• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olabilen arkadaşlar sorum sizlere? Nasıl yapıyorsunuz bunu?

Peki o ne diyor? Anne ozledim gel falan demiyor mu?
Cok tuhaf geldi bana, esinizi neyse gormek istemeyebilirsiniz de cocugunuzu ozlemiyor musunuz?
Konunun basindan beri aklimda ergen bir cocuk canlandi :) 5 yas oldugunu duyunca sasirdim dogrusu.
O bana çekmemiş. Kime çekmiş bilmiyorum ama ormana bırak yine oraya üç sAniyede alışır ve mutlu mutlu oyun oynar:) zaten öyle çok özleyeceği kadara bir süre geçmedi 4 gün bitti. Birde ben onu bana bağımlı büyütmüyorum. Güvende ve mutlu olduğu her yerde kalabilir. Ben yanında olmayınca huysuzlanan bir çocukta değil. Babası yanında annanesi babannesi var. Halası teyzesi var... Zaten yaz okulunda şimdi günün büyük kısmı aktivitelerle geçiyor yoruluyor. Konuşurken bana bindiği midilliyi falan anlatıyor heycanlı heycanlı sonra öpüyoruz birbirimizi kapatıyor.

Teşekkür ederim bu gerçekten yok gösterici oldu:) bir de galibe sevildiğini ne zaman hissettiğimi bilmiyprum çünkü buna hiç kafa yormamıştım. Sanki ömrü boyunca beni koşulsuz sevmek zorundaymış yada bana mecburmuş ihtiyacı varmış gibi. İletişim kuramamak ne zor. Bir de ben hiç susmadan isteklerini anlatan bir insanım arada bir de onun isteklerini dinlesem fena olmazmış.

Rica ederim :)
E ben de aynısını düşünüyorum ömrü boyunca beni sevmek zorunda :) çünkü beklentim o yönde.
Onlar da aynı şeyi düşünüyor bence. Düşünmeseler bize küsüp trip atmazlardı.

Konuş tabi, ılımlı. Kırmadan. İsteklerini en güzel iletecek şekilde.
Gittiğinde onu da dinle :) Bakalım adam ne diyor.

Merhaba arkadaşlar.

Buraya eşimle ilgili konu açmaktan sıkıldığım için artık onla problemlerimizi anlatmıyorum. Zaten tüm konularımın genel özeti sayfı duymadığım ve bana saygı duymayan ama iyi bir ten uyumu ve hayat görüşü uyumuna benzer hobilere sahip olduğum bir adamla evliyim. İkimizde sivriyiz. Bunu tanımlayacak başka sıfat yok. İkimizide yıllardır birbirimizi dize getirmeye çalışarak yıpranıyoruz, yıpratıyoruz... Güç savaşımızın iki kaybedeni birçokta enkazı var.

Zaten şu an ki konu tam olarak o değil. Benim... Eşimle iş gereği farklı şehirlerdeyiz. Aslında tam olarak şöyle o oğlumla aynı şehirde ben başka bir yerdeyim. İşim bitti ama biraz kafamı dinlemem gerektiği için henüz dönmedim. Az önce instagramdan birine baktım. Bu kişi benim bir eski sevgilim. Beni aldattığını yakaladığım tek erkek. Aslında şöyle nişanlısı varken benimle birlikte olmuş. Ve bu sırada başka bir sevgilisi daha varmış:) ben bunu keşfedince sevgilisine ulaştım ve bana başka bir çok kez daha aldattığını yakaladığını ve nişanlısından haberdar olduğunu söyledi. Kaç kadın ettik bilmiyorum:) tabi bu olay çooook yıllar önce oluyor. Bugün merak ettim buldum onu. Bir baktım o zamanki nişanlısıyla x. Yıldönümünü kutluyor:) birlikte bir ton mutluluk fotoğrafları var. Bakarken acaba bu kız hala aldatılıyor mu diye düşündüm acaba gerçekten mutlular mı? Sonra bir şimşek çaltı beynimde, midem kasıldı. Bu herifle bile bir kadın mutlu olabiliyorken ben o herifle kıyas kabul etmeyecek kadar değerli bir adamla, kocamla mutsuzum. Ondan ve evliliğimden kaçıyorum. Delice bi an yola çıkıp gitsem nasıl giderim diye düşündüm ciddi ciddi açtım internetten bakarken sakinleştim dur dedim geri dönmeye hazır değilim gaza gelmemeliyim.

