-
- Konu Sahibi hayalseverrr
Birde dogum gunumuz ayni benimde 3ekim :) terazi burcu demek görsellik şiklik demek, senin secimlerinden de buram buram yansiyor:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kendim yaparim yapmasina ama iste sorun annemde zaten o destek olmuyor bana hic
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgilimi istemiyor o lise mezunu universiteyi aciktan okuyor ama memur olarak calisiyor sen uni okuyorsun o lise mezunu senin dengin degil diyo ve hic yardimci olmaz bu konulara bnde 6 aydir arastiriyorum neler yapabilirim nasildaha guzel olur diye ama annem yanimda durmuyor ki hazirlik yapayim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin işin baya zormuş canım
şimdiden hazırlayamıyosan bile bütçe ayır zamanı gelince 1 haftada olur herşey ben para biriktiremediğim için bu yolu seçtim hazırlayıp kenara koyuyorum
Mutluhatun senin bahsettigin tepsilerin bulundugu magazaya gittim bana yakinmis zaten, fakat benim tarzima pek uygun degillermis. Klasik tarzdaydi daha cok. Bu tarz baska tavsiyelerin varsa acigim :)
nasıl şeylerden hoşlanıyosun canım :26:
Daha sade seyleri seviyorum ben, seninkini zaten cok begendim:)
ben tepsimi sıradan bi magzadan almıştım
Bende aramaya devam edicem sanirim içime sinen seyleri bulana kadar
tepsiyi 20 tl ye sıradan bi magzadan almıştım canım :) yükseltileri makası filan kendim yaptım :) çok teşekkür ederim bu arada :)Canım hepsi çok ama çok güzeller güle güle kullanın bayıldım:) Tepsini nerden ve kaç tl ye aldın merak ettim yazar mısın? Mutluluklar :)
ben sana mesaj atamıyorum canım ilk sen atabilir misin :)Nasıl 20 tl :) şaka mı bu ben nerelere baktım hep yüksek fiyat söylediler bende aynalı tepsi istiyorum ..diğer aksesuarlarda çok güzel tabii .. eğer istanbuldaysan bana özelden nerden aldığını yazabilir misin çok mutlu olurum :)
Çok hoş görünüyor tatlımmm ..Eki Görüntüle 1269102 Eki Görüntüle 1269104 el emegi tepsim :)