- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.066
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, çok..Konunuzu çok iyi hatırlıyorum gerçekten çok sevindim adınıza.
Hatalarınizdan ders çıkardığınızı düşünüyorum ben. Bir ömür boyu çok mutlu olmanız dileğiyle
Çok teşekkür ederim. Daha tam detaylı yazamadım, benim perişan halimin 10 katını yaşamış ve belliydi..Sizi çoooook tebrik ederim. Çok mutlu oldum. Okurken nişanlınız bir an gözümün önüne geldi. Haline üzüldüm.Demekki onunda size ihtiyacı varmış. Sevginiz, emeğiniz takdirlik. Bir kez daha üzmeyin, kaybetmeyin onu. Aile de çok önemli ama sınırları olmalı.Çook mutlu olun.
İyi ne olsun :)Annenizden ne haber?
:))))İyi ne olsun :)
:)
Çok teşekkür ederimmm :)Çok mutlu oldum inş her şey güzel olur ben bu konulardan anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun
Sevinen herkese Rabbim daha güzel mutluluklar nasip etsin :)hayırlısı hakkınızda ne yalan söyliyim sevindim bende :)
yalnız öyle çok çok düşmeyin üstüne derim
Ne kadar arabesk...Nişanlımın sakallı halini çok severdim, o da severdi, bazen görev icabı resmiyetten keserdi ve hiç sevmezdi yüzünü.. şimdi görevi sakal uzatmasına engel değil. Ve pazar günü dedi ki, sen sakallı halimi seviyorsun diye birdaha hiç sakal uzatmadım her gün traş oluyorum. Hadi ordan, öyle istiyorlardır dedim. Arkadaşına sordum, sakal uzatabilir sıkıntı değil görevi dedi..
Düşünebiliyor musunuz, sırf ben sakallı seviyorum diye üzüldüğünden sakal bile uzatmamış, traş olmaktan nefret eden adam, her gün sakal traşı olmuş..
Çok teşekkür ederim, doğru diyorsunuz.Sizin adiniza sevindim .İnşallah mutlu olursunuz . Sevmek , evlenmek güzel ve kolay . Önemli olan evlendikten sonrası . Herşeyin hayırlısı