Tamam evet internette herkes olduğundan daha mutlu ve kusursuz görünüyor ama... Bizim eşimle mutluluk pozlarımız yok. Birazda belki fotoğraf paylaşmayı sevmediğimden bilmiyorum ama uzun süredir gittiğimiz yerlerde fotoğraf bile çekmiyoruz.

Sonra diğer hatırlayabildiğim eski sevgililere baktım gayet mutlu görünüyorlar. Sonra baktım mayolu falan deniz fotoğrafları var hepsinde. İçine ikinci bir şey oturdu; ben tüm bu insanların vücutlarını, kıvrımarını tanıyorum. Tenlerinin kokusunu sıcaklığını biliyorum. Ne severler ne sevmezler neyi nasıl yaparlar... Aslında bu bakış açısı çok önce edindiğim bir şey. Kk yı okuduğumdan beri... İlk gecelerini sabırsızlık heyecan ve korkuyla bekleyenleri okudum, evleneceği için ağdaya başlayanları... Ben bir yerde büyük bir yanlış yapmışım dedim. Benim ilk gecemde herhangi bir gece ilk tatilim herhangi bir tatildi. İlk ilişkimi adını bile bilmediğim biriyle sırf meraktan yaşadım. Sonrada devam etti gitti. Burda yatak odalarını yataklarını bile özel görüp başkalarından kıskananları okudum. Oysa benim için seks bile hiç özel olmamıştı. Olayın sadece zevk boyutuyla ilgilendim hep. Kendimi ne biriyle olduğum için özel nede değerli hissettim bunları hiç düşünmeden yaşadım hep. Benim için hiç önemli olmadı. Hiçbir talepte kendimi hayat kadını gibide hissetmedim istiyorsan yaşadım, sadece yaşadım. Şimdi yıllar sonra yüzüme çarpan bazı gerçekler var. Galiba şu an olduğum kadın olmak istediğim kadın değil. Ya da anlatmak istediğim aslında şu olmak istediğim kadın daha mutlu daha yumuşak başlı olabilirdi. Böylece evliliği iyi giden mutlu olmayı başarabilen bir kadın olabilirdi.

Ne yapmalıyımki ben mutlu olmayı başarabilmeliyim? Ben neden mutsuz bir kadınım?

Not: eski sevgiliye bakmayı aldatma sayanlar için söylüyorum benim için böyle değil. Eşin yapsa ne yaparsın diye eşimle empati kurmama çabalayanlar çıkacaktır. Öncelikle ben onunla bir ömre yetecek empatiyi kurdum, sonuç alamadım. Ayrıca o da eski sevgilisine bakabilir bakmıştırda bana gösterip bak bu işe girmiş şöyle yapmış demişliğide var.

Not2: evet konu uzun oldu. Çok uzundu okumadım diyenler olacaktır. Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir milletiz yapacak bir şey yok. Herkesin canı sağ olsun.

Not3: asıl önemli olan işin cinsel boyutu değil. Şu anki mutsuzluğumla bir bağlantı kuruyorum sadece. Doğru veya yanlış.

Herkese teşekkürler ve iyi geceler.
Ben sizde doyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ve bunun altında yatan asıl sebep hayatı ciddiye almamanız, kendi özünüze inmemeniz..

