- 4 Ocak 2014
- 364
- 23
- 34
-
- Konu Sahibi hayalseverrr
bende açık büfe hazırlayacağım canım
ama ayrıca mutfakta tabaklar hazır olacak isteyenler tekrar büfeden alır kurabiyeliklere kurdele baglayacagım tavandan büfenin üstüne bu şekilde çiçekler sarkıcak yüzen mumlar pembe ve mor ortancalar olacak vazoda:)
Wuwww bunlar çok şekerr, çok güzel düşünmüşsün hatun yine���� benim hiç aklıma gelmemişti yemek ikram falan ben hemen kıyafet tepsi hediye ye odaklandım, başka ne cevherler var bekliyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görsellik çok önemli canım ben detaylara çok fazla takıldım
Eki Görüntüle 1195157 buda büfe örnegi canım
Eki Görüntüle 1195158 Eki Görüntüle 1195159 Eki Görüntüle 1195160 bu fikirleride büfede kullanacagım canım
Ayy canım iyi ki zaman var herşeyi araştırıp özel özenli birşeyler bulmak lazım, iyi ki kk var😊
Eki Görüntüle 1195314
Konuşma balonlarının en güzeli sanırım aklında olsun, sayfa ismini kesmedim instagramdan bakabilirsin
yastıklar çok şeker olmuş Allah bi yastıkta kocatsın canım Mutluluklar
Eki Görüntüle 1162554 mantar tıpalı şişelerimide aldım bugünn
Bu siseleri nerden aldin nerde bulabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm hepsi cok guzel bayıldım ♥♥♥
Bende ayni siselerden aldim internettenizmirde yasiyorum ama cok dışarı çıkıp da arastrma icine girmedim. Netten akgunzuccayiden aldim iki koli 50 adet. Kargo ile 60tl tuttu. .paketleme cok saglamdi ve 1gunde elimde oldu..bide üzerlerine ozelgunbaskilari diye sitedem etiket tasarlatip bastrdim
Mutluhatun cnm insallah artk buralardayim.beraber paslasiriz fikir olur
Senin siseler kac cc cnm ? Ufaktir belki benmkilerden. Yani ayni olmasi mümkün olamaz .cnku genelde fiyat oynamio .