Mutlu evlilik örnekleri dinlemek istiyorum artık yıldım

Nazar değer anlatmicam

Aşırı önemli. Cinsellik hatta sadece yatakta değil fırsat bulduğun her an elin ayağın üstünde olması. Minik dokunuşlar öpmeler hepsi bir bütün.

Cinsellik olmayan evliliklerin iyi olduğuna ben inanmıyorum mesela. Seks hayatı evliliğin en önemli ayaklarından

maşallah diyeyim

hani mesea burada birlikte yemek yaparız çocuğa birlikte bakarız filan denilince benim cinlerim tepeme çıkıyor
çünkü mesela başka nasıl olacaktı ki diye çığlık atasım geliyor....
ve hayır hiç öye aşk evliliği yapmış bir anne baba çocuğu değilim (aksine birbirini hiç sevmeden zoraki evlenmiş bir çift bizimkiler), etrafta öyle de görmedim, ama sene olmuş 2024 şehirli okumuş kadın olarak herhalde evlilik anlayışım bu olmalı yani
mariet gibi ay eşim ev işlerinde yardım eder diyorlar fıttırıyorum. ev işlerini babanın evinden mi getirdin bacım diye çemkiresim geliyor...

yani bunlar zaten asgari şeyler de

size güven vermesi onun yanında sakinleşebilmeniz bayıldım
asla öyle bir ilişki bulamıyorum ben işte
aksine ben koşturcam heryere, herşeyi ben düşüncem, parayı ben yönetcem, sağlık konusu bende, plan programı ben yapcam erkeklerin ya öfke yönetimi sıkıntılı ya premsesten daha prensesler.
vırt zırt.

e seni neden erkek diye hayatımda tutayım diyesim geliyor bu sefer de...

Hahahah bu da şuanki kafadaki ben işte hdjdjd
Ama kendimi ‘normal’ adamların da hala var olduğuna ikna etmeye çalışıyorum o yüzden açtım bu konuyu da .
2025 manifesti olsun. Birbirimize libidomuzun hep yüksek olacağı , içinde bol ve karşılıklı sevgi ve saygı barındıran. Adam gibi bir adam nasip olsun amiiin

Ben aşk evliliğine karşıyım evlilik mantıklı hareket edilmesi gereken bir kurum. İyi veya kötü bir adımda oturup karşılıklı konuşulması anlaşmalar yapılması gerekiyor. Birinden biri duygusla davranırsa dengeler bozulur

Sadece mantık da olmaz sanki. Bir tık içimin kıpırdaması gerekiyor

Madem güzel frekans zamanı ben de bahsedeyim 4,5 seneye yaklaşıyor evliyiz. 2 sene kadar da sevgiliydik toplamda 6,5 senedir birlikteyiz. Bir kez olsun ne sevgililik zamanı ne evlendiğimizden beri tartışıp kavga etmemişizdir - ki benim için bi mucize bu. İş tempom eşime göre daha dinamik ve yoğun. O yüzden hafta içleri yemekleri o yapar, ben toplarım. Hafta sonu gezeriz, pazarları da ev temizliğine birlikte girişiriz o süpürür ben geri kalan işleri toparlarım. Her zaman anlayışlı ve sevgi doludur, her şeyi birlikte yapmaktan hoşlanır kendi kendine bi şey yapmaz. Sürprizler yapar, temas sever hatta ben bazen onun kadar olamıyorum diye düşündüğüm olur. Ailelerimiz birbirinin kopyası gibi, çok şükür hem mükemmel bir evlat yetiştirmişler hem de beni kızlarından ayrı görmezler. O nedenle aileler de çok denk ve benzer olunca o yönden de hiç sıkıntı yaşamadık dünürler olarak beraber bizden bağımsız takılıyorlar. Şimdi artık bebiş düşünmeye başladık hayırlısıyla mükemmel bir baba olacağına gram şüphem yok

Evlilik gerçekten belli bir kısmı kumar ancak görmek isteyene çok sinyal var evlenmeden önce de.. yarımyamalak olcağına hiç olmasın bence de. Evlilik bir hedef olmamalı (sorunlar burdan kaynaklanıyor) ancak buna değen biri olursa doğal sonucu olmalı.

Herkesin dinamiği farklıdır ama bende mutluyum çok şükür. Çok severek evlendik. Her zaman birbirimizi herşeyin önüne koyduk. Kendimize ailelerden uzak çekirdek bir aile kurduk. Tatiller de ailelerin yanına gittik ama ordada önceliğimiz yine birbirimiz olduk. Bence önemli olan arkadaş olabilmek ve arkadaş kalabilmek. En iyi arkadaşım esimdir üniversiteden bu yana her derdimi bilir anlar. Onunki de benimdir. Hiç mi sorun yok tabiki var. Ama karşılıklı asilamakayack sorun değil bence. Kavga etsende o bir sınır var onu geçmeyecek iki tarafta . Ve asla yatağa küs girilmemeli yatak ayrilmamali. Küslük mendil kuruyana kadar olmalı. Evlilikte haklı çıkmak değil mutlu olmak bence önemli olan. Yukarıda bir arkadaş cinsellik önemli değil demiş ama bence önemli her iki tarafta beklentilerini karsilayabilmeli

Evliliği güzel olanlar genelde erkeklerin daha fazla sevdiği evlilikler mi oluyor acaba ?
Daha çok sevmek demeyelim ama erkek aşıksa ve karakteri de sağlamsa o ilişki daha güzel ve uzun ömürlü oluyor. Biz kadınlar bizi sevene, dinleyene, anlayana, güven verene aşık olmaya meyilliyiz zaten.

Ben daha yeni evli sayılırım (4 sene olacak) canım cicim zamanından mıdır bilmiyorum ama sanki sevgilimle aynı evde yaşıyormuş hissi hiç geçmedi ikimizdede.(çocuktan sonrada) bazen durup durup eşimede banada bu his geliyor ve bence aşkımızı canlı tutuyor. Eşimin eli kolu hep üstümdedir sevgi dilini sözlede temaslada çok fazla gösterir ben onun kadar değilim mesela :)
Eşim sadece eş değil sanki onunla tamamlanmışım sanki 17imde tanısamda 60ımda tanısamda yine onu istermişim gibi.
Bizim evliliğimizde öyle sınırlar var ki o sınırın içinde sadece biz varız kendi dünyamız ve dışarıdaki insanlar olarak ayrılmışız, işte bu bence mutlu evliliğin sırrı.

Temas da çok önemli işte demek ki. Ya ben zaten sevgimi gösteremiyorum kısmını hiç anlamıyorum seven insan bir şekilde gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…