Çok güzel anlatmışsın, aslında bir şeylere özel anlamlar yüklemediğini ifade etmişsin

Bana soracak olursan ben en ufak bir şeye bile özel bir anlam yükleyerek mutlu oluyorum

Ve mutlu olmayı istiyorum, ihtiyaç duyuyorum

Klişe olacak ama öncelikle mutlu olmayı istemek lazım sonra da mutluluk kaynağın başkası veya bir başka eşya deģil sen olmalısın

Yani bir insanın ya da bir nesnenin seni mutlu etmesini beklemek, istemek yerine sen bir insanda ya da bir nesnede mutlu olabilecek noktaları bulmalısın

Mesela ben evimde tuvalet temizlerken bile mutlu oluyorum, vay ben evlenmişim de evim olmuş da evimde temizlik yapıyorum ne mutlu bana diyorum, oh pırıl pırıl oldu ne güzel diyorum, sacım basım dagılmış, üstüm başım perişan aynada kendime bakıp vay bee tam da anne olmuşum işte budur deyip mutlu oluyorum

Bir de şu var ki ailenden birini kaybedince mutluluğa hasret kalıyorsun

Belki de bu nedenle her bi b.ktan mutlu olmaya çalışıyorum

bence çok yüklenmişsin kendine, ayrıca sorununuz da ortada, eşinle bir evlilik için esas noktanın iki insanın hep ortak noktada anlaşması olduğunu kavrayamamışsınız. hep biri diğerini ezmeye, pıstırmaya çalışmış, resmen sidik yarışına dönmüş sizin evlilik. çok yanlış çok. ikinizde sakin ve uyumlu olmalısınız, yoksa cidden iki farklı insan birbirini çekemez yani.

Kocamı çok seviyorum ve onunla mutluyum çok şükür.
Çok sık uzak şehirlere gidiyor işi bu.
Aldatılmış olup olmadığımı düşünmüyorum.Bana ayırdığı vakti ne kadar kaliteli yaşatıyor ona bakıyorum.
Özet olarak sorgulamıyorum,keyfini çıkarıyorum
O yüzden mutluyum sanırım.
Al benden de o kadar :)

Kalemin çok güzel okurken durum ne kadar acı olsa da insan zevk alıyor.
Ben hayatta hiç mutlu olmam. şuan böyle bir hayat yaşıyorsam daha iyisi olsa diyorum daha iyisi belki daha daha iyisi olunca daha da iyisi diyorum. insan nefsi hep daha daha daha.
...
üsttekiler fasa fiso be arkadaş

Mutlu olmak için beyinsiz olmak gerek - hoş çok da matah bir şey değiliz ya
beyinsiz-yasayabilmenin-imkani_622778.jpg

Evet evet o her sabah şarkılarla yataktan uyanan, dansöz misali kıvıra kıvıra banyodan çıkıp üzerine elbise giyen kadın benim! :KK37:
Ne kadar çok yorulsam da zaman zaman üzülsem de çok istediğim ve sevdiğim bir işim var. Aile büyüklerimiz sağ ve sağlıklı çok şükür.:KK68:
O dış görünüşü kaba saba, sert, ters ama sımsıcak tertemiz yüreği olan aşk adamı da benim kocam.:KK73:
Allah'ıma şükürler olsun ki gerçekten çok mutluyum.:KK72:
Hani şu Facebook'taki konulan fotoğraflardaki aşka, sevgiye inanmıyor ya gelip bizi evimizde görseniz şu teorinizin nasıl çürüdüğünü anlarsınız.
İnanmak istemeseniz de bu dünyada hâla aşk evlilikleri ve mutlu çiftler var.:KK60:
Bence sen sevmiyorsun ve sevilmiyorsun.
Üzgünüm ama sevilen ve seven kadın boşluğa düşmez, uzaklaşmak istemez.:KK14:
Allahım ya şaka gibisiniz. O enerjiye maşallah yani.uyanınca en kötü hissettiğim zamandır bazen 2 bazen 4 saat kendime gelemem bazen

