Kızlar merhaba.
Ben de boşanmış kervanındayım. Bir yılı geçti boşandığım. Etrafımda sürekli sorunlu evlilikler görüyorum, duyuyorum, okuyorum.
Biraz da mutlu evliliği olan anlatabilir mi ?
Frekans olayına inanır mısınız bilmiyorum ama biraz da düzgün evlilik okuyalım da o frekansa girelim yahu
iyi evlilikten kastım sevgisini hissettiren, sorumluluk sahibi, her anlamda yanınızda olan eşlerinizi anlayabilirsiniz
Kusursuzdan kastınız hiç tartışmamak mı? Öyleyse haklısınız. Ancak bazen kendimizle bile dalaşıyoruz bu bir kriter değil kanımca.
İzel'in de dediği gibi "mutlu aşk yoktur sevenler ateşe yürür bile bile"
Mükemmel evlilik sorunsuz evlilik yoktur. Var diyen varsa biri diğer kişiyi eziyordur sesi çıkmıyordur.
İnsanlar konuşarak bazen tartışarak bazen farklı yol seçimler zevkler olsa da orta yolu bularak hayat yoluna devam ederler.
kusursuz evlilik olması mümkün değil. Hayat akışına ters.
Kesinlikle ben mesela gösteremem sanıyordum ama sevince açıldım temastan nefret ederdim ama eşime dokunmadan yapamam. Birde evlilik hazırlığı nişanlılık hamilelik lohusalık(hepsinde ayrı zorluk çektik) bu dönemlerde eşim öyle güzel yanımda oldu ki bazen baba gibi şefkatli bazen sıcacık bi dost gibi bazende tutkulu bi aşık gibi. Bu aşamaları kavgasız kırılmadam gecirincede kenetlendik iyice çünkü aksi olsa özellikle gebelik lohusalık ömrüm boyunca unutmazdım unutamazdım, eşimle aramdaki bağıda zedelerdi. Bu dönemler ilişki sınavı ilk levelde takılan sonrakinde düzelir sanıyor sonra en son levelde patlıyolarTemas da çok önemli işte demek ki. Ya ben zaten sevgimi gösteremiyorum kısmını hiç anlamıyorum seven insan bir şekilde gösteriyor
Uyum şart ya, ama kafa dengi biri ile evlenmek gerçekten zor bu devirde herkes iyice çıkarcı olduğu için. Pollyanna edası ile evlilik hayal edenler için gerçek hayat böyle değil. Ters düştüğünde de kaotik olmayacak bir birey olması lazım eşinin yoksa hayat çekilmez. Benim bahsettiğim şey bu. Tartışmamak diye bir şey insan doğasına aykırı. Ben bunu savunmadım zatenKusursuzdan kastınız hiç tartışmamak mı? Öyleyse haklısınız. Ancak bazen kendimizle bile dalaşıyoruz bu bir kriter değil kanımca.
Önemli olan kırmadan dökmeden ve kalıcı hasar bırakmadan tartışabilmek ve orta yol bulabilmek zaten. Herkesin kırmızı çizgileri vardır. Uyumlu çiftler o kırmızı çizginin etrafında dolanırken bulmazlar kendilerini zaten. ( alttan alarak değil oralara zaten yaklaşmazlar ona göre de kırmızı çizgidir çünkü. ) uyum dediğimiz şey de burdan geliyor.
Eşimle birbirimizi çok seviyoruzKızlar merhaba.
Ben de boşanmış kervanındayım. Bir yılı geçti boşandığım. Etrafımda sürekli sorunlu evlilikler görüyorum, duyuyorum, okuyorum.
Biraz da mutlu evliliği olan anlatabilir mi ?
Frekans olayına inanır mısınız bilmiyorum ama biraz da düzgün evlilik okuyalım da o frekansa girelim yahu
iyi evlilikten kastım sevgisini hissettiren, sorumluluk sahibi, her anlamda yanınızda olan eşlerinizi anlayabilirsiniz
Ahaha ilginç biz de oğlak boğayızEşimle birbirimizi çok seviyoruz
Her gün mutlaka sarılırız bol bol birbirimizi öperiz. Bir konu olunca ilk birbirimize anlatıyoruz , güzel dedikodu yaparız , sağ olsun ev işlerinde de bana yardımcı oluyor örnek veriyorum işte yükselmesi için sınavlara hazırlandığı aylarda ben daha çok ev işleri ilgilendim yani dönem dönem birbirimizi destekliyoruz, güzel yemek yapar.
Ve sabırlı biri. Oğlak boğa olduğumuz için anlaşıyoruz. Uyumluyuz :)
Ben boğayım eşim oğlakAhaha ilginç biz de oğlak boğayız
Tam tersi.Ben boğayım eşim oğlaksiz de hangisi :)
Rabbım daha guzellerını sana nasip etsinAkrepe ne olur bilen biri aydınlatsın beni
Amiin dualarınıza beni de katınRabbım daha guzellerını sana nasip etsin