Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimler okuyor ben de merak ettim. Güzel olmuş aferin.Benim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Hatta tum ailesi bile benim evet dememi bekliyor. Onunla birkac kez konustum mesajla. Bir defa da yuzyuze gorustum. Hersey cok guzel. Ve romantik, kibar, deger veren bir yapisi var. Cevremdekilere sordum onu. Cogu iyi ama sana denk degil diyorlar. Evet ben ona denk degilim. Cunku ben ogretmen o ise isci. Ailesi iyi insanlar en azindan disardan gorunen. Maddi durumu da iyi. Evi arabasi hazir. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Ilerde bu benim icin sorun olurmus. Ben cevresi genis bir insanim. Dusununce annem ve babam hakli gibi. Cunku onunla yanyana ayni ortamlarda bulanmak beni gerecek gibi. Ben ondan cekinmiyorum ama onun ortamlarimda gerilmesi beni uzecek. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim avukat ve cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.
Linçç time baslamıs :) canım anladım ben seni haklısın kültürel bir fark oluyor kitap okumayan egitmi angarya gbi goren adamla olmuyor cidden sonradanda s eni aşagı cekmeye calısyor seni engelliyor bunlar yetemedigni dusunuyorlar birde olmaz bncede aileni dinlee diger talibinle b gorus tanıs b karakterine bak derim ama hemen karar vermeBenim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Hatta tum ailesi bile benim evet dememi bekliyor. Onunla birkac kez konustum mesajla. Bir defa da yuzyuze gorustum. Hersey cok guzel. Ve romantik, kibar, deger veren bir yapisi var. Cevremdekilere sordum onu. Cogu iyi ama sana denk degil diyorlar. Evet ben ona denk degilim. Cunku ben ogretmen o ise isci. Ailesi iyi insanlar en azindan disardan gorunen. Maddi durumu da iyi. Evi arabasi hazir. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Ilerde bu benim icin sorun olurmus. Ben cevresi genis bir insanim. Dusununce annem ve babam hakli gibi. Cunku onunla yanyana ayni ortamlarda bulanmak beni gerecek gibi. Ben ondan cekinmiyorum ama onun ortamlarimda gerilmesi beni uzecek. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim avukat ve cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.
Denklik cok onemli.. Simdiden kafani kurcaliyorsa ilerde mutlaka huzursuz ve mutsuz olacaksin.. Elbette karakter guzelligi daha muhim ama bence sosyal denklik (eğitim, is, aile) de cok onemli.. Kafa karisikken karar vermemek en guzeli..Benim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Hatta tum ailesi bile benim evet dememi bekliyor. Onunla birkac kez konustum mesajla. Bir defa da yuzyuze gorustum. Hersey cok guzel. Ve romantik, kibar, deger veren bir yapisi var. Cevremdekilere sordum onu. Cogu iyi ama sana denk degil diyorlar. Evet ben ona denk degilim. Cunku ben ogretmen o ise isci. Ailesi iyi insanlar en azindan disardan gorunen. Maddi durumu da iyi. Evi arabasi hazir. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Ilerde bu benim icin sorun olurmus. Ben cevresi genis bir insanim. Dusununce annem ve babam hakli gibi. Cunku onunla yanyana ayni ortamlarda bulanmak beni gerecek gibi. Ben ondan cekinmiyorum ama onun ortamlarimda gerilmesi beni uzecek. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim avukat ve cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.
Ben de öğretmenim çok mu büyük paralar kazanıyoruz acaba da kendinizi denk gormediniz işçiye :)
Evi ve arabası var daha ne olsun bu devirde
Eğer konuya bu şekilde bakacaksanız
Trol ya da degilim sorumda mantik hatasi gordugunuz yerde beni uyarabilirsiniz guzellikle. Kendim cozebilecek olsaydim buraya yazmazdim. Daha once hic gonul iliskisine girmedim. Evet bu konularda safca davranabilirim. Bu yuzden fikir danisiyorum.
MalesefBen de öğretmenim vallahi bu devirde öğretmenlerin hiç kıymeti yok.
Hatta erkeklere hiç değil bir öğretmen bul evlen derler.
Ilk defa burda öğretmenin kıymetli olduğunu gördüm bu konuda :)
Şimdi bir şey belirtmek istiyorum... Ben bu konulara gelip sırf gıcıklık olsun diye böyle incik cıncık bir şey bulup konu sahibinin üstüne giden insanlara gıcık oluyorum. Kadın zaten üzüntüsünü biraz olsun atmak, bizimle paylaşmak için yazıyor. Onun üstüne gitmek nasıl bir mantık diye düşünüyorum.Benim konum soyle. Ben birini seviyorum. O da beni cok seviyor. Hatta tum ailesi bile benim evet dememi bekliyor. Onunla birkac kez konustum mesajla. Bir defa da yuzyuze gorustum. Hersey cok guzel. Ve romantik, kibar, deger veren bir yapisi var. Cevremdekilere sordum onu. Cogu iyi ama sana denk degil diyorlar. Evet ben ona denk degilim. Cunku ben ogretmen o ise isci. Ailesi iyi insanlar en azindan disardan gorunen. Maddi durumu da iyi. Evi arabasi hazir. Yalniz hem kariyer olarak, hem aile yasantisi olarak hemde fizik olarak ben ondan ustunum. Isin diger bir boyutu da annem ve babam siddetle karsi cikiyor. Nedeni ise benim onu tasiyamayacagim. Ilerde bu benim icin sorun olurmus. Ben cevresi genis bir insanim. Dusununce annem ve babam hakli gibi. Cunku onunla yanyana ayni ortamlarda bulanmak beni gerecek gibi. Ben ondan cekinmiyorum ama onun ortamlarimda gerilmesi beni uzecek. Tum duygularim karisikken karsima bir talibim cikti. Mantiken bana cok uyan biri ama onu sevemem cunku kalbim baskasina ait. Sadece O nu gorunce kalbim atiyor. Neyse bu talibim avukat ve cevresi tarafindan sevilen biri. Hem ailesi hem kariyeri hem fiziken bana denk biri. Annesi falan cok hos bir kadin. Bana da ilgili. Amaaa benn iste baskasini seviyorum. Ahh bu kalbimm... Ne yapmaliyim? Severken hayir mi demeliyim? Lutfen tecrube sahipleri yardim istiyorum.
Şimdi bir şey belirtmek istiyorum... Ben bu konulara gelip sırf gıcıklık olsun diye böyle incik cıncık bir şey bulup konu sahibinin üstüne giden insanlara gıcık oluyorum. Kadın zaten üzüntüsünü biraz olsun atmak, bizimle paylaşmak için yazıyor. Onun üstüne gitmek nasıl bir mantık diye düşünüyorum.
FAKAAATTTTTT...
Ben ondan üstün bir insanım... Fiziksel olarak üstünüm... Ben öğretmenim o işçi ve ben ondan üstünüm...???!!
Ben de mühendisim ve senden üstünüm. O yüzden 2 cümle daha kuracağım ve parmaklarımı senin için daha fazla yormayacağım.
Bir de öğretmensin ve çocuklarımızı eğitmen için sana emanet edeceğiz! Öğrencilerini de bu şekilde ayırıyor musun?