Allahım ya şaka gibisiniz. O enerjiye maşallah yani.uyanınca en kötü hissettiğim zamandır bazen 2 bazen 4 saat kendime gelemem bazen
Benim, kocamın, ailelerimizin sağlığı yerindeyse dünya yansa ben 7/24 elimde mendil halay çekmeye devam ederim... :KK31:
Yooo yooo Flash TV 'de çalışmıyorum.:spor:

bana kalırsa mutlu bir hayat diye bir şey söz konusu değil. elbette huzurlu bir yaşam sürebilir insan ama kaçımız sabah yüzümüzde gülücüklerle uyanıyoruz. mutluluktan sürekli havalara sıçrıyoruz. hayat süregelen bir şey. içinde olumlu, olumsuz tüm duyguları barındırıyor. mutluluk ise anlar silsilesi yalnızca. bir şey olur ve o an mutlu olursun. sonra etkisi geçer. bazı şeyler daha uzun yaşatabilir bu duyguyu belki. bilemiyorum ama 7/24 mutlu olunabileceğine inanmıyorum. çok ütopik geliyor bana bu.
Konu da yorumlar da çok güzel. Ama bu yorum kendime en yakın gördüğüm oldu.

Ben bazen küçük şeylerle mutlu olduğumu düşünüyorum. Bazen de hiçbir şeyden mutlu olmadığımı. Beni neyin Mutlu edeceğini bilemiyorum. Huzurlu olmak, kötü bir şey olmaması mutluluk mu oluyor... Belki de dert arıyoruz. Başımızda büyük bir dert olduğunda bunları düşünmeye vakit kalmıyor.
Bazen de diyorum, her şey beynimizin oyunu. Oyuna gelme, boş ver.

Merhaba arkadaşlar.

Buraya eşimle ilgili konu açmaktan sıkıldığım için artık onla problemlerimizi anlatmıyorum. Zaten tüm konularımın genel özeti sayfı duymadığım ve bana saygı duymayan ama iyi bir ten uyumu ve hayat görüşü uyumuna benzer hobilere sahip olduğum bir adamla evliyim. İkimizde sivriyiz. Bunu tanımlayacak başka sıfat yok. İkimizide yıllardır birbirimizi dize getirmeye çalışarak yıpranıyoruz, yıpratıyoruz... Güç savaşımızın iki kaybedeni birçokta enkazı var.

Zaten şu an ki konu tam olarak o değil. Benim... Eşimle iş gereği farklı şehirlerdeyiz. Aslında tam olarak şöyle o oğlumla aynı şehirde ben başka bir yerdeyim. İşim bitti ama biraz kafamı dinlemem gerektiği için henüz dönmedim. Az önce instagramdan birine baktım. Bu kişi benim bir eski sevgilim. Beni aldattığını yakaladığım tek erkek. Aslında şöyle nişanlısı varken benimle birlikte olmuş. Ve bu sırada başka bir sevgilisi daha varmış:) ben bunu keşfedince sevgilisine ulaştım ve bana başka bir çok kez daha aldattığını yakaladığını ve nişanlısından haberdar olduğunu söyledi. Kaç kadın ettik bilmiyorum:) tabi bu olay çooook yıllar önce oluyor. Bugün merak ettim buldum onu. Bir baktım o zamanki nişanlısıyla x. Yıldönümünü kutluyor:) birlikte bir ton mutluluk fotoğrafları var. Bakarken acaba bu kız hala aldatılıyor mu diye düşündüm acaba gerçekten mutlular mı? Sonra bir şimşek çaltı beynimde, midem kasıldı. Bu herifle bile bir kadın mutlu olabiliyorken ben o herifle kıyas kabul etmeyecek kadar değerli bir adamla, kocamla mutsuzum. Ondan ve evliliğimden kaçıyorum. Delice bi an yola çıkıp gitsem nasıl giderim diye düşündüm ciddi ciddi açtım internetten bakarken sakinleştim dur dedim geri dönmeye hazır değilim gaza gelmemeliyim.

Tamam evet internette herkes olduğundan daha mutlu ve kusursuz görünüyor ama... Bizim eşimle mutluluk pozlarımız yok. Birazda belki fotoğraf paylaşmayı sevmediğimden bilmiyorum ama uzun süredir gittiğimiz yerlerde fotoğraf bile çekmiyoruz.

