E normaldir o zaman. Gayet de güzel kendinizi ifade ediyorsunuz ayrıca, bozuk değil Türkçeniz.
Bazı cümleleri, 3 satır süren bir yazının sizi bir miktar zorlayabilmesi, yaşanabilir. :)
E normaldir o zaman. Gayet de güzel kendinizi ifade ediyorsunuz ayrıca, bozuk değil Türkçeniz.
Bazı cümleleri, 3 satır süren bir yazının sizi bir miktar zorlayabilmesi, yaşanabilir. :)
Bazen konusarken kelime bulmakta zorlaniyorum oyuzden kisa yorum yaziyorum. Bazen de yazdigim yanlis anlasiliyor. Yuz yuze konusurken de bir az zorlaniyorum.
Ama guzel yorumunuz icin tesekkur ederim. cok sevindim.
Konu yanlis mi anlasilmis, milletin linci mi gelmis.. O değil, işçi savunmasi yaparken öğretmenler aşağılanmaya başlamış, fark ne oldu şimdi anlayamadim, her zamanki KK sapmalari
Sizi yürekten tebrik ediyorum konuyu gerçekten anlayıp ciddiye alıp yorum yapmışsınız konu da biraz abartı olsa da bu kadar linç hiç olmamış gerçekten ne kadar mantıklısiniz okurken teşekkür etmek istedim:)
Bende öğretmenim ve herkes öğretmenliğin üstünlüğünü sadece para ile ilişkilendirip sadece kötü şeyler yazmış konu sahibi evet abartmis fiziki üstünlük vs insanız bence insan olarak hepimiz aynıyız ama çaresizlikten buraya konu açan belki o kafayla yanlış şeyler yazan konu sahibine bu kadar linç ve dalga neden gerçekten anlamıyorum :/
üstünüm derken???
zaten herkes birilerini birilerinden ustun gordugu icin kimsede sevgi sadakat hosgöru diye bir kavram kalmadi
bence siz sizinle ayni ustunluklere sahip o insanla evlenip ayni tip ayni model cocuklar yapin ev alin araba alin
birbirinize karsi gram his duymadan üstün üstün yaşayın
Bence iki numaralı aday. O sana daha uygun gibi duruyor artıları daha fazla.
Bir numaradan herukulade ayrıl derim çünkü anlatımlarına göre eksileri daha fazla er ya da geç kalbinde ondan bıkacak. Benden söylemesi.
Sizi yürekten tebrik ediyorum konuyu gerçekten anlayıp ciddiye alıp yorum yapmışsınız konu da biraz abartı olsa da bu kadar linç hiç olmamış gerçekten ne kadar mantıklısiniz okurken teşekkür etmek istedim:) ❤