Mutlu huzurlu en önemlisi sağlıklı bir yıl diliyorum...

esy

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
130
2
316
İstanbul
belki konuyu yanlış yere açmış olabilirim.. ama en çok bu sayfanın buna ihtiyacı var sanırım.... bugün bütün olumsuzlukları 1 günlüğüne bile olsa atın kafanızdan ve sadece kendinizi düşünün.... ben bugün tek başıma evimde geçiricem 2011i eşimle telefonda kutlicam.. o başka şehirde şantiyede bense evimizde...
hepiniz için diyorumki ve diliyorumki umarım bütün olumsuzluklar geçmişte kalır ve 2011den itibaren yeni mutlu huzurlu paralı gocuklu , bol makyaj malzemeli , bebek isteyenler için bebekli ,evlenmek isteyenler için harika ve herşeyin olumlu gittiği bir düğün , annesi değil 1. planda beni tutmalı diyenler için seni tutan bi koca , ev sahibi olmak isteyenlere tapusu kendinize veya kocanıza ait olan bi ev , gelinine karışmayan bi kaynana , iş isteyene iş diliyorum... hepiniz bugün 1 günde olsun unutun yaşadıklarınızı.. ve keyfinize bakın en azından senede 1 gün... hepinizi öpüyorum.. mutlu yıllarrrr........ :87:

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

ayy canım benim ne güzel şeyler dilemişsiin...
herkesin gönlünden ne geçiyorsa en güzeli,en huzurlusu,sizleri bulsun inşallah...
mutlu yıllar kızlar...

ayyy ne gusel dılekler bunlarrr
HERKESE MUTLU YILLARRRR.....YENİ YILDA BUTUN ISTEKLERIMIZ OLSUN...

yaa neden taşındı konum... bu konu oraya yakışıyodu( çünkü buna ihtiyacı olan insanlar şuan biraz üzgün olanlar umutsuz olanlar... nese... HERKESE İYİ YILLAAaaaaaaaarrrrrrrr

Aşksızlara aşk,:)))) işsizlere iş, eşsizlere eş :)))), çocuksuzlara çocuk, evsizlere ev, "KALPSİZ" lere kalp ... 2011 'le birlikte gelin

Yeni yılda bol yeni başlangıçlı bol kısmetli bir yıl geçirmek istiyorum. Hepimiz için sağlıklı huzurlu, barış içinde, sıkıntısız dertsiz bir yıl diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…