Mutlu evlilik icin tercihin nasil olmali?

Ay evet öğretmenim ve çok normal tepki vermem
Hala daha devam ediyorsunuz... Bir okuduğunuzu anlamayı seçip sonra tepki verseniz keşke... Ne demek istemişim acaba orada???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şaka maka bence öğretmenlere psikoloji testleri yapmaları gerekiyor. Sonuçta çocuklarımızla neredeyse bizden fazla onlarla zaman geçiriyorlar.
Bir öğretmen düşünün çocuklara şu bundan üstün, bu da şundan üstün diye değer biçmeyi kendine hak görmüş ve çocuklara bu şekilde davranıyor?
Veya bir öğretmen düşünün ki çocuğun söylemek istediği şeyi iyice dinleyip anlamadan aşırı tepkiler vererek çocuğu pasif veya asi bir kişi haline getiriyor?

Sen önce güzelce yaz ben anlarım merak etme

dağılın kızlar...
bize denk bırı değil. yorum yapmak ne haddımıze aaaaağğğğğ

talıbınıze ve bırını severken baska talıple mesajlasmanıza degınmeyecegım

genel olarak hep sunu savunurum
esler maddı manevı aıle yasantısı begenıler aılelerın uyumu hayata bakısı beklentıler bırbırıyle ortusmelı

zaten zıt dusmek ıcın bırsuru neden var hayat zaten zor tek basına sevgı bır evlılıgı ömurluk goturmez onemlı olan aynı pencereden bakabılmek

davul bıle dengı dengıne

Konu sahibini tersleyeceğim diye alt tarafı öğretmensiniz demek hoş olmamış. Ben öğretmen değilim ama öğretmenlik en değerli mesleklerden biridir.
Ben ogretmenim kimsenin benim yanimda ezilip gerildigini gormedim simdiye kadar. Kücümsemek degil de gercekleri hatirlatmak diyelim

Üstün ilan edilmemle birlikte, kk'nın en üstün butonlarından biri olan "Şikayet et" butonuna basmam bir oldu.
Üstün insanlar, üstün butonlar kullanır.

Arada bilgiyi de kaktırdım ki bi faydası olsun bu üstün konunun

Sevgili üstün hanımın faydalanmayacağı kesin ama başkaları için yararlı Bi paylaşım oldu kesinlikle.Lakin beni sizin gibi üstün ilan etmediği için üzgünüm

Beynim yandi ))))

Ya ağır bir yazı mı o kadar? Neredeyse hiç psikolojik terim yok, özbilinç-özsaygı vb. birkaç bilindik kelime dışında. Niye ki?
Yarisina kadar geldim,cumleleri anlamadim. Acaba dalga niyetine mi yazilmis diye dusundum. Sonra bi baktim alinti ))) Turkce bozuk olunca beyin yanar tabii )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…