Mutlu evlilik örnekleri dinlemek istiyorum artık yıldım

İşte erkek devam ettirmek istiyorsa o iş bir şekilde devam ediyor, kadının gönlünü hoş ediyor, yumuşatıyor vs. Allah mutluluğunuzu devam ettirsin inşallah

İşte erkek devam ettirmek istiyorsa o iş bir şekilde devam ediyor, kadının gönlünü hoş ediyor, yumuşatıyor vs. Allah mutluluğunuzu devam ettirsin inşallah
Çok teşekkür ederim :)
Evet, bir noktada iş erkekte bitiyor. Biz kadınlar her ne kadar bazen öyle değilmiş gibi davransak da gün sonunda sarınıp, sarmalanalım istiyoruz. Ben istiyorum şahsen. Gönlüm hoş edilince ben daha çok hoş edeyim istiyorum. Karşılıksız olmuyor hiç bir şey. Ki olmamalı da bence.

Çok haklısınız

Asla mükemmel değiliz lakin eşim de ben de ortalamanın üzerinde bir evliliğe sahibiz , sınırlarımız çok net ve bu sınırlara dikkat ederek ve yardımlaşarak sürdürüyoruz evliliğimizi , ailelerimize birbirimiz için saygı sevgi gösteririz ( sevmesek bile ) , evliliğimizin en kötü yılları ilk yıldı bence , o da ailesi ile alakalıydı bunun dışında birbirimizle iyiydik , çok şükür hepsini aştık, bir evlilikte sevgi, saygı , Cinsellik varsa o evlilik yürüyor ve kadın da erkek de mutlu oluyor , evleneli 5. Yılım şuanki halimden memnunum , daha dingin daha sakin ve daha huzurlu ... Gereksiz herkesi hayatımdan çıkardım, şunu da ekleyeyim eğer hayatınızdaki erkek adam değilse isterse Mısır prensesi ol yine de yürümez, iyi bir eş seçmek en önemlisi, umarım bundan sonrası sizin için daha güzel olur

Evliliği güzel olanlar genelde erkeklerin daha fazla sevdiği evlilikler mi oluyor acaba ?
Evet , erkek sevmediğinde evlilik yürümüyor, kadın sevmese bile idare edebiliyor bir yere kadar ama erkek öyle değil, evlenirken de buna çok dikkat ettim , beni en çok seven adamla evlendim oysaki daha farklı, geniş yelpazede olan adaylar da vardı, herkes eşimle evlenmeme şaşırmıştı bu yüzden, daha iyileri ( statü, para , yakışıklılık) varken neden sıradan memur birisi diye çok sorgulandim, tek farkı eşim beni delice seviyordu, diğerleri ile evliliğe gidilirdi lakin bu kadar güzel sevilir miydim bilemiyorum ❤

Ahhh biz aslan kadınları hep mi aynıyız bir aslan kadar yırtıcı ama sevgi , ilgi ,aşk karşında süt dökmüş kediyiz resmen...

Ahhh biz aslan kadınları hep mi aynıyız bir aslan kadar yırtıcı ama sevgi , ilgi ,aşk karşında süt dökmüş kediyiz resmen...
Ay ben de aslanım. Yorum yapan çoğu kişinin aslan olması şaka mı acaba benim eşim de aslan burcu. İki pohpohlayınca birbirimizi kediye dönüyoruz ve aslan burçlarının tutkulu ve aile hayatına düşkün insanlar olduğuna inanıyorum. Bu konudaki yorumlar da tezini savunma hakkı verdi bana

Eşim de aslan ve gerçekten öyle Aşırı romantik ve eşlerine de düşkünler, biz iki aslan çok çekişiriz ama bu bile evlilikte tutkumuzu arttırıyor, aslan burçları konfor alanına da çok düşkün oldukları için eşleri kıymetlidir...

Kızlar şaka mı benim eşim de aslan gerçekten öyleyiz çok tutkulu bi ilişkimiz var ve gerçekten aile kavramına çok önem veririz gururumdan asla ödün vermeyen ben kocamı gururumdan önde tutmayı öğrendim. Cidden biraz pohpohlamaya bakıyor iş kocama diyorum zaten beni ilgisiz bırakma sakın ilgisiz olduğum günler aslan oluyorum ilgiye doyduğum günler kediyim

Demek ki aslan erkeği ve aslan kadını evliliği mutluluk getiriyor gerçekten

1.5 yil sevgililik, 9 aylik evliyim. Basima gelen en guzel sey o. Cok farkli kulturlerdeniz ancak benim isteklerim onun herzaman onceligi oldu. Hicbir seyin canimi sıkmasına izin vermedi, vermiyor da. Evliliklerde ilk 1 yil alisma sureci sorunlu gecer derlerdi, korkardim. Ev tadilat konularinda tembelligi var kabul. Sanirim tek kavga konumuzda bu oldu simdiye kadar. Oda cogu erkekte kroniklesen bir sorun. Bence dogru insan olunca hicbir sorun kalmiyor. Esim terazi, ben yengec burcuyum. Bizde yapici olan, dengeyi saglayan, ilk adimi atan esimdir.

Allaahh bir sürü aslan çıktı ama aslanı idare etmek kolay galiba ya püf noktası belli çünkü aslanı pohpohla tamam mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…