Sonra diğer hatırlayabildiğim eski sevgililere baktım gayet mutlu görünüyorlar. Sonra baktım mayolu falan deniz fotoğrafları var hepsinde. İçine ikinci bir şey oturdu; ben tüm bu insanların vücutlarını, kıvrımarını tanıyorum. Tenlerinin kokusunu sıcaklığını biliyorum. Ne severler ne sevmezler neyi nasıl yaparlar... Aslında bu bakış açısı çok önce edindiğim bir şey. Kk yı okuduğumdan beri... İlk gecelerini sabırsızlık heyecan ve korkuyla bekleyenleri okudum, evleneceği için ağdaya başlayanları... Ben bir yerde büyük bir yanlış yapmışım dedim. Benim ilk gecemde herhangi bir gece ilk tatilim herhangi bir tatildi. İlk ilişkimi adını bile bilmediğim biriyle sırf meraktan yaşadım. Sonrada devam etti gitti. Burda yatak odalarını yataklarını bile özel görüp başkalarından kıskananları okudum. Oysa benim için seks bile hiç özel olmamıştı. Olayın sadece zevk boyutuyla ilgilendim hep. Kendimi ne biriyle olduğum için özel nede değerli hissettim bunları hiç düşünmeden yaşadım hep. Benim için hiç önemli olmadı. Hiçbir talepte kendimi hayat kadını gibide hissetmedim istiyorsan yaşadım, sadece yaşadım. Şimdi yıllar sonra yüzüme çarpan bazı gerçekler var. Galiba şu an olduğum kadın olmak istediğim kadın değil. Ya da anlatmak istediğim aslında şu olmak istediğim kadın daha mutlu daha yumuşak başlı olabilirdi. Böylece evliliği iyi giden mutlu olmayı başarabilen bir kadın olabilirdi.

Ne yapmalıyımki ben mutlu olmayı başarabilmeliyim? Ben neden mutsuz bir kadınım?

Not: eski sevgiliye bakmayı aldatma sayanlar için söylüyorum benim için böyle değil. Eşin yapsa ne yaparsın diye eşimle empati kurmama çabalayanlar çıkacaktır. Öncelikle ben onunla bir ömre yetecek empatiyi kurdum, sonuç alamadım. Ayrıca o da eski sevgilisine bakabilir bakmıştırda bana gösterip bak bu işe girmiş şöyle yapmış demişliğide var.

Not2: evet konu uzun oldu. Çok uzundu okumadım diyenler olacaktır. Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir milletiz yapacak bir şey yok. Herkesin canı sağ olsun.

Not3: asıl önemli olan işin cinsel boyutu değil. Şu anki mutsuzluğumla bir bağlantı kuruyorum sadece. Doğru veya yanlış.

Herkese teşekkürler ve iyi geceler.
Kendimi yeniden yaratarak.

Hala bodrumdayım:)) eşim bugün trip attı gelmiyorum diye. Beni özlemiyorsun bile artık dedi. Benden resmen kaçıyorsun dedi. Sonuçta adam aptal değil. Ciddiye almadım şakaya vurdum ama küstü bana. Bir daha aramadı... Bende aramadım. Gidince giricez yine birbirimize. Böyle zamanlarda arayıp sormaz bir ömür aramasam aramaz şimdi. Nasıl bir yok izleyeceğimi de bilmiyorum henüz.

Sizin sevginiz mi bitti?Eşinize karşı çok soğukluk hissettim sizde.Eve bile gitmek istemiyorsunuz.

Evli kalmaktan tartışmaktan yorulmuşsunuz.İkinizinde değişeceğine inanmıyormusun?

Eşiniz sizi özlüyor seviyor hırpalamak yerine birbirinize şefkat gösterseniz .Önemli olan haklı olmak mı mutlu olmak mı bunu bi düşünün lütfen. Öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsunuz.

Hep benim dediğim olsun ben haklıyım demek yerine sakince orta yolu bulmaya çalışın.Biriniz sakin kalmıyorsa öbürü başka yere gitsin sakinleşince konuşsun.Yazık etmeyin birbirinize.

