tarafina muhtemelen bohca mi verilmeli , bizimkisi biraz farkli olduguna gore belki onlar da getirmedi ))) Cok heyacanliyim Daha kendime bir elbise bakicam
aynen erkek tarafina muhtemelen bohca mi verilmeli , bizimkisi biraz farkli olduguna gore belki onlar da getirmedi ))) Cok heyacanliyim Daha kendime bir elbise bakicam