- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Yok. Turk degilim.
E normaldir o zaman. Gayet de güzel kendinizi ifade ediyorsunuz ayrıca, bozuk değil Türkçeniz.
Bazı cümleleri, 3 satır süren bir yazının sizi bir miktar zorlayabilmesi, yaşanabilir. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok. Turk degilim.
Bazen konusarken kelime bulmakta zorlaniyorum oyuzden kisa yorum yaziyorum. Bazen de yazdigim yanlis anlasiliyor. Yuz yuze konusurken de bir az zorlaniyorum.E normaldir o zaman. Gayet de güzel kendinizi ifade ediyorsunuz ayrıca, bozuk değil Türkçeniz.
Bazı cümleleri, 3 satır süren bir yazının sizi bir miktar zorlayabilmesi, yaşanabilir. :)
Sizi yürekten tebrik ediyorum konuyu gerçekten anlayıp ciddiye alıp yorum yapmışsınız konu da biraz abartı olsa da bu kadar linç hiç olmamış gerçekten ne kadar mantıklısiniz okurken teşekkür etmek istedim:)Konu yanlis mi anlasilmis, milletin linci mi gelmis.. O değil, işçi savunmasi yaparken öğretmenler aşağılanmaya başlamış, fark ne oldu şimdi anlayamadim, her zamanki KK sapmalari![]()
Fizik olarak ustunluk nasil bir sey? Siz 1.90 boyundasiniz o da 1.30mu mesela?fizik olarak ben ondan ustunum.
Ben teşekkür ederim güzel cümleleriniz icin.. SevgilerSizi yürekten tebrik ediyorum konuyu gerçekten anlayıp ciddiye alıp yorum yapmışsınız konu da biraz abartı olsa da bu kadar linç hiç olmamış gerçekten ne kadar mantıklısiniz okurken teşekkür etmek istedim:) ❤