Kalemin çok güzel okurken durum ne kadar acı olsa da insan zevk alıyor.
Ben hayatta hiç mutlu olmam. şuan böyle bir hayat yaşıyorsam daha iyisi olsa diyorum daha iyisi belki daha daha iyisi olunca daha da iyisi diyorum. insan nefsi hep daha daha daha.
...
üsttekiler fasa fiso be arkadaş

Mutlu olmak için beyinsiz olmak gerek - hoş çok da matah bir şey değiliz ya
beyinsiz-yasayabilmenin-imkani_622778.jpg
Teşekkür ederim. Görsele bayıldım:))

Sizin sevginiz mi bitti?Eşinize karşı çok soğukluk hissettim sizde.Eve bile gitmek istemiyorsunuz.

Evli kalmaktan tartışmaktan yorulmuşsunuz.İkinizinde değişeceğine inanmıyormusun?
Sevgim bitmedi. Mesela onu üzdüğüm için üzgünüm ama ciddi daraldım ve yoruldum. İşte o yğzden çözüm bulamıyorum sevgim bitse yapacak şey çok basit yoluma bakarım. Ama sadece aşk değil ben ben onu bi dost olarakta severim. Ondan hem daralıp hem bitiremeyiphem yıpranıyorum.

Eşiniz sizi özlüyor seviyor hırpalamak yerine birbirinize şefkat gösterseniz .Önemli olan haklı olmak mı mutlu olmak mı bunu bi düşünün lütfen. Öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsunuz.

Hep benim dediğim olsun ben haklıyım demek yerine sakince orta yolu bulmaya çalışın.Biriniz sakin kalmıyorsa öbürü başka yere gitsin sakinleşince konuşsun.Yazık etmeyin birbirinize.
Beni özlemiyor sadece onun için dönmeyişiöi şahsına hakaret kabul edip gıcık oluyor. Özlese onu tutan ne? O da gelebilirdi. Hiç konuşmadan sarılır burada vakit geçirirdik.

Yola çıktım. Bakalım evde beni ne bekliyor olacak. Aramadım geleceğimi bilmiyor. Burada çok aldatma konusu okudum bu ara eve gidince sevgili eşimi bi kadınla basmaktan korkmuyorda değilim ya bakalım.... Niyeyse aklımda bu var sadece. Onun dışıda mümkün mertebe sakin kalmaya çalışacağım. Tabiki trip atıyr olacak ve özür dilememi bekliyor olacak ve tabiki ben özür dilemek istemiyor olacağım. Sonra ufak tefek konuşurken o konuşmalar karşılıklı suçlamalara dönüşecek sonra sesler yükselecek veeee her zamanki son.. Bakalım belki bu sefer farklı olur.

Yola çıktım. Bakalım evde beni ne bekliyor olacak. Aramadım geleceğimi bilmiyor. Burada çok aldatma konusu okudum bu ara eve gidince sevgili eşimi bi kadınla basmaktan korkmuyorda değilim ya bakalım.... Niyeyse aklımda bu var sadece. Onun dışıda mümkün mertebe sakin kalmaya çalışacağım. Tabiki trip atıyr olacak ve özür dilememi bekliyor olacak ve tabiki ben özür dilemek istemiyor olacağım. Sonra ufak tefek konuşurken o konuşmalar karşılıklı suçlamalara dönüşecek sonra sesler yükselecek veeee her zamanki son.. Bakalım belki bu sefer farklı olur.
Yumuşak başlı olmak diyodunuz böyle olcağına şöyle olsa
Gidin kocaman sıkı sıkı sarılın onu çok özlediğinizi söyleyin o trip attıkça öpün şaşırtın sizdeki değişimi görsün belkide mutluluk Mutlu etmektir

Yumuşak başlı olmak diyodunuz böyle olcağına şöyle olsa
Gidin kocaman sıkı sıkı sarılın onu çok özlediğinizi söyleyin o trip attıkça öpün şaşırtın sizdeki değişimi görsün belkide mutluluk Mutlu etmektir
Ve bunların hepsi içimden gelsin:) kendimi sizin söylediğiniz türden bir şeylere hazırlamaya çalışıyorum. Teşekkürler...

Back