Kız İsteme mutluhatunun planları ve hazırlıkları....:)

aklımda bi kaç şey var canım ama karar veremedi zaten o günden sonra her detayın olduğu ayrı bi topik açıcam orda paylaşırım artık

Merakla bekliyorumm :) aile arasında olucak ya sade bişey giyersin heralde ben öyle düşünüyorum kendim için en azından

Ne güzel her bir detayıyla özenle ilgilenmişsin.
Herşey çok çok güzel olur ve musmutlu bir hayat için ilk adımı atmış olursun inşAllah.
Melekler sizinle olsun.

Ne güzel her bir detayıyla özenle ilgilenmişsin.
Herşey çok çok güzel olur ve musmutlu bir hayat için ilk adımı atmış olursun inşAllah.
Melekler sizinle olsun.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah

büyük olasılıkla senin aynı döneme denk gelicez canım ama tabi ki o günü paylaşmak için ayrı bir topik açacagım

büyük olasılıkla senin aynı döneme denk gelicez canım ama tabi ki o günü paylaşmak için ayrı bir topik açacagım

Hadi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, sen hediyeleri falan hazırlamışsın ne güzel rahat edersin hepsi bir araya gelmez. Ben daha karar veremiyorum 😏 tamam diyorum hep yeni şeyler çıkıyor az önce yine farklı sunumlar buldum seninle de paylaşıyım belki fikir olurEki Görüntüle 1195145

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende açık büfe hazırlayacağım canım
ama ayrıca mutfakta tabaklar hazır olacak isteyenler tekrar büfeden alır kurabiyeliklere kurdele baglayacagım tavandan büfenin üstüne bu şekilde çiçekler sarkıcak yüzen mumlar pembe ve mor ortancalar olacak vazoda:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…